Aşılama süreci

Canim ben de asilamayi yarin yaptiracagim catlatma ignemi yapildim dun suan asiri kasık agrim var ama doktorum beni 48 saat sonra cagirdi asilama icin anlamadim herkes 36. Saatinde yaptirmis. Benimde 3 yumurtam olgunlastigini soyledi
Genelde yumurta sayısına büyüklüğüne göre değişiyor diye biliyorum ben

Evet yıkama zaten hep oluyor ama seçme olmuyor bu yüzden doktorlar aşılama başarısınız her 50 kadından 1 i tutar diyor oranlar çok düşük tüp bebek te bu olasılık daha fazla
Öyle tabii ki ama sorun olmadığından dolayı tüp bebek için en az 3 defa aşılama yaptırmamın zorunlu olduğu söylendi

Öyle tabii ki ama sorun olmadığından dolayı tüp bebek için en az 3 defa aşılama yaptırmamın zorunlu olduğu söylendi
Devlet te tüp bebek onayı için sanırım sperm de bir iki tane hareketsiz sperm gerekiyormuş bu zaten herkeste var rapor çıkıyor herkese

Özellerin aşılama konusunda para tuzağı olduğunu düşünüyorum, geçen yıl 40 bin aşılamaya 40-50 binde ilaçlar için fiyat vermişti
Evet özeldeki doktor demişti aşılama yapmayın hem paranız gider hem de tutma oranı yok diye

İnsallah canim ya ben bu doktora mecbur kaldim esimin doktoru bu kadin dogumcuyla anlasmaliymis napalim artok.
Bi gelişme olursa haberdar edin umarım olumlu olur benimki tutmadı sanırım 11 günüm ve kendim evde test yapıyorum negatif çıkıyor adet olacakmışım gibi göğüslerim açıyor kendimi iyi hissetmiyorum cidden süreç yıprattı beni

Aşılamayı doktorlar pek önermiyor direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar çünkü hasarlı ve hasarsız hepsini seçmeden yolluyorlar eşin spermi çok önemli burda yüksek olması gerekiyor
Bnde yaptırdım iki sefer yıkandı bizdede spermler sonra aşılama yapıldı 1 saat falan yatırdılar sonra kalktim 2 saat lavaboya gitmememi söylediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…