• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama süreci

anonymous12

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
8
Merhaba, 11 martta aşılama yaptık. Sağ tarafta 3 tane yumurtam gelişti. 20-19-18 boyutlarında. Bugün 8. Gün dün sabaha karşı sağ kasığımda belirgin bi rahatsızlık var ve gün içinde de geçmedi. İlaç etkisini kontrol etmek için test yaptım negatif çıktı. Yani çatlatma iğnesi vucudumdan silinmiş. 3 yumurta varken aşılama yapmamayı tercih eden doktorlar var. Sizde durum nasıldı? Bu ilk aşılama, öncesinde 4 kez çatlattık bir kimyasal oldu. Pcos dışında bir problem yok.

Aslında 3 yumurta varken yapmak istememelerin sebebi çoğul gebelik olasılığı olması (ikiz gibi) ama doktorun önceki çatlatmalarından ötürü belki de risk göremeyip yapmıştır.
Kasıktaki ağrında çok yüksek ihtimal 3 yumurta olmasıyla alakalıdır normal zamanda bile kendi kendine yumurtanın çatlaması hafif ağrı, akıntı, baskı yapabiliyor 3 yumurtanın çatlaması daha çok ağrı yapmış olabilir
Ben problem olduğunu düşünmüyorum canım ❤️‍🔥

Merhaba, 11 martta aşılama yaptık. Sağ tarafta 3 tane yumurtam gelişti. 20-19-18 boyutlarında. Bugün 8. Gün dün sabaha karşı sağ kasığımda belirgin bi rahatsızlık var ve gün içinde de geçmedi. İlaç etkisini kontrol etmek için test yaptım negatif çıktı. Yani çatlatma iğnesi vucudumdan silinmiş. 3 yumurta varken aşılama yapmamayı tercih eden doktorlar var. Sizde durum nasıldı? Bu ilk aşılama, öncesinde 4 kez çatlattık bir kimyasal oldu. Pcos dışında bir problem yok.
Bende de pcos var. Ben 8 yumurta üretmişim ama aşılama yaptı doktor 3 gün önce. Benimde daha önce 5 kimyasal oldu

Back
X