Aşılama süreci?

umutlu2603

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
Merhaba. Bugün aşılama yaptırdım, eşimde 6 milyon ileri hareketli sperm vardı bende Letu ve ovitrelle kullandım yumurta çatlamış dedi dr. Benim amh 0.58 ama doktor dedi ki olmaması için hiçbir sebep yok tüpler açık yumurta çatlamış sperm iyi dedi sadece aşılamayı yaparken çok zorlandı rahim ağzında darlık varmış hatta lekelenme oldu ve hala devam ediyor. Bu durumları yaşayıp da hamile kalan oldu mu?

Aşılama bilinciniz açıkken yapılan bir işlem değil mi?

Ağrılı değil dediler ama benim rahim ağzında darlık varmış o sebeple biraz ağrılı oldu ama regl ağrısının bir tık üstü diyebilirim dayanılamayacak gibi değil
Bebeğiniz sizinledir inşallah teşekkür ederim

Aşılama ile hamile kaldım aşılamanın olduğu ilk gün birkaç saat lekelenme yaşadım ondan sonra geçti adet ağrılarına benzer ağrılarım oluyordu hala da oluyor bol bol dinlenin mümkünse iş yapmamaya çalışın ben bunları yaptım tabii de nasip işi

Sizin adınıza çok sevindim darısı bana olsun inşallah, yorumunuz için teşekkür ederim

Aşılama sonrası kaçıncı gün öğrendiniz peki sonucu kasık ağrısı aşılama sonrası kaçıncı gün başladı

Bizim ileri hareketlilik 20 milyon bakalım olacak mı Amh iyi benim

Aşılama sonrası kaçıncı gün öğrendiniz peki sonucu kasık ağrısı aşılama sonrası kaçıncı gün başladı
Aşılama sonrası onuncu günde öğrendim 7.37 çıkmıştı değerim sonra da yükseldi çok şükür kasık ağrısı aşılamadan beri var halada ara ara devam ediyor

Aşılama sonrası onuncu günde öğrendim 7.37 çıkmıştı değerim sonra da yükseldi çok şükür kasık ağrısı aşılamadan beri var halada ara ara devam ediyor
Sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim

Bugün aşılamamım 6 günü bu zamana kadar hiç kasık ağrı olmadı Salı kan vermeyi düşünüyorum 9 gün

`