Aşılama sürecim-12. Gün pozitif test

MadameCurie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
531
581
103
Kızlar selamlar. Bugün çatlatma iğnesinin 14. Aşılamanın 12. Günü regl ağrısı benzeri ağrılarım arttı ve çok çok açık pembe bir akıntı gördüm dayanamadım test yaptım sonucu pozitif çıktı. Sizce iğnenin etkisi geçmiş midir bu ilk aşılama denememiz.

Eklentiler

• 363CEE18-6D8C-43B1-B055-C8669007FEE6.webp
    363CEE18-6D8C-43B1-B055-C8669007FEE6.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 3.692
Kızlar selamlar. Bugün çatlatma iğnesinin 14. Aşılamanın 12. Günü regl ağrısı benzeri ağrılarım arttı ve çok çok açık pembe bir akıntı gördüm dayanamadım test yaptım sonucu pozitif çıktı. Sizce iğnenin etkisi geçmiş midir bu ilk aşılama denememiz.
Tebrik ederim 🥰 net belli iğnenin etkisi geçmiş bence testi yarın sabah tekrar edin aynı sonucu alırsanız kan verin netleştirin.

geçmiştir canım hayırlı olsun benimde 12 ğün idrar testim negatif:(

benimde 12.günde böyleydi hamileyimm tebrikler bende regl olcam sanmıştım aşırı agrıyordu

Kızlar M MadameCurie arkadaşımızdan feyz alarak bende gebelik testi yaptım. 14 aralıkta çatlatma iğnesi oldum ve 16 aralıkta aşılamam gerçekleşti bugün tam 10.günüm ve dünkü testimde silik çizgi dahi yoktu 7.günden beri takip ediyorum şuan elim ayağım titriyor acaba gerçek mi yoksa test mi hatalı bana akıl verin ne olur🙏hafif silik çizgi gören varmı?

Eklentiler

• IMG_20231226_172001.webp
    IMG_20231226_172001.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 3.887
Kızlar belki benim durumumda olan vardır diye yazıyorum. Henüz belli olan bir şey yok tabi ama inşallah sonuç olumlu olacak gibi. biz 1 senedir istiyorduk, daha ilk ayda kontrole gitmistik folikül takibi kan testleri vs yapıldı hersey yolundaydı esimde de bende de. 6 aya yakın bir süre gebelik olmayınca tekrar gittim yine gerekli tetkikler yapıldı hepsi normal cıktı. Sonrasında rahim filmi cekildim, anestezi için kan tahlili verince hashimoto tiroiditi oldugumu öğrendim ilaca başladım ilaç hemen etkisini gösterdi tsh normale döndü. rahim filmi de temiz cıktı ama bir türlü olmuyordu. Gecen ay asılama kararı aldık 32 yasındayım defalarca kontrole gittim reglim gecikmez AMH 2.74 normal yani ama daha önce hic bahsedilmeyen pko tanısı konuldu. eşime de varikosel tanısı konuldu onun da değerleri iyiydi ileri hızda çok az düsüklük vardı şok olduk. aşılamada 1 yumurtam gelişti doğal yollarla da zaten 1 yumurtam büyüyordu. yıkama sonrası %38'den %90 a çıkan hareketlilik ile 35 milyon sperm enjekte edildi. Bu arada tekrar amh testi yapıldı 4 ün üstüne çıkmış. Sonradan pko oldum resmen ki bu sonra olan bir şey değilmiş. hem hashimoto hem pko ve esimde de varikoselle denedik aşılamayı 1 sene boyunca özel hastanede takip edildim ama işimi devlet hastanesi çözdü. Umarım hepimiz bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz...

Kızlar M MadameCurie arkadaşımızdan feyz alarak bende gebelik testi yaptım. 14 aralıkta çatlatma iğnesi oldum ve 16 aralıkta aşılamam gerçekleşti bugün tam 10.günüm ve dünkü testimde silik çizgi dahi yoktu 7.günden beri takip ediyorum şuan elim ayağım titriyor acaba gerçek mi yoksa test mi hatalı bana akıl verin ne olur🙏hafif silik çizgi gören varmı?
ben cok hafif bir çizgi görüyorum

Kızlar selam bende 20 aydır istiyorduk evlat şükür 2.yıl dönümümüzde nasip oldu sebepsiz inferteliteydi eşimde varikosel vardı spermi biraz azdı bende sorun yoktu insülin direncim vardı ilk aşılamam olmadı toplam sperm 28 milyon çıktı yıkamada 800 bin kaldı hızı 55-60 dı ikinci aşılama benim için sondu ara verecektim herşeye yine bi adet yumurtam büyüdü klomenle eşiminin sperm 180 milyon çıktı yıkama sonrası hareketli 2 milyon kaldı 65-70 hız yani o 2 milyon çok az vs dediler ama 1 sperm bile yetiyor

geçmiştir canım hayırlı olsun benimde 12 ğün idrar testim negatif:KK43:
Merhaba, tekrar test yaptırdınız mı, sonuçta bir değişiklik var mı? Benim de 12. gün erken gebelik testim negatif, 13. gün kan testim negatif ve hafif kahve bir akıntım oldu. Fakat doktorum 17. günü bekle mutlaka, hala pozitife dönme ihtimali var dedi. Ben artık pozitife döneceğini düşünmüyorum, çünkü 14. gün itibariyle silince çoool uçuk pembe bir renk geliyor çok az. Bence vücudum regl olmaya çalışıyor, ama Progestan fitil kullandığım için engelliyor. Yine de doktorumu dinleyip devam ediyorum. Buradan pozitife dönerse benim için bir mucize olur.

Merhaba kan sonucunuz nasıl

En son cumartesi günü kan verdim beta 438 çıktı. Ama kahverengi lekelenmeler geliyor ayın 28 inden beri sevinemedim o yüzden😞

Back
X