Aşılama sürecim-12. Gün pozitif test

Tebrik ederim kuzum darısı bize
O lekeler normal diye biliyorum ben
Tesekkür ederim ne zormus bu isler yaa hic tvde göründüğü gibi değil :D bir cis yapıp pozitifi görünce hamileyim diye gezebilirim sanıyordum yok beta takip et yok kese gör yok kalp atısı... İnsallah siz de en kısa zamanda olumlu haberler alırsınız 🙏

Tesekkür ederim ne zormus bu isler yaa hic tvde göründüğü gibi değil :D bir cis yapıp pozitifi görünce hamileyim diye gezebilirim sanıyordum yok beta takip et yok kese gör yok kalp atısı... İnsallah siz de en kısa zamanda olumlu haberler alırsınız 🙏
Tabiki yaa kolay olur mu tatlm
Baksana ne zamandr deniyorum bende olmadı şimdi ilk aşılamamı oldum bekliyorm işte
İnşallah sende sağlıkla kucagına alırsn

En son cumartesi günü kan verdim beta 438 çıktı. Ama kahverengi lekelenmeler geliyor ayın 28 inden beri sevinemedim o yüzden😞
En son cumartesi günü kan verdim beta 438 çıktı. Ama kahverengi lekelenmeler geliyor ayın 28 inden beri sevinemedim o yüzden😞
Belki yerleşme kanamasıdır. 438 gebelik var demek hayırlı olsun. Sağlıkla gelişsin inşallah

Amin teşekkür ederim 🙏 şu anda keseyi görmek için bekliyoruz dün 1900 oldu beta insallah görürüm bebisimi 🙏
Oyyy maşallah maşallah canm
Görürsüb tabi taa değerin süper
Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsn güzelim bizede dua et nee olur aşılamamın 6 . Günü benimdd😍

Ya çok sevındkm hayırlı olsun belırtılerınz nelerdı benimde yarın aşılama 12. Gün ıdrar testı vercem benimde goguslerı. Çok ağrıyı ve sırt ağrım var
Ben su anda 36 haftalık hamileyim 😊 normal regl belirtilerinin hepsi vardı ilaveten aşırı bir uyku hali vardı bayık bayık bakıyordum

Allah kucağınıza almayı nasip etsin benım de göz kapaklarımda bır ağırlık var ama ne olacak bılmıyorum çok heyecanlıyım yarın belli olacak

Evet ılk aşılamam benim tek sıkıntım tuplerım tıkalıydı açıldı zaten ıkısıde esımde bır sıkıntı yok bır de yumurtlarım sırta doğru ve sırta bakıyormuş ama doktorum sorun olmaz dedi bakalım ne olacak dualarınızı eksik etmeyin benim ıcın yarın yazarım sonucumu

Ben su anda 36 haftalık hamileyim 😊 normal regl belirtilerinin hepsi vardı ilaveten aşırı bir uyku hali vardı bayık bayık bakıyordum
Merhaba benim de bi sorum olucak bugün aşılamamın 11.günü 3-4 gündür hafif yoklayan bel ve kasık ağrım var adet sancısı gibi ama daha hafif bir de göğüslerim ağrıyor dokununca ama her adet öncesi göğüs ağrım olur hamile kalanlar göğüs ucunda ağrı olduğunu söylüyorlar bende çok yok sizde belirtiler tam olarak nasıldı acaba adet belirtilerinden farklı mıydı?

Merhaba benim de bi sorum olucak bugün aşılamamın 11.günü 3-4 gündür hafif yoklayan bel ve kasık ağrım var adet sancısı gibi ama daha hafif bir de göğüslerim ağrıyor dokununca ama her adet öncesi göğüs ağrım olur hamile kalanlar göğüs ucunda ağrı olduğunu söylüyorlar bende çok yok sizde belirtiler tam olarak nasıldı acaba adet belirtilerinden farklı mıydı?
Adet belirtileriyle birebir aynıydı hatta artık adet olacağımdan emin olmuştum. İlave olarak aşırı uyku hali vardı hatta çalıştığım yerdeki çaycı abla hamile misin bakışların değişmiş demişti 😄

Back
X