• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AŞILAMA SÜRECİMMM

Ben
aşılama yaptırmadınız mi
Yok ben özele gittim ya devlete gidip geldim kan verdim çok yoruldum beynenen bedenen ama benim kilom obozite sinirinda simdide aşılama düşünüyorum ama 60 bin aşılama 45 binde ilaç

Ben

Yok ben özele gittim ya devlete gidip geldim kan verdim çok yoruldum beynenen bedenen ama benim kilom obozite sinirinda simdide aşılama düşünüyorum ama 60 bin aşılama 45 binde ilaç
hangi şehirdesiniz

ben kayseri şehir hastanesinden çok mennunum . zaten o kadar araştırıp özel hastanelerle ilgili o kadar sey duydum ki bu tüp bebek ile ilgili kesinlikle tercih etmiyorum. kayserideki tüm kadın doğum doktorlarını tanırım. hepsi ticari ve neler oluyor

mustafa bertan demir yada ilknur çöl madendağdan randevu alıyorsunuz.
sonrasında size yaptırmanız gereken testlerin olduğu küçük bi kağıt veriyorlar. o listedeki tahlillere göre tahlillerinizi yaptırıp en son hsg rahim filmi çekiyorlar. tüm tahlilleriniz tamamlandıktan sonra 5. kata yönlendiriyorlar. orda da dosya açtırmak için evrak listesi veriyorlar.
nüfus kayıt örneği evlilik cüzdanı fotokopisi fotograf gibi. smear testi de istiyorlar onu da muhakkak yaptırın. burda dosyayı açtırdıktanm sonra detin 2. yada 3. günü gel diyorlar sabah 8 de orda oluyorsunuz. kan ve vajinal ultrason bakıyorlar. yumurta büyütme tedavısi yapıyorlar.
yanlız sizin durumunuz nedir bilmiyorum ama eşinizin sperm testini de istiyorlar. tüm tahlilleri 5. kata verince doktor değerlendirip aşılamamı tüp bebek mi diye karar veriyor.
benimki sebepsiz infertite idi ondan aşılama deneylim dediler. 2 iğneli aşılama sonrası tüp bebeğe geçiyolar.
benim tüm işlemlerim 3 ay sürdü. ama hep sabah 8 de ordaydım. üstüne çok düştüm.
Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda kucaklarımız dolar hsg yi direk çekti mi peki bana ulstrason günü verdi onları doktora verdikten sonra şu gün gel mi diyor yoksa gene bekletiyor mu acaba

Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda kucaklarımız dolar hsg yi direk çekti mi peki bana ulstrason günü verdi onları doktora verdikten sonra şu gün gel mi diyor yoksa gene bekletiyor mu acaba
tüm işlemleri yapıyorlar sonra en son hsg kalıyor. siz şehir hastanesinde mi başladınız

tüm işlemleri yapıyorlar sonra en son hsg kalıyor. siz şehir hastanesinde mi başladınız
Evet şuan ultrason verdi diğer testleri yaptırdım giderken goturucem dosya halinde mi götürmem lazım bu dosyayı teslim ettikten sonra ilk adette çeker mi

Evet şuan ultrason verdi diğer testleri yaptırdım giderken goturucem dosya halinde mi götürmem lazım bu dosyayı teslim ettikten sonra ilk adette çeker mi
Merhaba hpv de istediler mi

Evet Kan da bakmışlar hpv ye

Back
X