Aşılama Aşılama sürecinde olan varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sizin kaç gün oldu? İnşallah güzel haberler alırız
Ne sorununuz vardı aşılamaya geçtiniz
8 gün olsu hiç bir sorunum yok ama hamile kalamıyorum ilk ki tutmadı bunda da çok umutum yok ama işte mecbur yapıyoruz ilkte kesin tutar kafasıyla korkutan hiç birsey yapmıyordum eve makina atmazdım ağır kaldırmazdım sürekli uzanmak istiyordum şimdi bunda çok rahatım evimi de temizliyorum sürekli dışarı çıkıyorum aşılamanın tutma oranı çok düşük ama tutanın tutuyor umarım sizin tutar

Yine de dikkat edin siz yormayın kendinizi tutar mı tutar belli olmaz, ben de dikkat ediyorum suan olacak gibi de hissediyorum bilmiyorum bakalım

Yine de dikkat edin siz yormayın kendinizi tutar mı tutar belli olmaz, ben de dikkat ediyorum suan olacak gibi de hissediyorum bilmiyorum bakalım
Şu an bu kafadayim eğer zaten olacağı varsa her türlü olur gibi geliyor çok fazla dikkat edince psikolojikmen etkilendiğimi düşünüyorum o yüzden kendimi serbest bırakıyorum bana daha iyi geliyor en azından umarım hissettikleriniz gerçekleşir Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasın Allah herkese de nasip etsin isteyen herkese zaten adetimi son bir hafta kaldı Geçen sefer adet günüm geçmeden yapmıştım o yüzden çok üzülmüştüm bu sefer adetim gecikmeyene kadar asla test yapmayı düşünmüyorum

Merhaba ben pazartesi aşılama oldum. Özelde şimdi göğüslerim acıyor karnımda sürekli sancı var inşallah pozitif olur 2. Aşılamam
Umarım çok güzel haberlerle dönüş yaparız hepimiz buraya sana her belirti olduğunda acaba mı diye beklemek biraz zor bir süreç özelde yaptırdığınız zaman çatlatma iğnesiden sonra muayene ediyorlar mı yumurtalıklarınız çatlamış mı çatlamamış mı kontrol etmek için çünkü devlette böyle bir şey yok çatlatma iğnesiden sonra bir daha alttan muayene falan etmeyelim direk aşılama yapıyorlar mesela benim kafamı çok karıştırıyor çünkü yumurta çatladı mı çatlamadı mı bunu görüp aşılamayı yapsalar daha mantıklı olur diye düşünüyorum çünkü bazı insanların yumurtalıkları çatlamıyor olabiliyor her ay farklı çalışıyor çünkü vücudumuz

Merhaba hayır özelde bakmıyor . Zatan o yüzden aşılama sonrası ilişki öneriyor hergün. Ama şöle ben birinci devlette oldum aşılamayı yapar yapmaz beni hemen kaldırdı. Odaya geç dedi. Ve idrara şıkışık yaptı 15 dk zor dayandım tuvelete gitmek için. Kasap gibiler 20 kişiyi 15 dk bitirdi devlette. Hemde kendi doktorum yapmadı stajet yaptı. Özelde şöyle avantajım vardı spermi vermeden önce beni baş asagaya yatırdı başım asagda ayaklarım yukarda 45 dk aynı yerde yattım ve spermi 3 kere attı 15 dk bir attı. Bu sanki bana daha olumlu olacakmış gibi his verdi yinede bilemiyorum. İnşallah olur. Devlet hastaneleti aşılamayı olursa olur modunda yapıyorlar umursamıyorlar.

Ege Üniversitesi’nde yaptırıyorum onlar da yaptıktan sonra 45 dakika yarım saat kesinlikle ayağa kaldırmıyorlar uzanıyorum ama ben haplı olarak aşılama yapıyorum Bu iki kere dir eğer tutmazsa iğneli aşılamaya geçeceğiz dedi doktor iki kere de o onda olmaz tüp bebek ama ben iki senelik evliyim bana prosedürlerin hepsini tamamladıktan sonra bir senede bekleme prosedürü var derlerse artık özele geçmeyi düşünüyorum

Yani şöyle haplı derken anlamadım. Ben kocaeli üniversitesi yaptırdım ilk 1 hafta letu kullandım. 4 gün ganol igne sonra çatlatma iğnesi kullandım yumurtam gayet iyiydi. Evet 3 aşılamandan sonra devlet tüp bebek izni veriyor birde 3 sene evli kalma istiyor. Bakalım inşallah tutar

Klomen estromen kullanıyorum daha sonra çatlatma iğnesi sonra aşılama iki kere bunu uyguladık eğer bu ikincisi de tutmazsa üçüncüsünde direk iğneli hapların iğnelisini kullanacağım

Klomen estromen kullanıyorum daha sonra çatlatma iğnesi sonra aşılama iki kere bunu uyguladık eğer bu ikincisi de tutmazsa üçüncüsünde direk iğneli hapların iğnelisini kullanacağım
Ya aslında ignenin hiç bir etkisi yok aşılama kadar gelmişsen demekki yumurtan büyüyor. İgnede yumurtayı büyütüyor . Aynı şey

Ya aslında ignenin hiç bir etkisi yok aşılama kadar gelmişsen demekki yumurtan büyüyor. İgnede yumurtayı büyütüyor . Aynı şey
Evet evet kesinlikle aynı şey zaten doktor da diyo sadece haptan daha hızlı büyüyo diyor benim suan 11 Ci günüm bi anda mide bulandısı yaşadım ama adet öncesi yaşanıla bilirmiş bilmiyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…