Aşılama Aşılama sürecinde olan varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet evet kesinlikle aynı şey zaten doktor da diyo sadece haptan daha hızlı büyüyo diyor benim suan 11 Ci günüm bi anda mide bulandısı yaşadım ama adet öncesi yaşanıla bilirmiş bilmiyorum o yüzden
Sonucu öğrenmene az kaldı inşallah olumlu olur benim bugun 6 günüm. Ama ilk aşılammasan farklı biraz bu sefer ki inşallah tutar

Sonucu öğrenmene az kaldı inşallah olumlu olur benim bugun 6 günüm. Ama ilk aşılammasan farklı biraz bu sefer ki inşallah tutar
Ya benm geçen aşılamada adet ağrım bile çok olmadı ama bu sefer çok fazla ağrı bel ağrısı ve arada kasıklarım böyle ağrı girip çıktı bugün de mide bulantı ve yorgunluk var halsizlik var uyumak istiyorum sürekli ama adet dönemli bunları zaten yaşıyorum diye bilemedim de çarşamba günü adet günüm bakalım

Aslında bunlar hem adete uygun hem gebelige inşallah gebelik olmuştur.
İnşallah geçen sefer aşılamanın 12 Ci gününde test yaptım idrarda yaptığım pozitif çıkmıştı kan da verdiğim negatif çıkmıştı o yüzden çok fazla üzülmüştüm bu sefer adetim gecikmeden yapmayı düşünmüyorum

Merhaba ege üni de hangi doktora yaptırdınız acaba aşılamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…