Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sperm sayısına bağlı açıkçası 40 milyon üstüne %20 maalesefHanımlar ilk defa aşılama olucam lütfen bana tavsiyede bılunur musunuz? Şans gerçekten 20 mi, lütfen bildiklerinizi yazar mısınız? Şans arttırmak için vs
Tıbbi olarak öyle olsada sen dua et Rabbim ol der olur bunu düşün olumlu düşün hep canım.. nasip meselesiHanımlar ilk defa aşılama olucam lütfen bana tavsiyede bılunur musunuz? Şans gerçekten 20 mi, lütfen bildiklerinizi yazar mısınız? Şans arttırmak için vs
Kısmet inş.tutar kiminde 1.kiminde 5. De allahtan umut kesilmez cnm rahat ol meryem suresi oku bol bolHanımlar ilk defa aşılama olucam lütfen bana tavsiyede bılunur musunuz? Şans gerçekten 20 mi, lütfen bildiklerinizi yazar mısınız? Şans arttırmak için vs
Merhaba bende aşılama yaptırdım bu ay fakat tutmadı benim ki. İnş sizin ki tutarHanımlar ilk defa aşılama olucam lütfen bana tavsiyede bılunur musunuz? Şans gerçekten 20 mi, lütfen bildiklerinizi yazar mısınız? Şans arttırmak için vs
Bende bugün yaptırdım sizin noldu sonuç acabaHanımlar ilk defa aşılama olucam lütfen bana tavsiyede bılunur musunuz? Şans gerçekten 20 mi, lütfen bildiklerinizi yazar mısınız? Şans arttırmak için vs
Canım nişey sorabilir miyim yumurtan kaç mm di? İlk kontrolünde kaçtı sonra kaç gün sürdü yani tam boya gelmesiMerhaba bende aşılama yaptırdım bu ay fakat tutmadı benim ki. İnş sizin ki tutarEwet bütün dularımız kabul olur inş
![]()
25mm di yumurtam salı kontrol. Perşembe aşılama olmuştu. 5 gün sürdü o boya gelmesiCanım nişey sorabilir miyim yumurtan kaç mm di? İlk kontrolünde kaçtı sonra kaç gün sürdü yani tam boya gelmesi
Canım peki pko var mıydı25mm di yumurtam salı kontrol. Perşembe aşılama olmuştu. 5 gün sürdü o boya gelmesi
Merhaba kızlar bende birazdan doktora gidicegim yumurta kontrolü yaptıracagim istediğim gibi değilse ilaca basliycam dedi nasıl bı ilaç bilmiyorum ilk tedavim. okuyorum çoğunluk klomen yazmış banadamı onu vericek acaba eşimin sperm sayısı 90 milyon çıktı çok iyi dedi doktor bende pko luyum bakalım beni nasıl bir yolculuk bekliyo dua edelim birbirimizeCanım peki pko var mıydı
Hayır yokCanım peki pko var mıydı