Aşılama AŞILAMA tecrübelerimiz !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen canım bende de var bahsettiğin bu durumlar aşırı gaz ve bazen kasıklarımda sancı , mide bulantısı çok oldu ve hatta kusmalarım ama 3 gündür yok Pazartesi test yapıcam bende bugün idrar yaptım 1 gibi negatif çıktı yazıları okudum sabahın ilkinde yapmak lazımmış ben sabah kalktım market alışverişimi yaptım sonra kahvaltı sonra test ordan tekrar ümidim geldi nete baktım yine soda testi onu yaptım köpürdü bide afedersin idrarırım koyulaştı 2 gündür üşütme mi acaba dedim , köpürmesin iyiye mi yormak lazım bilemedim bakalım nasip , sende mide ağrısı oldu mu ? Bende çikolata kisti vardı ondan aşılama dedi doktorum . Sol yumurtamda .
Soda testi nasıl oluyor

olaganca olaganca canım senin test günün bugün müydü kan verdin mi bizi habersiz bırakma 😉
Evet bugündü ama yapamadım cesaret edip 😔😔 Çarşamba adet günüm onu bekleyeyim dedim doktorum bugün yapmamı söylemişti 😞 akşam üzeri arar hatta beni ama cesaret edemiyorum ki , muhakkak haber vericem inşallah müjdeli haber olur 😔

Evet bugündü ama yapamadım cesaret edip 😔😔 Çarşamba adet günüm onu bekleyeyim dedim doktorum bugün yapmamı söylemişti 😞 akşam üzeri arar hatta beni ama cesaret edemiyorum ki , muhakkak haber vericem inşallah müjdeli haber olur 😔
Tamam canım hakkımızda hayırlısı olsun

Adetime daha 2 gün var ama az önce adet oldum sanki anlayamadım yerleşme olabilir mi acaba ?
Adet oldunmu tam.bak ben buradan Bi postta okudum bayanın biride senin gibi iki gün önceden oldum dedi ondan sonra akşama kadar 4 5 leke gelmiş ardından bişey gelmemiş ertesi günmü sonrası günmü tam hatırlamıyorum kan testi yapmış hamileymiş oda yerleşme lekesiymiş inşallah seninde öyledir

Adet oldunmu tam.bak ben buradan Bi postta okudum bayanın biride senin gibi iki gün önceden oldum dedi ondan sonra akşama kadar 4 5 leke gelmiş ardından bişey gelmemiş ertesi günmü sonrası günmü tam hatırlamıyorum kan testi yapmış hamileymiş oda yerleşme lekesiymiş inşallah seninde öyledir
Benimde sabaha kadar 5 damla falan geldi ama az önce artık kırmızıya döndü adet oldum galiba ben .bende öyle mi acaba diye umutlandım ama nasip.

kızlar merhaba
reglm 8 gün gecikti 1 hafta önce alt karnımda çok ağrı olmuştu sonraki zamanlar son 3 gündür sadece peçeteye kahverengi leke geliyor dün idrar testi yaptım çıkmadı asıl sorum şu bu ayki reglimde aşılama yaptıracağım şuanki gelen lekeler adet sayılıyor mu doktoruma ulaşamıyorum benzer konu yaşayan varmı teşekkürler

Back
X