Aşılama AŞILAMA tecrübelerimiz !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Iyi akşamlar burda yeniyim bende bu ay asilama oldu. Asilamadan hamile kalan varmı?
Canım benim de ilk denemem 🤔 4 Temmuz’da aşılama oldum Bat’ımı bekliyorum. 19 Temmuz’da gel demişti doktor kontrol edecek sanırım ya da adet tarihim gecikince kendim giderim

Canım benim de ilk denemem 🤔 4 Temmuz’da aşılama oldum Bat’ımı bekliyorum. 19 Temmuz’da gel demişti doktor kontrol edecek sanırım ya da adet tarihim gecikince kendim giderim
Ya benim cok karin şişmiş afedersiniz çok gazim var ve göğüsler agriyor bide ateşim 37 düşmüyor hic

Benim bugün az az kahverengi leke geldi sanırım adet olucam 😓 aşılama tutmadı mı acaba? Allah’tan hayırlısını diliyorum 🤲🏼

Yaaaa çok şükür sevin tabiiii 🤗 pzt tekrar yaptırısın kesinleşir ama okuduğum kadarıyla değer iyi bence. Allah bize de nasip etsin. Belirti var mıydı
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin belirtim pek yok aslında ama göğüslerde hassasiyet var adet ağrısı gibi kramplar var ve sindirim sistemim alt üst

Eklentiler

• 4CA0BBF3-B977-4CEF-AE9D-BF80DC49B65A.webp
    4CA0BBF3-B977-4CEF-AE9D-BF80DC49B65A.webp
    54 KB · Görüntüleme: 31
  • 9F435EF7-D276-4511-930A-C1466735FD58.webp
    9F435EF7-D276-4511-930A-C1466735FD58.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 30
Bugün adet günün canim
🥰🥰🥰 Günaydın anne adayı tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Aşılama sonrası belirtiler neler yaşadın canım? Hamile olduğunu hissetmiş miydin? Çok çok sorular... 🤣🤣

Hamile arkadaşları kutluyorum . ☺️
Merhaba ... 9 Temmuz Salı günü ilk aşılamamı oldum. Sizlerde belirti var mı?? Benim bazen sinek ısırmış gibi gibi sızı oluyor iki tarafımda da. İlk 2 gün epey hissetmiştim iki tarafıda.. şimdi sakinledi

Back
X