Aşılama AŞILAMA TECRÜBESİ OLANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

elmos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
1
1
86
Kahramanmaraş
Arkadaşlar merhaba ben 11 mayısta ilk aşılama mı yaptırdım. Doktor kanda gebelik testi için 4 hazirana kadar beklememi söyledi.bugune kadar hiçbir belirtide oluşmadı bende. Acaba benım durumumda beklemede olan arkadaşlar varmı aranızda

Daha taze denilebilir. Bekle 2 hafta daha, kimi zaman doğal yöntemle bile belirti olmuyor iki haftada.

Bende 11 mayısta aşılama yaptırdım. Benim ilk günden bu yana sürekli kasıklarım ve belim ağrıyor

Arkadaşlar merhaba ben 11 mayısta ilk aşılama mı yaptırdım. Doktor kanda gebelik testi için 4 hazirana kadar beklememi söyledi.bugune kadar hiçbir belirtide oluşmadı bende. Acaba benım durumumda beklemede olan arkadaşlar varmı aranızda
3 asilama yaptirdim 1 tup bebekle gebelik yaşadım okadar erkenden belirti olmuyor malesef olsada iğnelerin etkisidir kramplar batmalar vs bunlar ignelerden kaynaklanabiliyor. Asilamalarda 12. Gun test yapmami söylemişlerdi tüp 12. Gun demistiler ben 9. Gunde yapmıştım çıkmıştı sabirla bekleyin belirti aradikca vucut kendi kendine belirtiler vermeye basliyor yasadim biliyorum herseye anlam yukluyoruz malesef beklemek gercekten zor. Fakat doktorunuz test icn cok uzun sure vermis maksimum 14. Gun diye biliyorum tum asilamalarimda 12-13 adet olmustum sabredemezseniz 12. Günde yapabilirsiniz bence

Hamile kaldınız mı merak ettim

Back
X