aşılamadan önceki 3 gün cinsel perhiz var biliyosun aynı spermiogramdaki gibi ....aşılamadan sonrada 2gün sonra yapın dedi....sonrakiler size kalmış dedi..biz 2 gün sonra yaptık sonra eşim belki tutmasına engel oluruz diye yapmadı aslında ben istemiştim:kedi:
benimki kendisi yaptı tüp bebek uzmanı zaten kendiside..slm kızlar. bişey sormak istiyorum. aşılamanızı kendi doktorunuzmu yaptı. yoksa tüp bebek uzm. larımı
ben 2defa aşılama oldum. drum her iki aşılamamdada aşılama öncesi 4gün perhiz verdi.. bide bana açıklama için ekledi "2 gün bile yeterli aslında sonuçta spermler ilaçta bekleyecek hızları vede irilikleri artacak"dedi. ama eşimde spermler bi ay çoğalıp biay artıyo du o ara dengesizlerdi yani o yüzden 4gün perhiz yaptık.
aşılama sonrasıysa
1.aşılamamda: aşılamadan 1gün sonra serbest bıraktı. gün aşırı önerdi(ama biz korktuk hiç yapmadık. o ay sadece aşılama oldu)
2.aşılamamda: aşılamadan 1gün sonra gün aşırı ilişkiye devam ettik.. (bu arada eşime keçi boynuzu içirmeye devam ettim)
ama bizimkisi kısmet değilmişki her iki aşılamadada olmadı..
inşlh senin meleğin seni çok fazla bekletmeden vede butür işlerle daha fazla yormadan çabucak gelir göbüşüne
OK CANIM HBER VERRIM İNŞ. ILGIN İÇİN TESEKKURLERcanımmm sonuç ne zaman belli olucak fazla girmiyorum siteye haber verrr bana merak ettım
Bilmiyorum ama bize kesinlikle cinsel ilişkiye girmeyin felan demedi ayrıca o kadar aşılama hakkında yazı okudum özellikle cinsel ilişki öneriliyor yani bana doktorum birşey demedi bize bıraktı
Bİzede yasaktı tek aŞılamay bıraktık oda olmadı negatıf sonucum
merhaba arkadaşlar ben goal f iğnesi olarak yumurta elde ettim ama çabuk tepki verdi ve 7 tane yumurta oldu bundan dolayı doktor pregnil ğine yapmadı ama bu gün aşılama yaptı pregnil iğine olmadan aşılama olan var mı ve ben içimde nedense hiç ümit beslemiyorum bunu yaşayanlar lütfen yazsın
kızmet tabiki ben zaten 10.günden sonra o kadar umutsuz oldumki temmuzdu denize girdim yüzdüm...1 hafta bişey yapmadım sonraki hafta hıc kendıme dıkkat etmedım...
şimdide kararsızım 2. aşılamayı olsammı biraz daha bekleyıp tupmu yapsak...
eşimin sperm degerleri düsük ilaç kullanıyo şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?