- 22 Kasım 2019
- 527
- 301
- 33
- 30
- Konu Sahibi Nimet yardim
Merhaba hanimlar bugun asilama tedavisine basladim iğne vuruluyorum benm gibi olan varmi acaba onerileriniz tavsiyeleriniz nelerdir asilama tutan hanımlar tavsiyede bulunabilirmi❤❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ilaç ile başladım salı kontrolüm var Perşembe falan da asilamami olucam büyük ihtimalle ben sordum çok kişiye hamile kalan çoğu kişi aşılamadan sonra özellikle 3 gün yatmislar hep sağlıklı beslenmisler hatta 10 gün kadar yattım diyende varMerhaba hanimlar bugun asilama tedavisine basladim iğne vuruluyorum benm gibi olan varmi acaba onerileriniz tavsiyeleriniz nelerdir asilama tutan hanımlar tavsiyede bulunabilirmi❤❤
Merhaba canımMerhaba hanimlar bugun asilama tedavisine basladim iğne vuruluyorum benm gibi olan varmi acaba onerileriniz tavsiyeleriniz nelerdir asilama tutan hanımlar tavsiyede bulunabilirmi❤❤
Amin sagolsinMerhaba canım
İnsallah tez vakitte sağlıkla hayırlısıyla evladını kucağına alırsınaşılamanı nerede ve kime yaptırdın birde bu işlem ücretlimi oluyor ? Bilgi verirsen cok sevinirim.
Ben hep ücretlidir diye düşünmüştüm. Eğer öyleyse bende devlet hastanesine gideyim. Özel hastaneye gidiyorum rutin kontrollere hatta bu ay adetinin 4. Günü gel demişti doktorum eşiminde sperm testinde hareketliliği düşük çıktı kesin bizede aşılama yapalım diyecek ama biz özelde karsılamayız ücretini.Amin sagolsinDaha yaptırmadım canım yumurta büyütme asamasindayim devlette ücret alınmıyormuş diye biliyorum
Bende öyle düşünmüştüm ama alınmıyormuş özelde de 2000 3000 bini bulurBen hep ücretlidir diye düşünmüştüm. Eğer öyleyse bende devlet hastanesine gideyim. Özel hastaneye gidiyorum rutin kontrollere hatta bu ay adetinin 4. Günü gel demişti doktorum eşiminde sperm testinde hareketliliği düşük çıktı kesin bizede aşılama yapalım diyecek ama biz özelde karsılamayız ücretini.
kızlar ben devlete gidiyorum doktor 3bi4bnin bulur dediBende öyle düşünmüştüm ama alınmıyormuş özelde de 2000 3000 bini bulur
Merhaba bende testlerimi verdim aşılama yaptircam süreçleri nasıl acaba ben bide hastaneden uzak bı yerde yaşıyorum gelip gitmem zor olucak süreçleri anlatirmisinjzMerhaba hanimlar bugun asilama tedavisine basladim iğne vuruluyorum benm gibi olan varmi acaba onerileriniz tavsiyeleriniz nelerdir asilama tutan hanımlar tavsiyede bulunabilirmi❤❤
Ben hep ücretlidir diye düşünmüştüm. Eğer öyleyse bende devlet hastanesine gideyim. Özel hastaneye gidiyorum rutin kontrollere hatta bu ay adetinin 4. Günü gel demişti doktorum eşiminde sperm testinde hareketliliği düşük çıktı kesin bizede aşılama yapalım diyecek ama biz özelde karsılamayız ücretini.
Bende öyle düşünmüştüm ama alınmıyormuş özelde de 2000 3000 bini bulur
Devlete gidiyorum ikinci aşılamamı olacağım ilac dışında hiçbir islem icin ücret ödemedimkızlar ben devlete gidiyorum doktor 3bi4bnin bulur dedi
Devlette ucretsiz yapılıyor asilama bende yaptırdım ücret odemedimMerhaba canım
İnsallah tez vakitte sağlıkla hayırlısıyla evladını kucağına alırsınaşılamanı nerede ve kime yaptırdın birde bu işlem ücretlimi oluyor ? Bilgi verirsen cok sevinirim.
Sonucun olumlu olmustur insallahDevlette ucretsiz yapılıyor asilama bende yaptırdım ücret odemedim
Olmadi test sonucum negatif tekrar 2.asilamaya hazırlanıyorumSonucun olumlu olmustur insallah
Olmadi malesef ikinci asilamaya hazirlaniuorumSonucun olumlu olmustur insallah
Hayırlısı olsun insallah bozma moralini rabbim vakti saati gelince hepimize nasip eder insallahOlmadi test sonucum negatif tekrar 2.asilamaya hazırlanıyorum![]()
Hayırlısı olsun insallah bozma moralini rabbim vakti saati gelince hepimize nasip eder insalla
Amin insallah Allahim sen büyüksün hepimizin kucagini doldur bos birakmaHayırlısı olsun insallah bozma moralini rabbim vakti saati gelince hepimize nasip eder insallah![]()