• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Asilama tedavisine başladım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba hanimlar bugun asilama tedavisine basladim iğne vuruluyorum benm gibi olan varmi acaba onerileriniz tavsiyeleriniz nelerdir asilama tutan hanımlar tavsiyede bulunabilirmi❤❤
Bende ilaç ile başladım salı kontrolüm var Perşembe falan da asilamami olucam büyük ihtimalle ben sordum çok kişiye hamile kalan çoğu kişi aşılamadan sonra özellikle 3 gün yatmislar hep sağlıklı beslenmisler hatta 10 gün kadar yattım diyende var

Merhaba hanimlar bugun asilama tedavisine basladim iğne vuruluyorum benm gibi olan varmi acaba onerileriniz tavsiyeleriniz nelerdir asilama tutan hanımlar tavsiyede bulunabilirmi❤❤
Merhaba canım
İnsallah tez vakitte sağlıkla hayırlısıyla evladını kucağına alırsın 🙏 aşılamanı nerede ve kime yaptırdın birde bu işlem ücretlimi oluyor ? Bilgi verirsen cok sevinirim.

Merhaba canım
İnsallah tez vakitte sağlıkla hayırlısıyla evladını kucağına alırsın 🙏 aşılamanı nerede ve kime yaptırdın birde bu işlem ücretlimi oluyor ? Bilgi verirsen cok sevinirim.
Amin sagolsin 💕💕Daha yaptırmadım canım yumurta büyütme asamasindayim devlette ücret alınmıyormuş diye biliyorum

Amin sagolsin 💕💕Daha yaptırmadım canım yumurta büyütme asamasindayim devlette ücret alınmıyormuş diye biliyorum
Ben hep ücretlidir diye düşünmüştüm. Eğer öyleyse bende devlet hastanesine gideyim. Özel hastaneye gidiyorum rutin kontrollere hatta bu ay adetinin 4. Günü gel demişti doktorum eşiminde sperm testinde hareketliliği düşük çıktı kesin bizede aşılama yapalım diyecek ama biz özelde karsılamayız ücretini.

Ben hep ücretlidir diye düşünmüştüm. Eğer öyleyse bende devlet hastanesine gideyim. Özel hastaneye gidiyorum rutin kontrollere hatta bu ay adetinin 4. Günü gel demişti doktorum eşiminde sperm testinde hareketliliği düşük çıktı kesin bizede aşılama yapalım diyecek ama biz özelde karsılamayız ücretini.
Bende öyle düşünmüştüm ama alınmıyormuş özelde de 2000 3000 bini bulur

Ben de başlıyorum insallah 2 gün kaldı Allah ilk deneme de mucizemizi nasip etsin

Kızlar merhaba aşılamayı hangi hastane ve doktorda yaptırıyorsunuz İstanbul’da iyi bir doktor biliyor musunuz?

Merhaba bende testlerimi verdim aşılama yaptircam süreçleri nasıl acaba ben bide hastaneden uzak bı yerde yaşıyorum gelip gitmem zor olucak süreçleri anlatirmisinjz

15 Mart pazartesi aşılamam oldu. Adet günümü 8 gün geçti test yaptım negatif çıktı sizce erkenmi test yaptım anlamadım kizlar. Pazartesi doktoruma gidecem hayırlısı bakalım.

Bende öyle düşünmüştüm ama alınmıyormuş özelde de 2000 3000 bini bulur

kızlar ben devlete gidiyorum doktor 3bi4bnin bulur dedi
Devlete gidiyorum ikinci aşılamamı olacağım ilac dışında hiçbir islem icin ücret ödemedim

Back
X