- 18 Ağustos 2022
- 1.003
- 178
- 53
- 23
- Konu Sahibi samsunlu5555
-
Atabilir misin resminiMerhaba bayanlar aşılamanın 7. Günü iğnenin 9. Günü 7. Günde test yapan var mı acaba yaptıysa sonuç neydi iğne etkisi kaçıncı günde geçer bugün test yaptım ilk 5. Dkk dolmadan silik çizgi çıktı sonuç doğru mu iğne etkisi mi bilemedim yardımcı olurmusunuz bana
Atabilir misin resmini
Attigim fotoğraflarda çok hayali bir çizgi var gibi sanki bilemiyorum ama belkide iğne etkisi geçiyordur onun cizgisidir dediğiniz doğruİğne etkisi olabilir canım bilemedim ben aşılamanın 11.günü erken gebelik testinde çok silik gördüm
Sizin aşılama ne zaman yapıldı acabaBenimde bugun baş agrim ve sol kasik agrim basladi. İnsallah pozitife döner.
Gecen hafta bugunSizin aşılama ne zaman yapıldı acaba
Aaa sizinde mi aynı bende siz gibi geçen hafta bugün aşılama yaptırdım siz test yaptınız mı bugün falanGecen hafta bugun
Sabah yaptim negatifti.catlatma ignemi 6 subatta yaptimAaa sizinde mi aynı bende siz gibi geçen hafta bugün aşılama yaptırdım siz test yaptınız mı bugün falan
Sabah yaptim negatifti.catlatma ignemi 6 subatta yaptim
Dönebilir heralde benim de ilk aşılamam.Bende aynı şekilde yaptım herşeyi sizin gibi benim böyle hayali cizgim çıktı benimle beraber bı kadın daha aşılama yapmıştı o da dün yaptı test onunda negatif çıkmış acaba negatiften pozitife pozitiften negatife döner mi ki
Tabiki deHaberleselim lütfen güzel güzel sonuclar alırız inşallah
20 sine kadar adet olmazsam test vereceğim inşallah. Öğlen başladı adet sancım son iki saat kesildi ama ne bir kahve leke var ne kan. Sarı akıntı varCanım bende 10.gün çok çok silik görmüştüm ama erken gebelik testi bazıları çok hassas testten testte farkediyor
Benimde aşılamada 8.günüm sol kasıkta ara ara batmalar var.belim cok agriyor bir de göslerim cok dolu dolu agri var. Ama suan teste negatif.20 sine kadar adet olmazsam test vereceğim inşallah. Öğlen başladı adet sancım son iki saat kesildi ama ne bir kahve leke var ne kan. Sarı akıntı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?