Aşılama Test

Atabilir misin resmini

Bende de ignenin 7. Gunu negatifti.bugun 9 gunu hala negatif.bugunde aşılamanın 7.günü.

Çok mu erken davrandım ki acaba dayanamıyorum meraktan catlicam o değil 3 gündür üst üste değişik değişik rüyalarda görüyorum anlam veremedim sırt ağrım duygusalligim ara ara göğüs ağrılarım da var ama

ben geçen hafta aşılama tedavisine başladım pztsi kontrole gittim çok yumurta gelişmiş iptal olabillir dedi doktor, dozu düşürdü yarın gidicem baktırmaya inş, böyle bi şey yaşayanınız oldu mu

Bende aynı şekilde yaptım herşeyi sizin gibi benim böyle hayali cizgim çıktı benimle beraber bı kadın daha aşılama yapmıştı o da dün yaptı test onunda negatif çıkmış acaba negatiften pozitife pozitiften negatife döner mi ki
Sabah yaptim negatifti.catlatma ignemi 6 subatta yaptim

Dönebilir heralde benim de ilk aşılamam.

Bugün benim 10. Günüm aşılamada ama negatif çıktı. Fakat göğüs ucu sızısı çok fazla regl sancıları başladı kaşığa da kramp giriyor. İhtimal var mı sizce

Canım bende 10.gün çok çok silik görmüştüm ama erken gebelik testi bazıları çok hassas testten testte farkediyor

Canım bende 10.gün çok çok silik görmüştüm ama erken gebelik testi bazıları çok hassas testten testte farkediyor
20 sine kadar adet olmazsam test vereceğim inşallah. Öğlen başladı adet sancım son iki saat kesildi ama ne bir kahve leke var ne kan. Sarı akıntı var

20 sine kadar adet olmazsam test vereceğim inşallah. Öğlen başladı adet sancım son iki saat kesildi ama ne bir kahve leke var ne kan. Sarı akıntı var
Benimde aşılamada 8.günüm sol kasıkta ara ara batmalar var.belim cok agriyor bir de göslerim cok dolu dolu agri var. Ama suan teste negatif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…