- 18 Ağustos 2022
- 1.003
- 178
- 53
- 23
- Konu Sahibi samsunlu5555
-
Belirtilere takılma bence benim hiç belirtim yoktuBenimde aşılamada 8.günüm sol kasıkta ara ara batmalar var.belim cok agriyor bir de göslerim cok dolu dolu agri var. Ama suan teste negatif.
EvetBelirtilere takılma bence benim hiç belirtim yoktu
Bende de aynı durum var sanki adet olacakmış gibi hissediyorum ne hissetmem gerektiğini bilmiyorumBenimde aşılamada 8.günüm sol kasıkta ara ara batmalar var.belim cok agriyor bir de göslerim cok dolu dolu agri var. Ama suan teste negatif.
Siz bir daha test yaptiniz mi? Durum nedir.Bende de aynı durum var sanki adet olacakmış gibi hissediyorum ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum
Bende arada test yapiyorum henuz pozitifi goremedim. Heralde olmayacak.Yaptım yaptım iğnenin etkisi geçiyor muhtemelen dünkü çıkan sonuçta onun sonucuydu muhtemelen çünkü bugünkü testte çok zorlayınca belki gözüküyor o derece yani muhtemelen iğnenin etkisi pazartesiye kadar geçmiş olur pazartesi veya salı kan veririm ümidim kalmadı bugün sabah çok tuhaf uyandım zaten anlayamadım da
Ben de çarşamba ve perşembe silik çizgi dahi görmedim pozitif e zor döner gibime geliyor bugün 11. Gün dünkü regl sancıları bugün yok vücudum benle oyun oynuyor resmenBende arada test yapiyorum henuz pozitifi goremedim. Heralde olmayacak.
Muhtemel igneden sonradir benim de pek bi bilgim yok.Bir de anlayamadığım benim bat 14 Şubat ve olmadım çatlatma iğnesinden 14 gün sonra mı olacağım yoksa duphastonu bırakınca mı
Benim adetim Çarşamba günü başlayacak eğer değişmezse Perşembe de iş başı yapicam Çarşamba en geç kan veririm adet olmazsam hayırlısı olsun hakkımızdaMuhtemel igneden sonradir benim de pek bi bilgim yok.
Normal adet tarihiniz mi yoksa iğne gününe göre mıBenim adetim Çarşamba günü başlayacak eğer değişmezse Perşembe de iş başı yapicam Çarşamba en geç kan veririm adet olmazsam hayırlısı olsun hakkımızda
Guzel haberler veririsiniz insallahh. Bugun hic belirtim yok benim de.Benim adetim Çarşamba günü başlayacak eğer değişmezse Perşembe de iş başı yapicam Çarşamba en geç kan veririm adet olmazsam hayırlısı olsun hakkımızda
Normal adet tarihim genelde düzensiz olur zaten ama bugün sabahtan beri adet olacakmış gibi hissediyorum ama olmuyorum resmen ümidim tükendi özellikle bugünNormal adet tarihiniz mi yoksa iğne gününe göre mı
Bugün benimde sancı azaldı sarı akıntı varNormal adet tarihim genelde düzensiz olur zaten ama bugün sabahtan beri adet olacakmış gibi hissediyorum ama olmuyorum resmen ümidim tükendi özellikle bugün
Siz aşılama mi yaptirdinizBugün benimde sancı azaldı sarı akıntı var
EvetSiz aşılama mi yaptirdiniz
Size duphastonu niye verdiler acaba ben anlamadım duphaston adet olmak için kullanılan ilaç değil miydiBir de anlayamadığım benim bat 14 Şubat ve olmadım çatlatma iğnesinden 14 gün sonra mı olacağım yoksa duphastonu bırakınca mı
Hayır bebek varsa rahme tutunmasını sağlıyorSize duphastonu niye verdiler acaba ben anlamadım duphaston adet olmak için kullanılan ilaç değil miydi
Yaa ben bunu adet söktürücü sanıyordum. Bu arada şu anda kasıklarıma kramplar girip duruyor sebebi nedir kiHayır bebek varsa rahme tutunmasını sağlıyor
Hala büyüyen yumurtalar olabilirYaa ben bunu adet söktürücü sanıyordum. Bu arada şu anda kasıklarıma kramplar girip duruyor sebebi nedir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?