Erkek İnfertilitesi Asilama tutar mi lutfen bakin??

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bnde dedigin macunu alacam zaten pekmezde yiyor zaten o vitaminleride beraber tam 3 kullanilacak demi

Bnde dedigin macunu alacam zaten pekmezde yiyor zaten o vitaminleride beraber tam 3 kullanilacak demi
Evet spermlerin üretim süreci 3 ayda tamamlanıyor biz her 3 ayda bir test yaptırıp etkisine bakıyorduk clife benim hayatımın ayrılmaz parçası bende bir saglikciyim ve pcos tedavi eden bir ilaç yok malesef sadece daha fazla oluşmasını engelleyebiliyorlar soğan kurununde iyi geldiğini söylüyorlar ama ben içemedim kokusundan clife 2 ay kullandim o da çok düzenli değil doktora gittim kist mist kalmamış dedi zaten kadın hastalıkları yumurta gelişimi için çok faydasını gördüm hala kullanıyorum 6 ay kullanıp ara verip tekrar kullanıyorum erken menapoz yumurta kisti miyom engellediği için kullanmaya devam edicem geçen yıl 60 tl şimdi 75 tl olmuş sanırım

Tamam canim ozman 3 ay kullaniriz.
Clife denerim ozman oda 1 aylik kullanimi 75 tl mi bn bi ara baktim bukadar ucuz degil

Clife macun aldım ,henüz kullanmaya başlamadım.Okadar olumlu sey okumama ragmen tereddüt icindeyim kullansam mı diye? Zararını gören var mı kızlar kullanan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…