- 22 Mayıs 2020
- 6
- 7
- 1
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi multivitamin günde kullandınız acaba?Benim eşimin değeri 5 milyon iken multivitamin hap ve keçiboynuzu pekmezi ile bayağı yükseldi, mutlaka kullansın, tüp bebek bir seçenek ama hemen olmuyor ki, o yüzden önce bu haplar sonra son çare olarak deneyin
Promen k alacam baska ne oneriyorsunuz?Bizde takviyeler macunlar kullandık eşim için 6 milyondu 156 milyon oldu değerler yükselmeden aşılama yapmak doğru değil kesinlikle kullanın çok faydalı macunlar ve ilaçlar var promen k kullanıyoruz birde
Haklisiniz sanrim degerleri yuksetlmeden olmaz degerleri yukseltirimİyide 8/10 milyon aşşasında zaten hiç mi hiç önermiyolarki aşılama . Sizin sayı 2,5 milyon yani iyi bir üroloji doktoruna gitsen kesin tüp bebek der bizim sayı 4 milyon kesinlikle tüp bebek denildi . Normal ilişkiden az farkı var aşılamanın . Gereksiz bi işlem olur
Promen k haricinde acaba hangi macunlari ve takviyaleri kullandınız.Bizde takviyeler macunlar kullandık eşim için 6 milyondu 156 milyon oldu değerler yükselmeden aşılama yapmak doğru değil kesinlikle kullanın çok faydalı macunlar ve ilaçlar var promen k kullanıyoruz birde
Ne kullandınız acaba ?Bizde takviyeler macunlar kullandık eşim için 6 milyondu 156 milyon oldu değerler yükselmeden aşılama yapmak doğru değil kesinlikle kullanın çok faydalı macunlar ve ilaçlar var promen k kullanıyoruz birde
Macunlar adi ne ?Bizde takviyeler macunlar kullandık eşim için 6 milyondu 156 milyon oldu değerler yükselmeden aşılama yapmak doğru değil kesinlikle kullanın çok faydalı macunlar ve ilaçlar var promen k kullanıyoruz birde
1 yıldır gitmediğimiz doktor denemediğimiz şey kalmadıBizde takviyeler macunlar kullandık eşim için 6 milyondu 156 milyon oldu değerler yükselmeden aşılama yapmak doğru değil kesinlikle kullanın çok faydalı macunlar ve ilaçlar var promen k kullanıyoruz birde
Ilk olarak araştırın ben de Ilk rakamı duyunca bir süre kendimize gelemedik ben yaptıklarımızı yazayım ilk önce internette bir aktar vardi o eşinizin bilgilerini istiyor hızi mi sayısi mı morfoloji mi kötü ona gore macun yapıyor biz o macunu 2 şişede çakşır suyunu kullandık yanında çinko e vitamini b vitamini l arzinin omega 3 birsuru vitamin zaten aktar söyledi bu vitaminleri kullanın diye doktorlar sağolsun hiç birşey vermeden direkt ameliyat dedikleri için şansımızı ameliyat öncesi denemek istedik sayi baya arttı 3 ay sonunda borde çiğ kuruyemiş yedi çığ fındık cig kabak çekirdeği çiğ ceviz felan sonra birde keçiboynuzu kürü yaptık internetten macunhane diye bir sayfa var ordan ari poleni erkekler için bir macun vardi o da çok çok ise yaradı bir gebenin günlüğü sayfasi var O tavsiye ediyor sayfasında zaten şimdi de promen k ve macunhanenin o macununu kullanıyoruz birde sıcak duş yasak dar pantalon yasak stresten olabildiğince uzak durmalısınız en zoru bu sanırım baya uzun oldu ama inşallah işinize yarar1 yıldır gitmediğimiz doktor denemediğimiz şey kalmadı
4 milyondan 15 milyona ancak çıktı
cidden merak içersindeyim ne kullandınız acaba
Macunhaneden aldığınız macunu kaç ay kullanıp vayda gördünüz acabaIlk olarak araştırın ben de Ilk rakamı duyunca bir süre kendimize gelemedik ben yaptıklarımızı yazayım ilk önce internette bir aktar vardi o eşinizin bilgilerini istiyor hızi mi sayısi mı morfoloji mi kötü ona gore macun yapıyor biz o macunu 2 şişede çakşır suyunu kullandık yanında çinko e vitamini b vitamini l arzinin omega 3 birsuru vitamin zaten aktar söyledi bu vitaminleri kullanın diye doktorlar sağolsun hiç birşey vermeden direkt ameliyat dedikleri için şansımızı ameliyat öncesi denemek istedik sayi baya arttı 3 ay sonunda borde çiğ kuruyemiş yedi çığ fındık cig kabak çekirdeği çiğ ceviz felan sonra birde keçiboynuzu kürü yaptık internetten macunhane diye bir sayfa var ordan ari poleni erkekler için bir macun vardi o da çok çok ise yaradı bir gebenin günlüğü sayfasi var O tavsiye ediyor sayfasında zaten şimdi de promen k ve macunhanenin o macununu kullanıyoruz birde sıcak duş yasak dar pantalon yasak stresten olabildiğince uzak durmalısınız en zoru bu sanırım baya uzun oldu ama inşallah işinize yarar
Internette o adresi adi ne?Ilk olarak araştırın ben de Ilk rakamı duyunca bir süre kendimize gelemedik ben yaptıklarımızı yazayım ilk önce internette bir aktar vardi o eşinizin bilgilerini istiyor hızi mi sayısi mı morfoloji mi kötü ona gore macun yapıyor biz o macunu 2 şişede çakşır suyunu kullandık yanında çinko e vitamini b vitamini l arzinin omega 3 birsuru vitamin zaten aktar söyledi bu vitaminleri kullanın diye doktorlar sağolsun hiç birşey vermeden direkt ameliyat dedikleri için şansımızı ameliyat öncesi denemek istedik sayi baya arttı 3 ay sonunda borde çiğ kuruyemiş yedi çığ fındık cig kabak çekirdeği çiğ ceviz felan sonra birde keçiboynuzu kürü yaptık internetten macunhane diye bir sayfa var ordan ari poleni erkekler için bir macun vardi o da çok çok ise yaradı bir gebenin günlüğü sayfasi var O tavsiye ediyor sayfasında zaten şimdi de promen k ve macunhanenin o macununu kullanıyoruz birde sıcak duş yasak dar pantalon yasak stresten olabildiğince uzak durmalısınız en zoru bu sanırım baya uzun oldu ama inşallah işinize yarar
Tiryaki şifa bahçesi Instagramda sayfası var kullanıcıların test sonuçlarını da görebilirsinizInternette o adresi adi ne?
Ya canim buldum o siteyi adam kafasina gore mi veriyo yani senin bana onerecegin bir ilac var mi bikere aliyom iyisi olsunTiryaki şifa bahçesi Instagramda sayfası var kullanıcıların test sonuçlarını da görebilirsiniz
Hayır adam kafasına göre vermedi eşime sorununu sordu testi görmek istedi ve test değerlerine göre macun hazırladı yani canım sana söyle söyleyeyim promen k kullaniyoruz 3 aydır ama macun çok daha etkili bize ilaç vermedi doktorumuz o yüzden bitkisel tedaviye yöneldik ayrica macunhane sayfasindan da keciboynuzu ozu ve ari poleni alabilirsin kesinlikle çok iyi erkek inferlitesi malesef bizim gibi değil bir sürü vitamin beslenme spor herseyi aynı anda olmalı o yüzdende çinko e vitamini l arjinin omega 3 düzenli kullanmalısınızYa canim buldum o siteyi adam kafasina gore mi veriyo yani senin bana onerecegin bir ilac var mi bikere aliyom iyisi olsun
Canim benimde neofirtil kullaniyor esim acikcasi cook vitamin kullandik cok ilac cok bitkisel aldik birseye yaramadi nekadar param gitti bir bilseniz acikcasi inanasik.yoktu senin yazini gordum okudum umutlandim sen bu yolda guzel bir sonuc almizsan bna yardimci ol.lutfen .mesala o siteye baktim baya adam iyi sonuclar vermis valla macunhane sitesine baktim onada bir arastirdim.baya almislar sonuclarini bnde alirim insallahHayır adam kafasına göre vermedi eşime sorununu sordu testi görmek istedi ve test değerlerine göre macun hazırladı yani canım sana söyle söyleyeyim promen k kullaniyoruz 3 aydır ama macun çok daha etkili bize ilaç vermedi doktorumuz o yüzden bitkisel tedaviye yöneldik ayrica macunhane sayfasindan da keciboynuzu ozu ve ari poleni alabilirsin kesinlikle çok iyi erkek inferlitesi malesef bizim gibi değil bir sürü vitamin beslenme spor herseyi aynı anda olmalı o yüzdende çinko e vitamini l arjinin omega 3 düzenli kullanmalısınız
O vitaminleride nerden aliyoruz eczaneden mi ve siizin esinizin degeri tam.kac ve cocugunuz oldu mu?Hayır adam kafasına göre vermedi eşime sorununu sordu testi görmek istedi ve test değerlerine göre macun hazırladı yani canım sana söyle söyleyeyim promen k kullaniyoruz 3 aydır ama macun çok daha etkili bize ilaç vermedi doktorumuz o yüzden bitkisel tedaviye yöneldik ayrica macunhane sayfasindan da keciboynuzu ozu ve ari poleni alabilirsin kesinlikle çok iyi erkek inferlitesi malesef bizim gibi değil bir sürü vitamin beslenme spor herseyi aynı anda olmalı o yüzdende çinko e vitamini l arjinin omega 3 düzenli kullanmalısınız
Evet Eczaneden aldik malesef bizde ilk bu surece başladığımızda eşimin ilk değeri 6 milyondu sonra araştırmalar yaptım macun çakşır suyu kullandı 3 ay sonra 15 milyon oldu bir üç ay daha vitamin macun pekmez felan 60 milyon oldu en son yaptırdığımız da ise total de 480 milyon olmuş biraz önce baktım e nabıza yani herkesin bünyesi farklı canim her bünyede aynı etkiyi yaparmı bilmiyorum bu macunları yemek kolay değil helede erkekler içinO vitaminleride nerden aliyoruz eczaneden mi ve siizin esinizin degeri tam.kac ve cocugunuz oldu mu?
Amin.. ya insllah szinde guzel haberlerinizi alirsinizEvet Eczaneden aldik malesef bizde ilk bu surece başladığımızda eşimin ilk değeri 6 milyondu sonra araştırmalar yaptım macun çakşır suyu kullandı 3 ay sonra 15 milyon oldu bir üç ay daha vitamin macun pekmez felan 60 milyon oldu en son yaptırdığımız da ise total de 480 milyon olmuş biraz önce baktım e nabıza yani herkesin bünyesi farklı canim her bünyede aynı etkiyi yaparmı bilmiyorum bu macunları yemek kolay değil helede erkekler içinbendede pcos vardi bende clife kullandim çok şükür kistlerim geçti daha bebisimiz olmadi bir düşugum oldu nasip inşallah Rabbim tüm isteyen anne adaylarına nasip eder