- Konu Sahibi tugbaermis
-
benım 1 kere daha aşılama hakkım var ama gerçekten hiç tüp bebeğe geçmek istemiyorum çok korkuyorum bana öyle şeyler söylendi özelde yaptırınca uyuşturuyolarmış ama özelle devlet hastanesindeki ücretde yarı yarıya fark var ya tutsada bari bu düşüncelere gerek kalmasa offf ne sıkıntılı durum ya
Kizlar cok kotu bisey oldu nasil kotuyum bilemezsiniz iliski sonrasi resmen adet oldum ama degisik sanki temiz kan sulu ve rengi acik ne kotu ya bende sali gununu bekliyom bide ben kim hamile kalmak kim offffff
adet günün gelmişmiydi senin miktarı nasıl azmıydı yoksa halen devam ediyormu belki yerleşme kanamasıdır zorlamadan kaynaklanmıştır
çok erken oldum adet miktarına gelince sankı normal adetmişim gibi oluyorum ama gerçekten çok erken adet dönmemı bu neyse ben salı gununu beklemicem yarın gidicem inş...
çok erken oldum adet miktarına gelince sankı normal adetmişim gibi oluyorum ama gerçekten çok erken adet dönmemı bu neyse ben salı gununu beklemicem yarın gidicem inş...
kızlar bu arada bişey soracağım size.ben ultrasyondaadet olmuş göründüm gerçi kanamam yok ama leke tarzında oluyor asıl konu bu şekilde tevhid çekebilirmiyim bende.sayı kaç oldu bilen varmı.
12bin oldu canım, sabah olsunda umudum olmasada her ihtimale ragmen hastaneye gidicem sonucu haber veririm buarada komsum geldi ziyarete dediki bence kendi hormonlarinizla bukadar oynamayin eger tutmadiysa direk tup bebege gecin dedi benim tanidigim doktor var cok unlu tv sabah programlarina cikiyomus soylerim yardimci olur dedi benide biraz dusundurdu acikcasi
canım zaten tüp bebek tedavisindede bi sürü ilaç kullanılıyor hormonlarımızla oynandı oynanacağı kadar.ayrıca tüp bebek aşılamaya göre maddi manevi çok çok daha zor ve onunda garantisi olmadığı için yıkımı daha kötü olur.bu arada en kısa zamanda sonucunu bekliyorum.mutlaka yaz oldumu
yaa doktora gidemiyorum adet oldum niye gideyim ki kafam karışık canım yaa napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?