Aşılama Aşılama tutması için dua programına katılanlar,!!!!!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben 2.aşılamaya geçiyorum martta.o da olmazsa 3.yüde denemeyi düşünüyorum.tüp bebğide zaten yaptırırsam özelde yaptırırm.özeldeki ilgiyi hijyeni mümkün değil devlette bulamayız.bi de zaten psikolojim devlette kimsenin azarını lafını sözünü kaldırmaz

Kizlar cok kotu bisey oldu nasil kotuyum bilemezsiniz iliski sonrasi resmen adet oldum ama degisik sanki temiz kan sulu ve rengi acik ne kotu ya bende sali gununu bekliyom bide ben kim hamile kalmak kim offffff

Kizlar cok kotu bisey oldu nasil kotuyum bilemezsiniz iliski sonrasi resmen adet oldum ama degisik sanki temiz kan sulu ve rengi acik ne kotu ya bende sali gununu bekliyom bide ben kim hamile kalmak kim offffff

adet günün gelmişmiydi senin miktarı nasıl azmıydı yoksa halen devam ediyormu belki yerleşme kanamasıdır zorlamadan kaynaklanmıştır

adet günün gelmişmiydi senin miktarı nasıl azmıydı yoksa halen devam ediyormu belki yerleşme kanamasıdır zorlamadan kaynaklanmıştır

çok erken oldum adet miktarına gelince sankı normal adetmişim gibi oluyorum ama gerçekten çok erken adet dönmemı bu neyse ben salı gununu beklemicem yarın gidicem inş...

çok erken oldum adet miktarına gelince sankı normal adetmişim gibi oluyorum ama gerçekten çok erken adet dönmemı bu neyse ben salı gununu beklemicem yarın gidicem inş...

tuğba inşallah yerleşme kanaması dedikleri şeydir.sonucunu mutlaka yaz buraya

kızlar bu arada bişey soracağım size.ben ultrasyondaadet olmuş göründüm gerçi kanamam yok ama leke tarzında oluyor asıl konu bu şekilde tevhid çekebilirmiyim bende.sayı kaç oldu bilen varmı.

kızlar bu arada bişey soracağım size.ben ultrasyondaadet olmuş göründüm gerçi kanamam yok ama leke tarzında oluyor asıl konu bu şekilde tevhid çekebilirmiyim bende.sayı kaç oldu bilen varmı.

12bin oldu canım, sabah olsunda umudum olmasada her ihtimale ragmen hastaneye gidicem sonucu haber veririm buarada komsum geldi ziyarete dediki bence kendi hormonlarinizla bukadar oynamayin eger tutmadiysa direk tup bebege gecin dedi benim tanidigim doktor var cok unlu tv sabah programlarina cikiyomus soylerim yardimci olur dedi benide biraz dusundurdu acikcasi

canım zaten tüp bebek tedavisindede bi sürü ilaç kullanılıyor hormonlarımızla oynandı oynanacağı kadar.ayrıca tüp bebek aşılamaya göre maddi manevi çok çok daha zor ve onunda garantisi olmadığı için yıkımı daha kötü olur.bu arada en kısa zamanda sonucunu bekliyorum.mutlaka yaz oldumu

yaa doktora gidemiyorum adet oldum niye gideyim ki kafam karışık canım yaa napcam bilmiyorum

yaa doktora gidemiyorum adet oldum niye gideyim ki kafam karışık canım yaa napcam bilmiyorum

adet olduğuna emin misin.hem bazı kadınlar hamileykende adet görmüş olabiliyor.üstüne görme dedikleri şey olmasın.canım en azından bi sağlık ocağına gidip yaptır testini emin ol sonuçtan.

Hunâlike deâ zekeriyyâ rabbeh(rabbehu), kâle rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi).

هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء

O vakit Zekeriya Rabbine dua ederek dedi ki: «Yarabbi! Bana kendi tarafından pek temiz bir zürriyet bağışla. Şüphe yok ki, Sen duayı hakkıyla işiticisin.»
bu duayı 313 kere okuyalım kızlar hergün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…