- 8 Mart 2010
- 1.804
- 222
- 173
Tamam canım,akılma düştün sorayım dedim=)
şu an iğnelere devam ediyoruz, aşılama olursam haber vericem mutlaka. Sen daha beklicekmisin, karar vermediniz mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım,akılma düştün sorayım dedim=)
şu an iğnelere devam ediyoruz, aşılama olursam haber vericem mutlaka. Sen daha beklicekmisin, karar vermediniz mi
Kızlar sebepsiz infertilteye sahibiz. Aşılama düşünüyoruz eşimle. Fakat şu aralar maddi olarak sıkıntıdayız. Toplam ne kadar tutuyor? Ona göre bir birikim yapacağız da...
selam canım yazdıklarını okudum ve bebek beklediğini görmek çok sevindirdi beni.Çünkü bende senin durumundayım sebepsiz infertile ve kasım ayında aşılama yapacağız.Nasıl oldu canım aşılama ile mi hamile kaldın.Darısı başıma inşallah.
Evet canım ikinci aşılamada hamile kaldım. Fakat ben hamile kaldığım ay 41 tane hurmaya meryem suresi okutmuştum. Eşimle onu yedik. Ben Allah'ın izniyle bu sayede olduğunu düşünüyorum. Allah size de nasip etsin.
selam canım yazdıklarını okudum ve bebek beklediğini görmek çok sevindirdi beni.Çünkü bende senin durumundayım sebepsiz infertile ve kasım ayında aşılama yapacağız.Nasıl oldu canım aşılama ile mi hamile kaldın.Darısı başıma inşallah.
aşılamanın tutması umut oldu bana çünkü aşılaması tutan kişi sayısı çok az.
Nasıl yaptın meryem suresini hermaları alıp sureyi okuyup üzerine mi üfledin kaç defa okunması gerekiyor ve kaç tanesini sen kaç tanesini eşin yedi.
tekrardan bebeğin hayırlı olsun.
41 tane hurmayı 41 ayrı kişiye dağıttık, meryem suresini okuyup geri verdiler. Sonra adetimin bitince gusül abdestinden sonra her gün bir tane eşim bir tane de ben yedik.
canım hayırlı olsun.Sağsalim kucağına almayı nasip etsin Allahım.
aşılamalarını nerden oldun? ve ücretleri hakkında bilgi verebilirmisin?
Canım celal bayar üniv. hastanesinde oldum. Bizde yumurtlama sorunu falan olmadığı içn hafif ilaçlar verdi o yüzden ucuza maloldu. Önce serophene kullandık onu devlet ödüyor(eczaneye ne kadar verdiğimi hatırlamıyorum canım ama çok azdı) Sonra ovitrelle çatlatma iğnesi =70 tl. Aşılama olacağnda medikalden inseminasyon seti aldık.= 80 tl yani toplam 150-160 tl tuttu benm. Ama bu aşılama tutmasaydı ağır ilaçlar kullanacağız demişti dktor onlar da yaklaşık 1000- 1500 tl civarında tutar demişti.
anladım canım cevpa verdiğin için çok tşk ederim.
Allahım hayırlısıyla kucağın almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli :)