Aşılama Aşılama ücretiniz toplam kaç para tuttu?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
şu an iğnelere devam ediyoruz, aşılama olursam haber vericem mutlaka. Sen daha beklicekmisin, karar vermediniz mi

biz bu ay hiçbşy kullanmadık aşılama öncesi ara verelm dedi dktor..regl olursam -olmam umarım- aşılamaya geçeceğizz!!

hayırlı olsun aşılamayla mı hamile kaldınız..hangi şehirdesiniz devlet hastanesinde mi yaptınız?

Kızlar sebepsiz infertilteye sahibiz. Aşılama düşünüyoruz eşimle. Fakat şu aralar maddi olarak sıkıntıdayız. Toplam ne kadar tutuyor? Ona göre bir birikim yapacağız da...

selam canım yazdıklarını okudum ve bebek beklediğini görmek çok sevindirdi beni.Çünkü bende senin durumundayım sebepsiz infertile ve kasım ayında aşılama yapacağız.Nasıl oldu canım aşılama ile mi hamile kaldın.Darısı başıma inşallah.

selam canım yazdıklarını okudum ve bebek beklediğini görmek çok sevindirdi beni.Çünkü bende senin durumundayım sebepsiz infertile ve kasım ayında aşılama yapacağız.Nasıl oldu canım aşılama ile mi hamile kaldın.Darısı başıma inşallah.

Evet canım ikinci aşılamada hamile kaldım. Fakat ben hamile kaldığım ay 41 tane hurmaya meryem suresi okutmuştum. Eşimle onu yedik. Ben Allah'ın izniyle bu sayede olduğunu düşünüyorum. Allah size de nasip etsin.

Evet canım ikinci aşılamada hamile kaldım. Fakat ben hamile kaldığım ay 41 tane hurmaya meryem suresi okutmuştum. Eşimle onu yedik. Ben Allah'ın izniyle bu sayede olduğunu düşünüyorum. Allah size de nasip etsin.

aşılamanın tutması umut oldu bana çünkü aşılaması tutan kişi sayısı çok az.
Nasıl yaptın meryem suresini hermaları alıp sureyi okuyup üzerine mi üfledin kaç defa okunması gerekiyor ve kaç tanesini sen kaç tanesini eşin yedi.
tekrardan bebeğin hayırlı olsun.

deniz_yy aşılamayı nerede yaptıracaksınız?

aşılamanın tutması umut oldu bana çünkü aşılaması tutan kişi sayısı çok az.
Nasıl yaptın meryem suresini hermaları alıp sureyi okuyup üzerine mi üfledin kaç defa okunması gerekiyor ve kaç tanesini sen kaç tanesini eşin yedi.
tekrardan bebeğin hayırlı olsun.

41 tane hurmayı 41 ayrı kişiye dağıttık, meryem suresini okuyup geri verdiler. Sonra adetimin bitince gusül abdestinden sonra her gün bir tane eşim bir tane de ben yedik.

41 tane hurmayı 41 ayrı kişiye dağıttık, meryem suresini okuyup geri verdiler. Sonra adetimin bitince gusül abdestinden sonra her gün bir tane eşim bir tane de ben yedik.

canım hayırlı olsun.Sağsalim kucağına almayı nasip etsin Allahım.
aşılamalarını nerden oldun? ve ücretleri hakkında bilgi verebilirmisin?

canım hayırlı olsun.Sağsalim kucağına almayı nasip etsin Allahım.
aşılamalarını nerden oldun? ve ücretleri hakkında bilgi verebilirmisin?

Canım celal bayar üniv. hastanesinde oldum. Bizde yumurtlama sorunu falan olmadığı içn hafif ilaçlar verdi o yüzden ucuza maloldu. Önce serophene kullandık onu devlet ödüyor(eczaneye ne kadar verdiğimi hatırlamıyorum canım ama çok azdı) Sonra ovitrelle çatlatma iğnesi =70 tl. Aşılama olacağnda medikalden inseminasyon seti aldık.= 80 tl yani toplam 150-160 tl tuttu benm. Ama bu aşılama tutmasaydı ağır ilaçlar kullanacağız demişti dktor onlar da yaklaşık 1000- 1500 tl civarında tutar demişti.

Canım celal bayar üniv. hastanesinde oldum. Bizde yumurtlama sorunu falan olmadığı içn hafif ilaçlar verdi o yüzden ucuza maloldu. Önce serophene kullandık onu devlet ödüyor(eczaneye ne kadar verdiğimi hatırlamıyorum canım ama çok azdı) Sonra ovitrelle çatlatma iğnesi =70 tl. Aşılama olacağnda medikalden inseminasyon seti aldık.= 80 tl yani toplam 150-160 tl tuttu benm. Ama bu aşılama tutmasaydı ağır ilaçlar kullanacağız demişti dktor onlar da yaklaşık 1000- 1500 tl civarında tutar demişti.

anladım canım cevpa verdiğin için çok tşk ederim.

Allahım hayırlısıyla kucağın almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli :)

Öncelikle hamileliğini kutluyorum canım sağlıklı sıhatlı rabbim kucağına almayı nasip etsin eşimde varikosel sebebi ile sperm azlığı var Aşılama işlemine doktorunuz ile mi karar verdiniz hangi yollardan geçtiniz aşılama için önerebileceğin bir yer varmı acaba istanbulda ise gidip görüsebiliriz ...

Henüz aşılamam olmadı ancak az çok fiyatlar şekillendi.

Öncelikle aşılama yaptıracağımız merkeze 1000 tl vericez bu sadece aşılama için ilaçlar buna dahil değil.

Onun dışında şu an 2. kutu Gonal F iğnemi aldım. Merkezle anlaşmalı bir eczaneden alıyorum kutusu 260 tl,, şu an ben 2. kutudayım 520 TL toplamda ilaçlara verdim şimdilik.

Ama bundan sonra başka kutuya ihtiyacım olur mu bilemiyorum. Olmaz ise bir de çatlatma iğnesi alıcam ki sanırım o da 80 TL civarı.

Yani toplamda bu şekliyle 1.600 TL'YE geliyor.

Tabi öncesinde milyon tane test yaptırdım, rahim filmi çektirdim bunlar da olmazsa olmaz harcama kalemleri, testleri yaptırdıgım yerin de merkezle anlaşması oldugu için testleri de uyguna yaptırdım sanırım bu haliyle 1.000 TL civarı da test ve rahim filmine verdim. Ama dediğim gibi anlaşma vardı. Bir örne vericek olursam doktorumun istediği bir teste ilk önce 800 TL dediler, ama merkezle anlaşmalı fiyatı 285 TL olarak ödedim.

Bu arada özele gidiyorum, SGK'dan yararlanmadım.

Back
X