- 23 Ocak 2022
- 27
- 6
- 16
- 31
- Konu Sahibi seyda1111_
-
Valla benimde perşembe kan vermem şazım adet sancıları vuruyor hafif hafifİlaçlar evet yapıyor maalesef kievet canım bekle gününü zaten idrar da çıkmaz daha 1 hafta yı yeni geçti 9-10 gün olmuş daha idrara gebelik 2 haftayı tamamlayınca çıkıyor genel de o yüzden bekle derim ümidini kesme bende bekliyorum sonucumuzu persembe kan vericem bende bakalım hayırlısı olsun senin içinde benim içinde inşallah herşey gönlümzce olur Takma kafana
Yaa ne zaman yaptınız aşılamayı?Amin inşallah tutar.Benimde değerim düşmüş 1.6 ya
İnşallah hamilesindir kuzum umudunu kaybetmeUmarım hamilelik vardır dua edin kızlar.
Benimde normal şartlara göre adetime 7 gün varValla benimde perşembe kan vermem şazım adet sancıları vuruyor hafif hafif
Zorlu bekleyiş daha vakit geçmiyor kız beklerken benimde 2 gün kaldıMerhaba bende bugün aşılama yaptırdım inşallah tutmuşturrabbim herkesin duasını kabul etsin
Amin inşallah güzel haberleri alırız inşallahZorlu bekleyiş daha vakit geçmiyor kız beklerken benimde 2 gün kaldıinsallah tutar kuzum
Nasip diyelim artıkBenimde normal şartlara göre adetime 7 gün varama kasıklarım adet olcak gibi sızlamıyor değil yani
Dün yaptırdımYaa ne zaman yaptınız aşılamayı?
Pardon tahlili dün yaptırdım.Asilama ayın 14unde yapıldı tam yumurtlama günümdüYaa ne zaman yaptınız aşılamayı?
Dur bakalım belki geç döllenme falandırPardon tahlili dün yaptırdım.Asilama ayın 14unde yapıldı tam yumurtlama günümdü
İnşallah öyledir yazacağım buradan.Dur bakalım belki geç döllenme falandır
Benimde negatifDün yaptırdımNasıl değerler kanda değişebiliyor anlayamıyorum.
Benimde negatif kuzum gebelik yokPardon tahlili dün yaptırdım.Asilama ayın 14unde yapıldı tam yumurtlama günümdü
Evet kuzum aşılamadan 1 gün sonra önerdi ve ilaçta kullandımKizlar aşılamadan sonra doktorunuz ilişki onerdimi size. İlaç falan kullanıyormusunuz
Benimde öyleydi negatif çıktıValla benimde perşembe kan vermem şazım adet sancıları vuruyor hafif hafif
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım üzülme desekte insan üzülüyor bunlarda bizim sınavımızKızlar sonucum negatif.Hersey normal olmasına rağmen olması lazım dedi doktor.Ama neden olmuyor anlamıyorum.Göbek deliğinden yumurtaların etrafına bakılmasi gerek dedi.Bunu yaptıran var mı arkadaşlar bilgi verebilir misiniz.
Doğrusu kan testi ama onuda 14.gun yapmalısınSelam kızlar 17 sinde aşılama oldu bugün 11. Günüm idrar testi negatif çıktı sizce doğru mudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?