Nası Bi bilgi kuzum yani merak ettiğin nokta tam olarak neydi ona göre yazalımMerhaba arkadaşlar size öncelikler kendimden kisa bi ozet gecmek istiyorum bir buçuk senelik evliyim hiç korunmama rağmen hamilelik elde edemedim bi kaç farklı doktora gittim eşimde de bende de hiç bi sorun olmadığı söyleniyo catlatma ignesi veya aşilama yöntemlerini kullanan arkadaşlar lütfen bilgi verebilir mi
siz kullandınız mi bunlardan birini fayda gördünüz mü yada önerdiğiniz başka şeyler var miNası Bi bilgi kuzum yani merak ettiğin nokta tam olarak neydi ona göre yazalım
Kullandım kuzum yani bende pkos var 2 başarısız aşılamam var onun haricinde 5 6 kez de çatlatma iğnesi ile kendimiz denedik ama olmadı düzenli de gitmemiştim zaten tedaviyesiz kullandınız mi bunlardan birini fayda gördünüz mü yada önerdiğiniz başka şeyler var mi
Ben bu konularda çok bilgi sahibi değilim kendim yaptım Dedin catlatma ignesini yani bi sakıncası olmaz mı yada eczaneye gidip direk alabiliyomuyumKullandım kuzum yani bende pkos var 2 başarısız aşılamam var onun haricinde 5 6 kez de çatlatma iğnesi ile kendimiz denedik ama olmadı düzenli de gitmemiştim zaten tedaviye
Doktorun direk tüp bebek demesi kafamı karıştırdı yani önce Bi diğer tedavileri deneyin belki gerek kalmayacak
Eğer doktorun içine sinmiyorsa farklı Bi doktora git yani hemen tüp bebek yapmayın derim
Kullandım kuzum yani bende pkos var 2 başarısız aşılamam var onun haricinde 5 6 kez de çatlatma iğnesi ile kendimiz denedik ama olmadı düzenli de gitmemiştim zaten tedaviye
Doktorun direk tüp bebek demesi kafamı karıştırdı yani önce Bi diğer tedavileri deneyin belki gerek kalmayacak
Eğer doktorun içine sinmiyorsa farklı Bi doktora git yani hemen tüp bebek yapmayın
Canim bir ay takiple bir şey olmuyorki. Tedavisiz 1 sene denemek gerek, sonra da mevcut tedaviler olmali. Klomen bir ay değil azj 3 ay kullanilmali, klomenden daha etkili femara var onu 6 ay bile kullaniyorlar. Ve klomenden daha etkili. Sonra tup bebekden once tuplerde eşinde sorun yoksa aşilama. 3 negatif aşilamadan sonra tüp bebek denemesi yapilmali. Malesef tup bebek çok maliyetli çok kazandiran olduğu için direkt ona yonlendiriyorlar. Tup bebek zamani bir kadin aşiri hormon yuklenmesine maruz kaliyor. Bu da erken menopoza getirip çikariyor. Biz aşilama düşünüyoruz 18 aydir evliyim benim de bebeğim yok. Aşilama olmazsa tüp bebek. Ama ben her tedaviyi denedim aylardirBir ay yumurtlama takibi yatırdım klomen kullandım yumurtamin 19 mm olduğunu söyledi ama catlama oluyo mu olmuyo mu nerden bilcem ben doktordan catlatma ignesi istediğimde bana şimdilik bu hakkımızı kullanmayalım diye bi cevap verdi bu hakkımız sınırlı mi doktor bana bir buçuk sene olmadıysa direk tüp bebek tedavisi uygulayalım dedi diğer tedavileri uygulamadan tüp bebek tedavisi mi yapmalıyım sizcede her ay hüsranla karşılaşmaktan yoruldum artık rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inaallah
Aşılamanın çok fazla şansı olmadığını söyledi doktor bize bana kalırsa direk tüp bebek yapalım tutma şansı fazla dedi ama ben de çok sıcak bakmiyorum onun için daha erken gibi geliyoCanim bir ay takiple bir şey olmuyorki. Tedavisiz 1 sene denemek gerek, sonra da mevcut tedaviler olmali. Klomen bir ay değil azj 3 ay kullanilmali, klomenden daha etkili femara var onu 6 ay bile kullaniyorlar. Ve klomenden daha etkili. Sonra tup bebekden once tuplerde eşinde sorun yoksa aşilama. 3 negatif aşilamadan sonra tüp bebek denemesi yapilmali. Malesef tup bebek çok maliyetli çok kazandiran olduğu için direkt ona yonlendiriyorlar. Tup bebek zamani bir kadin aşiri hormon yuklenmesine maruz kaliyor. Bu da erken menopoza getirip çikariyor. Biz aşilama düşünüyoruz 18 aydir evliyim benim de bebeğim yok. Aşilama olmazsa tüp bebek. Ama ben her tedaviyi denedim aylardir
Catlatma ignesini kendim yaptım Dedin nasıl uyguladın anlatabilir misinCanim bir ay takiple bir şey olmuyorki. Tedavisiz 1 sene denemek gerek, sonra da mevcut tedaviler olmali. Klomen bir ay değil azj 3 ay kullanilmali, klomenden daha etkili femara var onu 6 ay bile kullaniyorlar. Ve klomenden daha etkili. Sonra tup bebekden once tuplerde eşinde sorun yoksa aşilama. 3 negatif aşilamadan sonra tüp bebek denemesi yapilmali. Malesef tup bebek çok maliyetli çok kazandiran olduğu için direkt ona yonlendiriyorlar. Tup bebek zamani bir kadin aşiri hormon yuklenmesine maruz kaliyor. Bu da erken menopoza getirip çikariyor. Biz aşilama düşünüyoruz 18 aydir evliyim benim de bebeğim yok. Aşilama olmazsa tüp bebek. Ama ben her tedaviyi denedim aylardir
Evet ama şans varsa denenmeli tup bebek gibj hormon yuklemesi olmaz en azindan.Aşılamanın çok fazla şansı olmadığını söyledi doktor bize bana kalırsa direk tüp bebek yapalım tutma şansı fazla dedi ama ben de çok sıcak bakmiyorum onun için daha erken gibi geliyo
Doktor kontrolünde aldım canım yani aşılama olmadan kendimiz denedikBen bu konularda çok bilgi sahibi değilim kendim yaptım Dedin catlatma ignesini yani bi sakıncası olmaz mı yada eczaneye gidip direk alabiliyomuyum
Bana şuanda çatıdan atla deseler yapcak durumdayım canım bu benim sınavım heraldeEvet ama şans varsa denenmeli tup bebek gibj hormon yuklemesi olmaz en azindan.
Senin isteğinle mi verdi doktorDoktor kontrolünde aldım canım yani aşılama olmadan kendimiz denedik
Canım çok stres yapma stres de olumsuz etkiliyorBana şuanda çatıdan atla deseler yapcak durumdayım canım bu benim sınavım heralde
Şöyle anlatayım kuzum benim hikayemiSenin isteğinle mi verdi doktor
Dimi bence de öyle bide arkadaş hiç Bi tedaviye başlamamış doktorun amacı farklı diye düşünüyorumHepsini okumadım mesajların ama bence de direkt tüp bebek demesi çok anlamsız diğer tedaviler denenmeli önce
Aynen öyle en iyisi birkaç farklı doktora danışmak hele de hiçbir sorun yok deniyorsaDimi bence de öyle bide arkadaş hiç Bi tedaviye başlamamış doktorun amacı farklı diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?