• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama ve gonal f acil yardım

blossom9012

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2025
9
3
1
34
Hanımlar merhaba,
Sorun olmamasına rağmen 1,5 yıldır hamile kalamadım, yaşım 35.
Düzenli yumurtlamam da var ama buna rağmen 2 kere klomen 2 kere femara kullandım (kendi çatlıyor diye iğne hiç vermedi ve 21. gün değerine bakıldığında kendiliğinden çatlamıştı).
Şimdi aşılama yaptıracağım ilk kez ama doktor gonal f ile daha iyi olur diyor, bununla çok fazla yumurta uyarılması olmaz mı? Benim ilaçsız da büyüyor ve femara klomen ile hep 2 tane çatladı. Biraz tedirgin oldum bu konuda.
Bir de ilk aşılaması tutan oldu mu?

Hanımlar merhaba,
Sorun olmamasına rağmen 1,5 yıldır hamile kalamadım, yaşım 35.
Düzenli yumurtlamam da var ama buna rağmen 2 kere klomen 2 kere femara kullandım (kendi çatlıyor diye iğne hiç vermedi ve 21. gün değerine bakıldığında kendiliğinden çatlamıştı).
Şimdi aşılama yaptıracağım ilk kez ama doktor gonal f ile daha iyi olur diyor, bununla çok fazla yumurta uyarılması olmaz mı? Benim ilaçsız da büyüyor ve femara klomen ile hep 2 tane çatladı. Biraz tedirgin oldum bu konuda.
Bir de ilk aşılaması tutan oldu mu?
Gonalf sadece yumurta büyümeyenleri büyütmüyor.
Çok az bi dozla başlıyorsun zaten (50) yapay olarak büyütüyor ve kontrollü ilerleme sağlıyor iğne olmadan çatlamıyor yumurtan yani
İlk aşılamam negatif 2. Yi oldum 1 hafta önce bekliyorum
Aşılamanın oranı %10-15 zaten ama allahtan umut kesilmez

Back