Gebelikte de olabiliyor bu ptogestanda hormon var mı hani dört gün sonra evde test yapınca yalancı pozitif çıkartma durumu olmaz demiHerkese merhaba 20 mayıs'ta aşılama oldum ve progestan kullanmaya başladım sabah ve gece olmak üzere günde iki tane,kan vermeme 4 gün kaldı normal adet günüme de 4 gün var evet progestan kullandığım için adet gelmez deniyor ama ben adet öncesi yaşadığım bütün belirtileri yaşıyorum vücudumun her yerinde sivilcelenme bel ağrısı hafif kasık ve bacak ağrısı ve vajina kaşıntısı benim gibi belirtiler yaşayanlar var mı çok merak ediyorum yani progestan kullanırken adet gelecek belirtisini
Bilmiyorum ki ilk aşılama ve her şeyi kafaya takar oldumGebelikte de olabiliyor bu ptogestanda hormon var mı hani dört gün sonra evde test yapınca yalancı pozitif çıkartma durumu olmaz demi
Dpktor ne zaman kan ver dediBilmiyorum ki ilk aşılama ve her şeyi kafaya takar oldum
Aşılama sürecinde nasıl olur bilmiyorum ama ben tüp bebek sürecindeyim. Transferim den 7 8 gün sonra kadar bende de adet ağrısı gibi ağrı olmaya başlamıştı. Ben de adet olucam sanmıştım. Ara ara vurup geçiyordu. Ben pozitif sonuç aldım. Büyük ihtimalle tutunmaya başladığı için o ağrıları hissetmiş olabiliriz. Vajina kaşıntım olmadı o kaşıntı progestan kaynaklı da olabilir. Bazılarında kaşıntı yanma yapabiliyor. İnşallah pozitif sonuç alırsınızHerkese merhaba 20 mayıs'ta aşılama oldum ve progestan kullanmaya başladım sabah ve gece olmak üzere günde iki tane,kan vermeme 4 gün kaldı normal adet günüme de 4 gün var evet progestan kullandığım için adet gelmez deniyor ama ben adet öncesi yaşadığım bütün belirtileri yaşıyorum vücudumun her yerinde sivilcelenme bel ağrısı hafif kasık ve bacak ağrısı ve vajina kaşıntısı benim gibi belirtiler yaşayanlar var mı çok merak ediyorum yani progestan kullanırken adet gelecek belirtisini
Aminn.Sizin de kan gününüze az kaldı. Güzel haberlerinizi alırız inşallah. Evet çok zor süreçler. Normal hamile kalmak bir mucize gibi geliyor. Kaşıntınızı doktorunuza belirtin bence. Benim vajina içimde şişlik oluştu. Doktorum makattan kullan dedi. Makat çok daha rahat akıntı da olmuyor. Doktorunuza bunu da sormanızı tavsiye ederim. Zaten zor süreçler bazı şeyleri kolay geçirmek istiyor insanYaaa hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Zor şeylermiş insan yaşamadan anlamıyomuş gerçekten aşılama evresine gelene kadar bile neler yaşadık Allah isteyen herkesle birlikte bize de nasip eder inşallah
Sizinle aynı gün aşılama olmuşuz dediginiz tüm belirtiler bendede var göğüste çekilme duygu durumumda değişiklik halsizlik insallah tutmuştur test yapmaya korkuyorum bnde çarşamba günü yapacamHerkese merhaba 20 mayıs'ta aşılama oldum ve progestan kullanmaya başladım sabah ve gece olmak üzere günde iki tane,kan vermeme 4 gün kaldı normal adet günüme de 4 gün var evet progestan kullandığım için adet gelmez deniyor ama ben adet öncesi yaşadığım bütün belirtileri yaşıyorum vücudumun her yerinde sivilcelenme bel ağrısı hafif kasık ve bacak ağrısı ve vajina kaşıntısı benim gibi belirtiler yaşayanlar var mı çok merak ediyorum yani progestan kullanırken adet gelecek belirtisini
Herkese merhaba 20 mayıs'ta aşılama oldum ve progestan kullanmaya başladım sabah ve gece olmak üzere günde iki tane,kan vermeme 4 gün kaldı normal adet günüme de 4 gün var evet progestan kullandığım için adet gelmez deniyor ama ben adet öncesi yaşadığım bütün belirtileri yaşıyorum vücudumun her yerinde sivilcelenme bel ağrısı hafif kasık ve bacak ağrısı ve vajina kaşıntısı benim gibi belirtiler yaşayanlar var mı çok merak ediyorum yani progestan kullanırken adet gelecek belirtisini
Hayırlı olsun. Progestan kullanıyorsun diye adet olmamazlık olmaz. Progestan kullanırken adet olabilirsin. Ben kullanırken adet oldum mesela. Hem de vakti gelince oluyorsun. Geciktirme de yapmadı. Yaşadığın adet belirtisi de olabilir. Gebelik de olabilir. Ama vajinal kaşıntı kullandığın fitil ile alakalı.Herkese merhaba 20 mayıs'ta aşılama oldum ve progestan kullanmaya başladım sabah ve gece olmak üzere günde iki tane,kan vermeme 4 gün kaldı normal adet günüme de 4 gün var evet progestan kullandığım için adet gelmez deniyor ama ben adet öncesi yaşadığım bütün belirtileri yaşıyorum vücudumun her yerinde sivilcelenme bel ağrısı hafif kasık ve bacak ağrısı ve vajina kaşıntısı benim gibi belirtiler yaşayanlar var mı çok merak ediyorum yani progestan kullanırken adet gelecek belirtisini
İnşallah tutar bizde güzel haberler alırız heyecanla bekliyorum o günü öncesinde yapıp yanılmak istemiyorumSizinle aynı gün aşılama olmuşuz dediginiz tüm belirtiler bendede var göğüste çekilme duygu durumumda değişiklik halsizlik insallah tutmuştur test yapmaya korkuyorum bnde çarşamba günü yapacam
Bana da öyle geliyo direk adet belirtisi gibi ama çoğu kişi ilacı bırakınca adet olursun dedi aklım karmakarışık şuan hayırlısı artıkHayırlı olsun. Progestan kullanıyorsun diye adet olmamazlık olmaz. Progestan kullanırken adet olabilirsin. Ben kullanırken adet oldum mesela. Hem de vakti gelince oluyorsun. Geciktirme de yapmadı. Yaşadığın adet belirtisi de olabilir. Gebelik de olabilir. Ama vajinal kaşıntı kullandığın fitil ile alakalı.
Evet doğru ilacı bırakınca adet oluyorsun. Ama şöyle ki kullandığın ilaçlara bağlı. Sadece progestan kullanıyorsan adeti engellemez. Ama bunun yanında estrofem,progestan iğneler, bağışıklık baskılayıcı ilaçlar kullanıyorsan onlar adeti engeller. Progestan dediğin şey rahim yatağı için. Tıkaç görevi görmüyor.Bana da öyle geliyo direk adet belirtisi gibi ama çoğu kişi ilacı bırakınca adet olursun dedi aklım karmakarışık şuan hayırlısı artık
Inşallah 2 senedir olmuyor bizim saglik calisaniyim zaten bir-çok doktora muayene oldum ne bende nede eşimde herhangi bir sorun yok sebepsiz infertilite denildi diyarbakırda üniversite hastanesinde nurullah pekerde aşılama yaptim umarım tutmuştur negatif görmekten cok yoruldumİnşallah tutar bizde güzel haberler alırız heyecanla bekliyorum o günü öncesinde yapıp yanılmak istemiyorum
Kan berdiniz mi spnuç nedirHerkese merhaba 20 mayıs'ta aşılama oldum ve progestan kullanmaya başladım sabah ve gece olmak üzere günde iki tane,kan vermeme 4 gün kaldı normal adet günüme de 4 gün var evet progestan kullandığım için adet gelmez deniyor ama ben adet öncesi yaşadığım bütün belirtileri yaşıyorum vücudumun her yerinde sivilcelenme bel ağrısı hafif kasık ve bacak ağrısı ve vajina kaşıntısı benim gibi belirtiler yaşayanlar var mı çok merak ediyorum yani progestan kullanırken adet gelecek belirtisini
Çarşamba günü vercem ayın 3 ndeKan berdiniz mi spnuç nedir
Sizin belirtileriniz nasıl bugün için benim çok hafif pembemsi bir akıntı geldi umudum tamamen bitti gibi bacak ve kasık ağrım çokInşallah 2 senedir olmuyor bizim saglik calisaniyim zaten bir-çok doktora muayene oldum ne bende nede eşimde herhangi bir sorun yok sebepsiz infertilite denildi diyarbakırda üniversite hastanesinde nurullah pekerde aşılama yaptim umarım tutmuştur negatif görmekten cok yoruldum
Merhaba ilk defa duyuyorum makat olıyormu bende aşılama yaptımAminn.Sizin de kan gününüze az kaldı. Güzel haberlerinizi alırız inşallah. Evet çok zor süreçler. Normal hamile kalmak bir mucize gibi geliyor. Kaşıntınızı doktorunuza belirtin bence. Benim vajina içimde şişlik oluştu. Doktorum makattan kullan dedi. Makat çok daha rahat akıntı da olmuyor. Doktorunuza bunu da sormanızı tavsiye ederim. Zaten zor süreçler bazı şeyleri kolay geçirmek istiyor insan
Merhaba test verin inş tutunma kanamasıdır bende beklemekteyimSizin belirtileriniz nasıl bugün için benim çok hafif pembemsi bir akıntı geldi umudum tamamen bitti gibi bacak ve kasık ağrım çok
İnş kaçıncı demeniz acabaInşallah 2 senedir olmuyor bizim saglik calisaniyim zaten bir-çok doktora muayene oldum ne bende nede eşimde herhangi bir sorun yok sebepsiz infertilite denildi diyarbakırda üniversite hastanesinde nurullah pekerde aşılama yaptim umarım tutmuştur negatif görmekten cok yoruldum