Aşılama ve progestan

Ben de aşılama oldum 1 haziranda kan verdim beta negatif sadece progestron fitil kullanıyordum ama 30 Mayıs kan gelmeye başladı adete engel değil yani ve gelen de âdet kanıymış doktor belki fitil dedi ama negatif ve adet geldi

Benimde bugün kahverengi lekelenme gelmeye başladı tipik adet öncesi yaşadığım şeyler yarın test günü ona gerek kalmadan gelecek gibi duruyor. Size ve genel olarak okuyan herkese soruyorum bu ay da olmadı tmm kabul edelim, aşılama işlemini hemen bu ay önerir misiniz siz olsanız naparsınız

Kahverengi akıntı geldiyse canım vajinadan kan çıkışın kırmızı mı bak ben ona bakmadığım için kan verdim boşuna ben tüp bebeğe geçeceğim amh 0.91 çünkü ama kışın düşünüyorum çünkü iğne hastane vs çok yorucu geldi bana yazın uğraşamam o zaman olursa olur olmazsa tüp

İyi geceler yardımcı olabilirseniz sevinirim randevuları evital üzerinden mi aldınız randevu saatinde orda olmak yeterli mi yoksa erken gidip tandevu almamıza rağmen isim mi yazdırmalıyız bir kere gittim orda uygulama indirdirttiler çıkışta tekrar randevu için uygulamayı kullanabilirsiniz dediler ama sürecin devamını söylemediler şehir dışından geleceğiz bilgisi olan yazabilir mi

Ben sabah erkenden gidip isim yazdırdım o şekilde aldılar aradigim zamanda erken gelin yardımcı olalım demişlerdi sizde diyarbakirdamisiniz

Ben sabah erkenden gidip isim yazdırdım o şekilde aldılar aradigim zamanda erken gelin yardımcı olalım demişlerdi sizde diyarbakirdamisiniz
Yok bitlisden geliyoruz ilk randevuyu bizde o şekilde aldık doktor tekrar çağırdı çıkarken uygulamadan alabilir miyiz dedim evet dedi ama yinede isim yazdırmam konusunda bişey demedi randevu uygulamada 11.20 olarak gözüküyor

Birde nerden iletişim kuruyorsunuz bendeki numaraları asla açmıyorlar

Benim beta hcg sonucum çıktı negatif maalesef

Amin inşallah benim sizin isteyen herkesin evlat hasreti biter bizimde evlerimiz şenlenir
Olur inşallah. Tanıdığım bir teyze vardı. Doktorlar hamile olman imkansız diyorlardı. Çünkü tam hatırlamıyorum tüpleri ya da yumurtalıkları alınmıştı. Kadın 20 sene sonra kendiliğinden hamile kaldı. Ve doktorlar buna mucize dediler. Demek istediğim imkansız olan şeyler bile gerçekleşebiliyor ve sizinki imkansız değil. Biraz dinlenip yeniden denersiniz. Allahtan ümit kesilmez. Allah sizin kucağınıza da doldurur inşallah

5 yıl olacak neredeyse çocuk istediğim. sebepsiz infertilite. her şey yerli yerinde ama maalesef. daha önce iki kez aşılama yaptırdım ve birini yaptırıp off yoruldum madem sebep yok kendiliğinden olsun diyip bi sene sonra tekrar bi aşılama daha yaptırdım ve sonucunda yine aynı şeyi diyip 1 sene daha erteledim ve her ay pozitif mi diye bekledim. ve şuan koca bir pişmanlık. geçen ay 3. aşılamamı yaptırdım negatif. adet oldum pazartesi doktora gideceğim hemen tekrar bi aşılama yaptırayım diye. eğer kışa kadar yine negatif görürsem kışa kadar biraz maddi olarak toparlayıp devletteki raporlu tüp bebek haklarımı kullanacağım. yıldım bu süreçten ya. her negatiften sonra bi anlık kriz geçiriyorum yapmayacağım diye ağlıyorum. keşke peşini bırakmasaydım diyorum ama bir yandanda nasip neyse o diyorum

Bende pazartesi gitmeye karar verdim merkezi de aradım doktorumla görüştüm o da pes etmek yok dedi. Biz elimizden geleni yapalım takdir Allah'ın,nasibimizde varsa geciktirmeden versin Rabbim.

Aşılama olasığı daha düşük diyorlar. Sorununuz ne bilmiyorum ama 3 aşılama denemişsiniz zaten. Bence doktorunuzla bu durumu konuşup tüp bebek deneyebilirsiniz artık. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Bende pazartesi gitmeye karar verdim merkezi de aradım doktorumla görüştüm o da pes etmek yok dedi. Biz elimizden geleni yapalım takdir Allah'ın,nasibimizde varsa geciktirmeden versin Rabbim.
amin inşallah. Kesinlikle dedikleri gibi artık pes etmeyi düşünmüyorum nasipten öte yol yok yürüyebildiğim kadar yürüyeceğim

sebepsiz infertilite yazdım ve kışa kadar negatif devam ederse tüp bebeğe geçeceğimi de yazdım evet aşılama doğal gebelikle aynı olasılıkta %15-%20 başarı oranı. Doğal gebeliğin, aşılama kateteriyle yıkanan spermlerin rahme enjekte edilmiş şekli sadece yani pekte bir numarası yok gibi geliyor bana. İlk aşılamayı doktorum yaşımın genç olmasından ve sebepsiz infertilite olmasından dolayı tüp bebeğe giden yol olarak klomen hapla yapmıştı. Sonrasında bir yıl sonra GonalF ile yaptı. negatifi görünce özel bir kliniğe tüp bebek görüşmesine gittik fakat hem maddi olarak yapabileceğimiz fiyatlar değildi çok yüksek fiyatlar. devlette raporlu tüp bebekten bahsettiler. sonra devlete tüp bebek raporu için görüşmeye gittiğimde iki adet İğneli aşılama şartı olduğunu öğrendim. onun için aslında 3. aşılamayı yaptırdım ve elimde ilaç kalınca şuan tüp bebek yaptıramayacak olduğum içinde tekrar bir deneyelim dedik. Çok yıpratıcı ve sarsıcı bir süreç olduğu için kendimi açıkçası hep doktordan sonra sessizliğe çektim

`