- 24 Mayıs 2015
- 584
- 238
- 103
- Konu Sahibi Feyzaaaaaaaa
-
Sana yardımcı olmak isterdim ama ne yazıkki ben de 10. Gündeyim hiçbir belirtim yokKimse yok mu
Peki teşekkürler yinede insallah rabbim sana da bana hayirli saglikli bir evlat nasip ederSana yardımcı olmak isterdim ama ne yazıkki ben de 10. Gündeyim hiçbir belirtim yok
İnşallah canımPeki teşekkürler yinede insallah rabbim sana da bana hayirli saglikli bir evlat nasip eder
Evt canim daha cok yeni Perşembe kan testi yapmam lazimdiİnşallah canımAma hamile olmayan birisinin değeri 0 ile 10 arasında oluyor. Ümitlendirmek istemem ama seninki 10 un üstünde yeni olabilir
Canım pozitif şuan hamilesin tebrik ederim değer 12. Güne göre normal bende 13. Gün 37 ile öğrenmiştim gebeliğimi lakin kimyasal olup olmadığını 2 gün ara ile test tekrarlayarak öğrenirsibMerhaba arkadaslar ben gecen ay asilama yaptim asilamanin 12.gunu. Deyim ve kan sonucu degerim 38.4 acaba kimyasal mi iki gun sonra tekrarlicam Ama o gune kadar sabredemiyorum size de sormak istedim
Belirtiler gaz ve af edersiniz ishal cok oluyor ve mide bulantisi normal midir
Hayırlı gğnler bebde 29 haziranda aşılama oldum buggğn 11. Günüm bende test yapmaya korkuyorum yine negatif çıkar diye. Sizin idrar testinizde çizgi ne şekilde çıktı çok mu siliktiCanım pozitif şuan hamilesin tebrik ederim değer 12. Güne göre normal bende 13. Gün 37 ile öğrenmiştim gebeliğimi lakin kimyasal olup olmadığını 2 gün ara ile test tekrarlayarak öğrenirsib
Naptın canım hamile misin bizide bilgilendirEvt canim daha cok yeni Perşembe kan testi yapmam lazimdi
Silik çizgi vardı gölge gibiHayırlı gğnler bebde 29 haziranda aşılama oldum buggğn 11. Günüm bende test yapmaya korkuyorum yine negatif çıkar diye. Sizin idrar testinizde çizgi ne şekilde çıktı çok mu silikti
2. Gun yukseldi pazar gunu lekem oldu doktorum bugun tekrar bi kan testi yapmami soyledi degerim iyi oldugu için bi sıkıntı gormediCanım pozitif şuan hamilesin tebrik ederim değer 12. Güne göre normal bende 13. Gün 37 ile öğrenmiştim gebeliğimi lakin kimyasal olup olmadığını 2 gün ara ile test tekrarlayarak öğrenirsib
Hamileyim ama pazar gunu lekem oldu doktorum bugun tekrar bi kan testi yapmami soyledi degerim iyi oldugu için bi sıkıntı gormediNaptın canım hamile misin bizide bilgilendir
Cizgim silik diSilik çizgi vardı gölge gibi
Hamile kaldığımdaki testimde silikti ama aşırı değil baktığında fark ediliyorduHayırlı gğnler bebde 29 haziranda aşılama oldum buggğn 11. Günüm bende test yapmaya korkuyorum yine negatif çıkar diye. Sizin idrar testinizde çizgi ne şekilde çıktı çok mu silikti
Merhaba canım bir daha test yaptırdın mı nasıl durumlar bilgi verir misin nasıl belirtilerin falan oldu benimde 7.günüm aşılamada haftaya test yapıcam ama kasıklarımda adet olacak gibi sancı oluyor dayanılmayacak sekılde degıl ama sürekli kesilmeyen bi yangı var sanki kasıklarımdaCizgim silik di
Merhaba sanirsam sizde hamile kalmisiniz tekbrik ederim benim de adet sancilarim vardi diger belirtilerimi hatirlamiyorumMerhaba canım bir daha test yaptırdın mı nasıl durumlar bilgi verir misin nasıl belirtilerin falan oldu benimde 7.günüm aşılamada haftaya test yapıcam ama kasıklarımda adet olacak gibi sancı oluyor dayanılmayacak sekılde degıl ama sürekli kesilmeyen bi yangı var sanki kasıklarımda
Evet çok şükür hamileyim hemde ikizMerhaba sanirsam sizde hamile kalmisiniz tekbrik ederim benim de adet sancilarim vardi diger belirtilerimi hatirlamiyorum
Hayırlı olsun amin insallahEvet çok şükür hamileyim hemde ikizRabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?