Aşılama ve tüp bebek süreci ve takviyeler

Limon01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
282
95
28
Tekirdağ
Merhaba kızlar çikolata kistim var tüp bebek sürecinden önce aşılama deneyeceğiz doktorumuz takviye olarak argifertil f yazdı daha önce kullanan ya da daha iyi bir takviye önerisi olan var mı

Merhaba kızlar çikolata kistim var tüp bebek sürecinden önce aşılama deneyeceğiz doktorumuz takviye olarak argifertil f yazdı daha önce kullanan ya da daha iyi bir takviye önerisi olan var mı
Argifertil cok iyidir bende onu kullanmistim tup bebek surecinde. Esimle birlikte kullanmıştık

Evet basarili oldu cok sukur. Darisi basiniza insaAllah
Amin rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin tedavinizi hangi hastanede gerçekleştirdiniz
Evet basarili oldu cok sukur. Darisi basiniza insaAllah
özel olmazsa bir kaç soru daha sormak istiyorum sizde de mi çikolata kisti vardı amh değeriniz kaçtı gibi gerçekten çok stresli bir süreç beni anlayacağınızı düşünüyorum

Amin rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin tedavinizi hangi hastanede gerçekleştirdiniz
Ben 14 senelik evliyim tedavim bahceci tup bebekte oldu doktorum cem celik hocaydi Allah ondan razi olsun.. benim amh degerim olmasi gerekenden cok cok iyiydi cunku bende pko var ama yumurtalarim cok direncliydi benim. Hep tedaviler oluyodum ama nasip olmamıştı iste. Rahim filmi cektirdinizmi benim rahmimde T seklindeydi.
Gercekten cokkk stresli bi süreç ama stresi en aza indirin yuruyus yapin arkadaslarinizla toplanin keyfinize bakin mumkunse 1 2 gun kacamak yapin biyerlere gidin. Saglikli beslenin kendinize bakımlar yapın kendinizi motive edin. Bide ben bu son tup bebek transferimden once hacamat yaptırmıştım kesinlikle etkisinin oldugunu düşünüyorum.

Biliyorsunuz çikolata kisti endometriosisin bi sonucu eğer hastalığınız ileri seviyede ise bence hiç aşılama ile vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine başlayın.

Çok geçmiş olsun umarım bundan sonra hayatınız çok daha kolay ve güzel geçer benim amh1.63 4cm civarında kist ama çok şükür ileri derecede değil rahim filmi çektim her şey çok normal dedi doktorum ama doğal yolla hiç gebelik olmadı tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim beni motive ettiniz çok sağolun rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin

Asla umudunu kaybetme ve asla pes etme ay olmadi bu sefer bittim falan deme sakın haa bol bol dua et mubarek 3 aylar insaAllah Rabbim sanada nasip etsin banada saglikla kucagima almayi nasip etsin insaAllah Rabbim kimseye aratmasin nasil bisey cok iyi biliyorum. Bende 14. Yılımda hamile kaldim oncesinde hic yok hamileligim ama hic pes etmedim. Denemedigim yontem kalmamistir hatta şurda falanca bi hoca var dediler gittim şurda falanca bi ebe varmis dediler gittim hepsini tecrube edindim bu konuda ciddi ciddi bilime ve doktorlara guvenmem gerektigini gecte olsa ogrendim evet alternatif tıpta onemli yukarda hacamat dedim size mesela evet buda onemli ama kesinlikleee yola iyi bir doktorla devam etmekte çok çok onemli.. bende size dua edicem insaAllah siz inanırsanız ve Rabbime teslim olursanız olur, dua ettiriyosa kabul olmuş demektir

Amin çok amin rabbim evladınıza ve size sağlıklı huzurlu güzel ömürler nasip etsin ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah bu arada hacamadı rahim bölgenizin üstüne mi yaptırdınız genel vücudunuza mı yaptırdınız

Aminnn insaAllah. Belime yapti zaten hacamat noktalari var sirtta ekstra bide yumurtaliklar tarafina yaptı annemde yanimdaydi sag taraftan kan çıktı ama soldan hic çıkmadı. Kadin tekrarlayalim dedi ama tek tarafli bile işe yaradi cok sukur. O gece kasıklarimda falan ağrım oldu kadina yazmistim korkup oda sifa oldu insaAllah demisti hakkatten oyle olmuştu. Cok sukur sifa Rabbimden tabiki bunlar vesile

Öyle tabii her şeyin bir vesilesi vardır inşallah bende nasiplenirim Allahın izniyle en kısa sürede bende deneyeceğim hacamatı verdiğiniz her bilgi için binlerce kez teşekkür ederim

Biliyorsunuz çikolata kisti endometriosisin bi sonucu eğer hastalığınız ileri seviyede ise bence hiç aşılama ile vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine başlayın.
Çok şükür ileri derece değil maddi sebeplerden Üni hastanesine gitmek durumundayım ve orda önce iki aşılamaya sonra tüp bebek başlamam gerekiyor

Endometriozis söz konusu olunca süre altından daha değerli ama şartlar gereği önce aşılama deniyoruz

Çok şükür ileri derece değil maddi sebeplerden Üni hastanesine gitmek durumundayım ve orda önce iki aşılamaya sonra tüp bebek başlamam gerekiyor
Anlıyorum İnşallah aşılamadan olumlu sonuç alırsınız yaşınız da henüz gençmiş bi an önce gönlünüze göre olur her şey inşallah

Bencede aşılamanin şansı yüzde beş mi on mu ne demişti doktorum bende tüp Bebekle hamile kaldım. Endometriozis ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…