Allah'tan ümit kesilmez ama eğer aşılamanz olumsuz olursa tüp bebek deneyin bence çok aşılama denemek süreci uzatıyor tüp bebek şansı çok daha yüksekMerhaba,
Günler geçsin pozitif sonuçlar umud olsun diye yazıyorum. Dua edip dua bekliyorum herkesten. 4 yıllık evliyiz. Sadece ilk 3 ay korunduk sonra bebek istediğimize ikimiz de emin olunca bıraktık korunmayı. Şu anda eşim 35 ben 28 yaşındayım. Ben de PCOS mevcut. Yılda 1-2 kere falan adet oluyordum. 2024 nisan ayında tüp mide oldum. O günden bu güne de düzenli her ay adet oluyorum maks döngüm 33 gün. Eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği var. Şubatta rahim filmi çekildim tüplerim tıkalı çıktı fakat rahim filmi esnasın da sağ tüpüm açıldı. 7 temmuz da aşılama olduk şimdi 15 gün geçmesini bekliyoruz ama aşılama günü eşimin sperm sonucun da 8 milyon sperm çıktı %100 hareketsizlik var. Böyle bir test sonucu ile aşılma tutma ihtimali yok diye düşünüyorum ama mucizelere de inanmak istiyorum. Var mı böyle bir durum yaşayan aranızda
Devlet 2 kere aşılama olmadan tüp bebek için rapor çıkarmıyor. O yüzden mecburen deniyoruz SGK şartı gereğinceAllah'tan ümit kesilmez ama eğer aşılamanz olumsuz olursa tüp bebek deneyin bence çok aşılama denemek süreci uzatıyor tüp bebek şansı çok daha yüksek
Ben 3 kere aşılama oldum femera ile devlette biliyorum şartlarını ve hapla yaptiklari için raporda çıkmadı çok zaman kaybettim. İlk aşılamam ile gebe de kaldım düşük oldu.Son aşılamam Mayıs ayında oldu negatifti bende beklemek istemedim özelde tüp bebeğe başladım.Devlet 2 kere aşılama olmadan tüp bebek için rapor çıkarmıyor. O yüzden mecburen deniyoruz SGK şartı gereğince
Doktorum banada aşılama yapalım diyor bende devlette olmayı düşünüyorum süreç uzun mu nasıl ilerliyorDevlet 2 kere aşılama olmadan tüp bebek için rapor çıkarmıyor. O yüzden mecburen deniyoruz SGK şartı gereğince
İnşallah rabbim kucağımızı boş bırakmaz. Kolayından hayırlsını nasip eder nerde isteyen bekleyen varsaBen 3 kere aşılama oldum femera ile devlette biliyorum şartlarını ve hapla yaptiklari için raporda çıkmadı çok zaman kaybettim. İlk aşılamam ile gebe de kaldım düşük oldu.Son aşılamam Mayıs ayında oldu negatifti bende beklemek istemedim özelde tüp bebeğe başladım.
Aşılama süreci uzun değil aslında ama öncesinde testler,tahliller biraz uzun sürüyor. HSG (rahim filmi) için 4 ay sonrasına randevu vermişlerdi bana mesela. 2 ya da 3 tane 3 e hafta aralıklı sperm testi istediler. Bunları toplayıp gittiğimiz de adetin 2. günü gittim yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesi yazdı doktor. Çatlatma iğnesi zor bulunduğu için yazdı bu arada hemen kullanılmıyor o al dolapta beklesin dedi. Yumurta gelişmesi için iğneye aynı gün başlamam gerekiyormuş tam 1 hafta sonra kontrole çağırdı 1 tane yumurtam istenilen seviyeye gelmişti o gün (perşembe) iğneye devam etme dedi. Cumartesi gecesi çatlatma iğnesini vurdum. Pazartesi işleme alındım. Şu anda tam 1 hafta oldu. Yani aşılamaya geçmek test ve tahlilleriniz var ise 10-15 gün sürüyor ama test tahliler yoksa süreç 5-6 ayı bulabiliyor.Doktorum banada aşılama yapalım diyor bende devlette olmayı düşünüyorum süreç uzun mu nasıl ilerliyor
Bu arada ekstra olarak aşılama denmiş artık muhtemelen HSG çektirmişsinizdir ama eğer çektirmediyseniz özel de çektirmenizi tavsiye ederim biraz pahalı bir işlem ama hem vakit kazandırır hem de özelde uyutarak yapıyorlar eğer tüplerinizde tıkanıklık var ise devlette uyutmadan yaptıkları için biraz acı ve ağrı çekebiliyorsunuzİnşallah rabbim kucağımızı boş bırakmaz. Kolayından hayırlsını nasip eder nerde isteyen bekleyen varsa
Özelde rahim filmi çekindim 3 ay önce. Çok teşekkür ediyorum bilgilendirme için umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruzBu arada ekstra olarak aşılama denmiş artık muhtemelen HSG çektirmişsinizdir ama eğer çektirmediyseniz özel de çektirmenizi tavsiye ederim biraz pahalı bir işlem ama hem vakit kazandırır hem de özelde uyutarak yapıyorlar eğer tüplerinizde tıkanıklık var ise devlette uyutmadan yaptıkları için biraz acı ve ağrı çekebiliyorsunuz
Merhaba aşılama durumunuz nasıl gidiyor. Durumlarımız birbirine benziyor ben de ağustosta aşılama olacağımMerhaba,
Günler geçsin pozitif sonuçlar umud olsun diye yazıyorum. Dua edip dua bekliyorum herkesten. 4 yıllık evliyiz. Sadece ilk 3 ay korunduk sonra bebek istediğimize ikimiz de emin olunca bıraktık korunmayı. Şu anda eşim 35 ben 28 yaşındayım. Ben de PCOS mevcut. Yılda 1-2 kere falan adet oluyordum. 2024 nisan ayında tüp mide oldum. O günden bu güne de düzenli her ay adet oluyorum maks döngüm 33 gün. Eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği var. Şubatta rahim filmi çekildim tüplerim tıkalı çıktı fakat rahim filmi esnasın da sağ tüpüm açıldı. 7 temmuz da aşılama olduk şimdi 15 gün geçmesini bekliyoruz ama aşılama günü eşimin sperm sonucun da 8 milyon sperm çıktı %100 hareketsizlik var. Böyle bir test sonucu ile aşılma tutma ihtimali yok diye düşünüyorum ama mucizelere de inanmak istiyorum. Var mı böyle bir durum yaşayan aranızda
Bugün 13. Günüm dün test yaptığımda negatifti muhtemelen negatif zaten regl belirtilerim var normal şartlarda 24 ünde regl olacağım bekliyorumBen 3 kere aşılama oldum femera ile devlette biliyorum şartlarını ve hapla yaptiklari için raporda çıkmadı çok zaman kaybettim. İlk aşılamam ile gebe de kaldım düşük oldu.Son aşılamam Mayıs ayında oldu negatifti bende beklemek istemedim özelde tüp bebeğe başladım.
Dün regl oldum. Bugün tekrar gideceğim doktora tekrar aşılama sürecine gireceğiz.Merhaba aşılama durumunuz nasıl gidiyor. Durumlarımız birbirine benziyor ben de ağustosta aşılama olacağım
Bende devlette yaptırmıştım aşılamaları bir ay ara veriyordu sizin ard arda yapıyorsa eğer daha iyiDün regl oldum. Bugün tekrar gideceğim doktora tekrar aşılama sürecine gireceğiz.
Normalde bizim değerlerimiz tüp bebek aslında ama devlet direk karşılamadığı için aşılama olmadan iğneli yapıldı aşılama 2 kere yapılacak sizin de iğneli aşılama mıydı?Bende devlette yaptırmıştım aşılamaları bir ay ara veriyordu sizin ard arda yapıyorsa eğer daha iyi
Hayır benim femera ile aşılama oldum 3 kez biri tuttu düşük oldu. Ben özelde tüp bebek tedavisi görüyorumNormalde bizim değerlerimiz tüp bebek aslında ama devlet direk karşılamadığı için aşılama olmadan iğneli yapıldı aşılama 2 kere yapılacak sizin de iğneli aşılama mıydı?
İğneli aşılama olduğu için 2 ay üst üste yapmakta bir sakınca yoktur belki de. Şu anda hangi hastanede tedaviniz devam ediyor. Tahmini tutar ne çıkıyor özelde. Ben de biraz daha ara verip maddi olarak toparlandığım da özele geçsem mi diye çok düşünüyorumHayır benim femera ile aşılama oldum 3 kez biri tuttu düşük oldu. Ben özelde tüp bebek tedavisi görüyorum
Merhaba bende 1 femera ile ikide iğneli aşılama oldum rapor için.10 gün sonra test sonucum belli olunca raporu alıp tüp bebeğe başlayacağız tutmamissa.tavsiyem raporu alin hastane için olmasada ilaçlar için ciddi ekonomik oluyor
Evet orda görünüyor enabizdada raporların kısmında da gorebilirsinizÇıkan ilaç raporunu e devlette sgk ilaç raporu sorgulama kısmında mı görünüyor. Ben ilaç raporumu bekliyorum da sürekli orayı kontrol ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?