Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrhb cnm bn aşılama tedavisi görüyorum pazartesi aşılamam yapıldı inşallah olumlu sonuç alabilirim :)
Merhaba bende 30 ocakta ikinci aşılamamı yaptım arkadaşlar allah hepimizin kucağını doldursun
Mrhb cnm bn aşılama tedavisi görüyorum pazartesi aşılamam yapıldı inşallah olumlu sonuç alabilirim :)
Saol cnm tşk ederim ama bnm asilamam tutmadı malesefmerhaba canım,
aşılama olduğunu yazmışsın inşallah tutar rabbim yardımcın olsun.. sana sorum şu aşılama olması için erkek sperminin sayısı kaç olmalı bilgin var mı
güzel haber verirsin inşş bnde haftaya başlıyorum aşılamaya...
Tsk ederim cnm ama maalesef bnm asilamam tutmadıinş senin asilama tutar sen guzel haber verirsin cnm :)
sonucun ne olduu???
Maalesef olmadı teşekkür ederim sorduğun için bu ay tüp bebek yapacağız inşallah
Hayırlısı olsun inşallah canım yardımcı olabileceğim birşey olursa seve seve dualarım seninlesağlık olsun canım bnde aşılamaya başladım bu hafta enjekte etcekler hayırlsı...
Arkadaslar herkese selamlar. Ben uzun zamandir forumlari üye olmadan takip ediyordum. Ama artik uye olup kendi tecrubelerimi sıkıntılarımi paylasmak , sizlere elimden geldigince moral olabilmek amaciyla araniza katildim.
Yaklasik 2 yıllık evliyim. Esimle 8 ay once bebek istedigimizin farkina vardik. acikcasi ikimizinde yogun is temposu sebebiyle erteliyorduk ve sanki isteyince hemen olacakmis gibi bir guven icindeydik ki durum oyle değilmiş. 13.03.2014 te aşılama yapildi. Benim icin ağrılı bir tecrube oldu. ama hersey bebek icin. Gun gun hissettiklerimi not ediyorum. Tutarsada tutmazsada bu bir tecrube olur çünkü boyle gun gun neler yaşandığı ile alakalı fazla bilgiye rastlamadim. Arkadaslar ne olur dua edin benim icin. 10 gun sonra belli olacak. Allah'tan herkes icin hayırlısı. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkür ederim. Sanada hayirli olsun:) rahim agzim dardi müdahalede bulundu bi aletle.agri ve kanaman yapti bu durum. Benim goguslerde birsey yok ama ara ara batmalar oluyor kasiklarimda. aslnda belirtiler icin henüz cok erken piskolojikte olabilir yani:)) insallah tutmustur canim ikimizin, hic degilse birimizin yüzü güler:)))sen ne kadar zamandir bekliyorsun? Ilk asilama mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.