Aşılama ve Tüp bebek ücretleri, masrafları

benbirmelek

♥ 12.o4.2o15 ♥
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
323
258
103
Kızlar Aşılama ve Tüp bebek hakkında paylaşımlar yapıyoruz. Ücretlendirmeler, ilaç masrafları harcamalar derken olayın pskolojik etkisinin üstüne bide maddi boyutu biniyor. Bu süreç içerisinde olanlar yada başlayacak olanlar için bilgilerimizi paylaşalım.

Benim özel de odedigim ücret bu. Ancak sen devlette yaptıracak san sadece ilaç ücretini ödeyecek sin.

Aşılama 1000tl

İaçlar gonal f 129 tl folbiol 3 tl ovitrelle 41 tl rulid 150mg 12,50 tl

Muayene 100tl spermiyogram 70 tl

Gittiğim özel hastane ilaçlar için rapor çıkarttırdı 750 tl olan ilaçları 260 tl ye aldım sadece 60 tl rapor ücreti ödedim.

spermiyogramı nerede ne zaman yaptırdınız ya. bizim şuan yaptırmamız gerekiyo ama gideceğimiz yerde 500 lira civarındaymış..burda yazanların çoğu 70 80 100 lira fln diyo bunlar nerde 500 nerde?

spermiyogramı nerede ne zaman yaptırdınız ya. bizim şuan yaptırmamız gerekiyo ama gideceğimiz yerde 500 lira civarındaymış..burda yazanların çoğu 70 80 100 lira fln diyo bunlar nerde 500 nerde?
neeeeeeeeeeeeee 500 mü eşim pendik yüzyılda yaptırdı özelde

Arkadaşlar biz bu gün eşimle testler yaptırdık izmir 9 eylül hastanesinde spermiyogram da yapıldı hiç bir ücret ödemedik neden devletin hastanelerini tercih etmiyorsunuz. Çok pahalıymış öteki türlü. Acaba yanlış sonuç filan mı çıkar huylandım bende şimdi

ben şahsen bekarkende sürekli pko için kadın hastalıkları kapısında devlet hastanelerinde çok gezdim sonuç alamadım. umursamıyolar çok ilgilenmiyolar diye. görümcemlerin ikisininde gittiği özel bi hastanede doktorları vardı evlendiğimden beri ona gidiyorum. hastaneden ve doktordan doktora fark vardır. kimi özel doktorlar 5 para etmiyoken devlette cok iyi tedavilerde olabiliyo. siz yinede doktorunuza güveniyosanız şüphe etmeyin

Merhaba siperm testi yaptırdınız mı bilmiyorum ama benim eşim Bahçelievler Medicana da 80 tl ye yaptırdı.

Merhaba siperm testi yaptırdınız mı bilmiyorum ama benim eşim Bahçelievler Medicana da 80 tl ye yaptırdı.
evet yaptırdık. doktorumuzun yönlendirmesiyle bi laboratuarda 150 tl ye yaptırdık. sonuçlarıda çok şükür gayet iyi çıktı

Bir kaç hafta öncesinde jinekoloji bölümüne gittim alttan muayene ettiler ve kan vermemi istediler 1 gün sonra sonucu verdik ve bir sorun yok dediler kansızlıkta yok dediler 1 yıl korunmasız ilişkiye girmeme rağmen çocuğum olmuyor dedim doktor da adetin 3. günü infertilite bölümüne git dedi geçen randevu alacaktım ama devlet hastanelerinde 20 yaşından küçüklere bakmıyorlarmış bunun sebebi ne anlamadım ama 18 yaşındayım ve evliyim sonuçta bunun için özel hastaneye gitmek zorunda kaldım hastanenin adı ankara cerrahi tıp merkezi kadın hastalıkları ve doğum muayene ücreti 65 tl uygun mudur sizce ve ne gibi testler yapıyorlar ayrıyeten testlere ücret alıyolar mı ve test ücretleri hakkında ortalama fiyat bilginiz varmı yardımcı olursanız çok memnun olurum arkadaşlar .. bende anne olmak istiyorum artık

Canım öncelikle Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin. Hepimiz evlat sahibi olalım inşallah. Ben 1.5 senedir düzenli olarak gidiyorum bizimde 65 tl di muayene ama gecen ay 75 oldu Eşin için spermiogram senin içinde hsg isteyebilir. ve gerekirse hormon tahlilleride ister doktorun. genelde tedavi sürecinde bütün testler oldukca masraflıı. mesela biz hepsini doktor yönlendirmesiyle indirimle yaptırdık. spermiogram 150. hsg 400 tl tuttu. hakkında hayırlısı olsun inşallah canm. merak ettiğin şeyler olursa elimden geldiğince yardımcı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…