Aşılama Aşılama ve yumurta sayısı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Öncelikle maşallah yumurta sayiniza:) pco lu olmak rezerv azlığı olmasından iyidir:) infertilite tedavileri insanı maddi manevi yıpratıyor ama moralinizi yüksek tutun.bu kadar yumurtayla illa olur Allah'ın izniyle.
Haklısınız :) oyle yapmaya çalışıyorum bazı günler geliyorlar amaaa napalim 😁 doktorda olcak diyor umutlu konuşuyor. Insallah ya sağolun 🙏

Haklısınız :) oyle yapmaya çalışıyorum bazı günler geliyorlar amaaa napalim 😁 doktorda olcak diyor umutlu konuşuyor. Insallah ya sağolun 🙏
Ben çok iyi bilirim.bazi günler gelirler gitmezler:) bu süreçlerin hakkını dibine kadar vermiş biri olarak yazıyorum ki evelallah yakında ikiz üçüz gebeyim diye yazarsiniz. Pcolu tanıdığım çoğu insan ikiz üçüz doğurdu
Neden :yumurta bol maşallah en küçük dozda sahlaniyorlar:))) hatta tedaviye ara verdiğiniz zaman bile bir iki ay ilaçlar etkisini devam ettirir:)

Ben çok iyi bilirim.bazi günler gelirler gitmezler:) bu süreçlerin hakkını dibine kadar vermiş biri olarak yazıyorum ki evelallah yakında ikiz üçüz gebeyim diye yazarsiniz. Pcolu tanıdığım çoğu insan ikiz üçüz doğurdu
Neden :yumurta bol maşallah en küçük dozda sahlaniyorlar:))) hatta tedaviye ara verdiğiniz zaman bile bir iki ay ilaçlar etkisini devam ettirir:)
Ay icime umut serptiniz canım. Kac kisi oldu bana senin ikizin olur diyor. Esimin yengesinden basladi muhabbet. Pco yu falanda bilmiyor senin ikizinmi.olcak acaba diyor. Bir de ailemde de genetik benim 7 ikiz var :) evet ya doktor bana dediki kedi gibi 😁😁😁 yumurtlarin uçmuş dedi . 10 senede gördüğüm 2.hastasın dedi. Asilamayi iptal etmeyeydi iyiydi neyse.. demek etkisini devam ettiriyor ilaçlar bunu bilmiodum sevindim. Ayy🥳🥰🥰🥰🥰

Ay icime umut serptiniz canım. Kac kisi oldu bana senin ikizin olur diyor. Esimin yengesinden basladi muhabbet. Pco yu falanda bilmiyor senin ikizinmi.olcak acaba diyor. Bir de ailemde de genetik benim 7 ikiz var :) evet ya doktor bana dediki kedi gibi 😁😁😁 yumurtlarin uçmuş dedi . 10 senede gördüğüm 2.hastasın dedi. Asilamayi iptal etmeyeydi iyiydi neyse.. demek etkisini devam ettiriyor ilaçlar bunu bilmiodum sevindim. Ayy🥳🥰🥰🥰🥰
"Kedi gibi":KK70::nazar::nazar::nazar: iptal etmesi iyi olmuş ya tutarsa:KK70::KK70::KK70:ama inşallah en hayırlı tez zamanda saglikla doğal yolla olsun dilerim.
Evet ilaç etkisi devam ediyor.hatta rezervi az olan bildiğim iki kişi ve 1 sebepsiz infertil arkadasim tutmayan aşılamalarindan sonraki ay hamile kaldı dogurdu:nazar::nazar::nazar:

"Kedi gibi":KK70::nazar::nazar::nazar: iptal etmesi iyi olmuş ya tutarsa:KK70::KK70::KK70:ama inşallah en hayırlı tez zamanda saglikla doğal yolla olsun dilerim.
Evet ilaç etkisi devam ediyor.hatta rezervi az olan bildiğim iki kişi ve 1 sebepsiz infertil arkadasim tutmayan aşılamalarindan sonraki ay hamile kaldı dogurdu:nazar::nazar::nazar:
Ay masallah onlara. Ben onu da duydum asilama tutmayip sonraki ay hamile kalanlari demek ilac etkisindenmis. Ben gecen ay rahim filmi de cekildim nisan sonunda daha dogrusu. Bakalım açıkmıs tüplerim 😍 tabi o ay geçti.. lekelenme vs olmustu iliski de olmadı pek

Kızlar ben de dün 2.asilamami oldum.ama kafama bişey takıldı ..doktor beni 2 yumurta m oluştu ve biri 15mm biri 23mm di.hemen o gün 16 gibi çatlama ignesini yaptı ve ertesi gün öğlen 1 de aşılama oldum dün. .ama benim kafama takılan benim bu 2 yumurta biri 23 olan büyük diğeri de 15 m m olan çatlama için küçük değil mi ?boşuna mi gitti acaba bi işlem benim..hadi çatlasa catlasa 23 catlamistir bence..siz ne dusunuyorsunuz kızlar 15mm büyüyüp catlamismidir

Kızlar ben de dün 2.asilamami oldum.ama kafama bişey takıldı ..doktor beni 2 yumurta m oluştu ve biri 15mm biri 23mm di.hemen o gün 16 gibi çatlama ignesini yaptı ve ertesi gün öğlen 1 de aşılama oldum dün. .ama benim kafama takılan benim bu 2 yumurta biri 23 olan büyük diğeri de 15 m m olan çatlama için küçük değil mi ?boşuna mi gitti acaba bi işlem benim..hadi çatlasa catlasa 23 catlamistir bence..siz ne dusunuyorsunuz kızlar 15mm büyüyüp catlamismidir
Çatlatma iğnesi vurunca yumurtalar birden büyüyor ve işe yarar olabilmesi için çatlatma iğnesi vurulacak gün 15 mm ve üstü olması istenir.

Çatlatma iğnesi vurunca yumurtalar birden büyüyor ve işe yarar olabilmesi için çatlatma iğnesi vurulacak gün 15 mm ve üstü olması istenir.
Gerçekten mi cnm?oh şükür içime şu serptin. Zaten sadece 2 yumurta büyüdü biri 15.5 mm diğeri de 23 du..23 de çatlar mi ki bilmiyorum. .çatlatma saat 16 da oldu aşılama ertesi gün öğlen 1 gibi oldu ..Daha 24 saat bile olmadan yapıldı aşılama. Tutar mı ki

Gerçekten mi cnm?oh şükür içime şu serptin. Zaten sadece 2 yumurta büyüdü biri 15.5 mm diğeri de 23 du..23 de çatlar mi ki bilmiyorum. .çatlatma saat 16 da oldu aşılama ertesi gün öğlen 1 gibi oldu ..Daha 24 saat bile olmadan yapıldı aşılama. Tutar mı ki
5 aşılama 2 tüp bebek tedavisi görmüş biri olarak yazıyorum:) yumurta boyutları açısından kafaya takılacak birşey yok .beni hep çatlatma iğnesi den 36 saat sonra asiladilar.senin asilamayi yapan da doktor olduğuna göre bence yanlış olan birşey yapmıyorlardir.kafana takma.tutar mi tutmaz mi Allah bilir.asilama ile hamile kalan olmasa böyle bir tedavi olmazdı değil mi? Evet olasılık çok yüksek değil ama olumlu sonuç alan da var.

5 aşılama 2 tüp bebek tedavisi görmüş biri olarak yazıyorum:) yumurta boyutları açısından kafaya takılacak birşey yok .beni hep çatlatma iğnesi den 36 saat sonra asiladilar.senin asilamayi yapan da doktor olduğuna göre bence yanlış olan birşey yapmıyorlardir.kafana takma.tutar mi tutmaz mi Allah bilir.asilama ile hamile kalan olmasa böyle bir tedavi olmazdı değil mi? Evet olasılık çok yüksek değil ama olumlu sonuç alan da var.

Ya cnm işte benim yumurtalar arası fark çok da ondan korktum. 15 ile 23 mm....bi de 20 saat te falan oldu çatlatma iğne m .ondan cnm korkum. ..

Ya cnm işte benim yumurtalar arası fark çok da ondan korktum. 15 ile 23 mm....bi de 20 saat te falan oldu çatlatma iğne m .ondan cnm korkum. ..
Korkma.dedigim gibi çatlatma iğnesi yumurtaları birden büyütüyor.spermler vücudunda 3 gün canlı kalıyor.o yüzden 20saat sonra aşılama olsa da yanlış birşey yok.sen rahat ol ki minnoş yumuşak yumuşak tutumsun:)

Bi de diğeri öldüğünde pihilasma çıktı. .karindan iğne vuruluyom. Morardi 2 günde .çok uzuluyom

ben de şimdi geldim doktordan çatlatma iğnesi verdi 16 haziranda kan testi istedi gün aşırı ilişki bakalım inşallah olur bu ay hepimizin.
benim eşim sigara da alkol de kullanmıyor. ben sigara içiyorum sadece.
rahim filmine gerek yok dedi doktorum tüplerim gaayet açıkmış zaten sorunum yumurtalarımın büyümemesi
18 mm olmuş solda tek bir yumurtam var onunla deneyeceğiz çok zor ama insan umutlanıyor işte...
Merhaab inşallah en kısa zamanda sonuç alırsanız.Dr nasl anladı tüplerin acik oldgnu acaba canim..Bende bu ay gidicemde hatta kismtse ilk once rahim filmi isticem bosa kurek cekmekten yoruldm .

Merhaba kızlar. Güya bu ay aşılama olacaktım. Adetin 5.günü femaraya başlandı
Dün doktora gittim ve 7 tane yumurtam oluşmuş. Doktor 10 senede gördüğüm 2.hastasın maşallah dedi
Hem iyi hem kötü dedi(cogul gebeliği kast ediyor kötü derken)
Iptal etti aşılamayı yuzde 10 ihtimal 4üz 5 iz olmasi dedi
Çıldırıcam artık:KK43:
Femara ile yumurtam gelisiyor doktor masrafsızsın diyor şaşırıyor masallah diyelim
Gelin dertleşelim. Yok mu başına boyle bisey gelen?
Pco luyum bu arada ancak zayıfım doktorlari en zorlayan hasta grubundanim sanırım.
Kasim ayinda sanırım 2 yumurta olusmustu aşılama olmuştum tutmamıştı
Gecen ay rahim filmi cekildim tüpler açık.
Bayram üstü moralim cok bozuk
Pazartesi gel bakalim belki geri cekilenler olmustur dedi tam anlamadim ama . Pazartesi sabah gidicem.
Of yaaaa doktorlar da riske atmak istemiyor 7 yumurta herhalde nadir bi durum.
27 yaşındayım bu ay 28 olcam.
Şaşırdım kaldim artık ben napcam :KK43:
Merhaba benimde aynı sorunlarım var bugün kontrole gittim birçok sayıda yumurtam gelişmişti Salı günü bir daha bakacak istediği gibi olmazsa sonlandıracak siz ne yaptınız😔😔

Aynısını yaşadım. Doktoru zorladım yaptırdım aşılama. Ve tutmadı. O ay dehset sancılı geçirdim adeti. 2 aydır doktor dinlendiriyor. Bence en iyisini doktor bilir emin ol.ben hata ettim

Back
X