Aşılama Aşılama ve yumurta sayısı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Umutlu Anne Bekleyiste Umutlu Anne Bekleyiste iyi bayramlar kuzu..sen ne yaptın ben bu ay yine kırdım kafayı sen yumurtlama kiti kullaniyor musun ovulasyon testi
İyi bayramlar kuzum . Yok daha önce kullanmisligim var ama uzun zamandır almadım kuzum ben bu ay icin doktor kontrolüm vardi ovu takibi klomen kullanımım gecikti ama gidemeyeceğim sanırım büyük ihtimalle.

Umutlu Anne Bekleyiste Umutlu Anne Bekleyiste iyi bayramlar kuzu..sen ne yaptın ben bu ay yine kırdım kafayı sen yumurtlama kiti kullaniyor musun ovulasyon testi
Iyi bayramlar canim bayram tatilindeym party hard yine benim kirmizilar geldi yine ama tatil olduu icin gidemeyecegim acaba pztsi gtsem bakarlarmi ki son gunleri falan olacak deneyeyim mi sansimi sen ne yaptn takp edemedm

Iyi bayramlar canim bayram tatilindeym party hard yine benim kirmizilar geldi yine ama tatil olduu icin gidemeyecegim acaba pztsi gtsem bakarlarmi ki son gunleri falan olacak deneyeyim mi sansimi sen ne yaptn takp edemedm

İyi bayramlar kuzum . Yok daha önce kullanmisligim var ama uzun zamandır almadım kuzum ben bu ay icin doktor kontrolüm vardi ovu takibi klomen kullanımım gecikti ama gidemeyeceğim sanırım büyük ihtimalle.
Adetin 5.gunu yakalamıştım bende. Esimle tartismistik hocam olurmu 5.gun dedim ictim femarayi. Tüh. Inalah gerek kalmaz Allah büyük kuzum dun zırladım gene tüp bebege getirdim lafı eşim bu asilama takip islerinde ısrarcı gözüküyor

Kiz iptal etti yaa. 3 adet oldun yumurta gördü
Dediki asilama yaparsam dedi cogul gebelik riski yuzde 20 gün aşırı iliski öneriyorum dedi
Dogal yoldan dedi cogul olma durumu yuzde 5 6 dedi
Esim 1 var 1 yoku tinlamadi o ayri tabi
Karnimda biseyler geriliyor. Davul gibi. Catlatma ignesi de vermedi. Sana da gecmis olsun. Onumuzdeki ay tam gaz devam yilmak yok kuzu valla hamile kalalim kutlama topigi accam ha

Kiz iptal etti yaa. 3 adet oldun yumurta gördü
Dediki asilama yaparsam dedi cogul gebelik riski yuzde 20 gün aşırı iliski öneriyorum dedi
Dogal yoldan dedi cogul olma durumu yuzde 5 6 dedi
Esim 1 var 1 yoku tinlamadi o ayri tabi
Karnimda biseyler geriliyor. Davul gibi. Catlatma ignesi de vermedi. Sana da gecmis olsun. Onumuzdeki ay tam gaz devam yilmak yok kuzu valla hamile kalalim kutlama topigi accam ha
Olgunlasttysa catlar hic ara vermeden devam biraz yorucu ama :dondurma: o kdr olusmus elbt biri tutar insallaah aynen bu ay fulleycem gazi her gun baska careyok reglnin son gunu baslaycam .

Olgunlasttysa catlar hic ara vermeden devam biraz yorucu ama :dondurma: o kdr olusmus elbt biri tutar insallaah aynen bu ay fulleycem gazi her gun baska careyok reglnin son gunu baslaycam .
Kiz beni güldürdün. Gazi mi fulleyecen 😁😁😁
Benim ki sigara içmez inadina gibi sigara icti bayram 1.gunu içki içti ohooooooooo hahahahah bulasmadim cok kendisine nasilsa lafimiz geçmiyor artık şımardı

günaydın kızlar Safsarisin Safsarisin Umutlu Anne Bekleyiste Umutlu Anne Bekleyiste
biz denemelere başladık 2. gün bugün bakalım artık bekleyeceğim.
yalnız bu iğne beni çok kötü yapıyor gazdan ölüyorum kasıklarım kopuyor gibi iki büklüm geziyorum yarın işe nasıl gideceğim belli değil 😳
Ay canim benim. Ben 1 kez vurulmustum bende boyle olmadi. Allah Allah. Demek her bunye farklı
Benimde karnimda biseler var
Gecen ay sag kasigimda bise vardi bilye gibi oynuyordu
Apandisit ten böbrek taşına kadar kurdum kafamda bise çıkmadı sonra da geçti saka gibi. Gecmis olsun insallah gecer yarina

26

26 canim 30uma kdr uçlemek istiyordum nasip olmuyor
Bende 27. O da bu ay bitecek 28 den gün alcam. Olur olur. En yakin arkadaslarimdan biriyle baglarimi koparmak üzereyim cok degisik psikolojideyim her dakika instagrama hamilelik fotolari atıyor.

Ay canim benim. Ben 1 kez vurulmustum bende boyle olmadi. Allah Allah. Demek her bunye farklı
Benimde karnimda biseler var
Gecen ay sag kasigimda bise vardi bilye gibi oynuyordu
Apandisit ten böbrek taşına kadar kurdum kafamda bise çıkmadı sonra da geçti saka gibi. Gecmis olsun insallah gecer yarina
Catlatma ignesibana da cok sanci yapti bazen yerimdrn kalkamadim

Bende 27. O da bu ay bitecek 28 den gün alcam. Olur olur. En yakin arkadaslarimdan biriyle baglarimi koparmak üzereyim cok degisik psikolojideyim her dakika instagrama hamilelik fotolari atıyor.
Ben kapadim kiizzz instayii artk ogg geldi herkes gebe anasini sataym hop uremisler hop uremisler

Ben kapadim kiizzz instayii artk ogg geldi herkes gebe anasini sataym hop uremisler hop uremisler
Evet ve bunu herkese gösteriyorlar. Foto atıyor hamile diye o kadar yiyormus abartiomus. Gorende isvicreden bi yiyecek getirdi kimse yiyemez zanneder

Merhaba kızlar. Güya bu ay aşılama olacaktım. Adetin 5.günü femaraya başlandı
Dün doktora gittim ve 7 tane yumurtam oluşmuş. Doktor 10 senede gördüğüm 2.hastasın maşallah dedi
Hem iyi hem kötü dedi(cogul gebeliği kast ediyor kötü derken)
Iptal etti aşılamayı yuzde 10 ihtimal 4üz 5 iz olmasi dedi
Çıldırıcam artık:(
Femara ile yumurtam gelisiyor doktor masrafsızsın diyor şaşırıyor masallah diyelim
Gelin dertleşelim. Yok mu başına boyle bisey gelen?
Pco luyum bu arada ancak zayıfım doktorlari en zorlayan hasta grubundanim sanırım.
Kasim ayinda sanırım 2 yumurta olusmustu aşılama olmuştum tutmamıştı
Gecen ay rahim filmi cekildim tüpler açık.
Bayram üstü moralim cok bozuk
Pazartesi gel bakalim belki geri cekilenler olmustur dedi tam anlamadim ama . Pazartesi sabah gidicem.
Of yaaaa doktorlar da riske atmak istemiyor 7 yumurta herhalde nadir bi durum.
27 yaşındayım bu ay 28 olcam.
Şaşırdım kaldim artık ben napcam :(
Öncelikle maşallah yumurta sayiniza:) pco lu olmak rezerv azlığı olmasından iyidir:) infertilite tedavileri insanı maddi manevi yıpratıyor ama moralinizi yüksek tutun.bu kadar yumurtayla illa olur Allah'ın izniyle.

Adetin 5.gunu yakalamıştım bende. Esimle tartismistik hocam olurmu 5.gun dedim ictim femarayi. Tüh. Inalah gerek kalmaz Allah büyük kuzum dun zırladım gene tüp bebege getirdim lafı eşim bu asilama takip islerinde ısrarcı gözüküyor
İnşallah kuzum hepimize gerek kalmadan nasip olur güzel haberleri alalım önümüzdeki haftalarda 🤲🏻Uç kere kullanımdan sonra bakacağız dedi bana da ya inşallah gerek kalmaz . Benim 7. Gündü içmedim 5. Gun içiliyor

Back
X