Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama veya tup bebek icin kac kg olmak gerekiyor
Kilo veremiyorum bi türlü, çalışmıyorum evde kalincada canim sıkılıyor yemek yiyorum yada abur cubur bunaldım iyice , yok mu şöyle hizli ödem attiran istah kesen diyetlerjnjz caylariniz
90 kiloda 3 kere tüp bebek tuttu canım ama düştü tabii, 50 kg olan arkadasımda tutmadı takılma kiloya Allahım ol derse ne yapsak ne desek te olur merake etme
90 kiloda 3 kere tüp bebek tuttu canım ama düştü tabii, 50 kg olan arkadasımda tutmadı takılma kiloya Allahım ol derse ne yapsak ne desek te olur merake etme
Ozaman spor yapın çünkü göbekte yağlanma asıl tehlike olan rahim sağlığı için benimde boyum 1.64 diyetteyim 60 kiloda iki kez gebe kalmışken bu kiloda 2 senedir kalamıyorum diyetisyene gidicem.
Ozaman spor yapın çünkü göbekte yağlanma asıl tehlike olan rahim sağlığı için benimde boyum 1.64 diyetteyim 60 kiloda iki kez gebe kalmışken bu kiloda 2 senedir kalamıyorum diyetisyene gidicem.