Aşılama Aşılama yada tup bebek tedavisine hangi süreçte başlanır

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Bugrahan07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2021
7
3
1
44
Herkese merhaba 12 yaşında bir kızım var hiç tedavi olmadan ilaç kullanmadan oldu 40 yaşında polikistik over olduğum için 2 çocuk olmuyor yumurtalıkların olgunlaşması için ilaçlar ve 3 kez catlatma iğnesi oldum tüm kan testleri rahim filmi ve eşime yapılan tüm testler normal bu süreçte çok yıpranıyorum her ay adet olduğumda dünyam başıma yıkılıyor aşılama yada tüp bebek için hangi süreçte gerçekleşiyor dr.senin şuan buna ihtiyacın yok yumurtalıkların gayet iyi diyor herşey bukadar iyi işe neden olmuyor bu durumu yaşayan tüm anne yada anne adayları tecrubelerinizi paylaşırmısınız şimdiden çok teşekkür ederim sevgiler

Başlamak için bir şeylerin ters gitmesine gerek yok doğal yolla denemeye devam etmek istemediğiniz an başlayabilirsiniz. Her şey yolunda olsa da bazen olmuyor. Sebepsiz infertilite yüzünden tüp bebek tedavisine başlayan birçok kadın var burda.
Şu yasta başlanır öncesinde bu yapılır demek yanlış olur.

Ama istemiş olduğum halde yaşım ilerliyor diye paylaştığım halde dr bunu uygun görmediğini birkaç deneme daha olması gerektiğini söylüyor kullandığım ilaçlar ve vermiş olduğu psikolojik durum acaba engel mi oluyor diye düşünüyorum cvp için de teşekkürler sevgiler

Ama istemiş olduğum halde yaşım ilerliyor diye paylaştığım halde dr bunu uygun görmediğini birkaç deneme daha olması gerektiğini söylüyor kullandığım ilaçlar ve vermiş olduğu psikolojik durum acaba engel mi oluyor diye düşünüyorum cvp için de

Bence 1 sene deneyip gebelik elde edemediyseniz sorunda yoksa aşılama falan deneyebilirsiniz zaman kaybı olmaması açısından çünkü bazen sorun olmasa bile doğal yolla gebelik oluşamıyor tabi her şey nasip kısmet

Merhaba farklı bir doktor görüşü almak her zaman faydalıdır, hakkınızda hayırlısı olsun

Back
X