asilama yada tup bebek yapilirken e2 önemi

wakewake

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
2.389
3.715
208
39
Hocam asilama yada tüp bebek yapilirken e2 degeri ne kadar onem taşır. 2 yunurta varken ve boyutlari 20mm civariyken değerin 80 gibi bir rakam çıkması normal mi

Hocam asilama yada tüp bebek yapilirken e2 degeri ne kadar onem taşır. 2 yunurta varken ve boyutlari 20mm civariyken değerin 80 gibi bir rakam çıkması normal mi
Merhaba tatlim bende 18mm lik bir yum vardi e2:130cik ti doktor yumurta dedi. Sen ne yaptin merak ettim benim doktor 30-40cikarsa kist dedi

ebrulikis .!.:
Merhaba tatlim bende 18mm lik bir yum vardi e2:130cik ti doktor yumurta dedi. Sen ne yaptin merak ettim benim doktor 30-40cikarsa kist dedi
Canim bu benim baya onceki sonucum.asilama yaptirmistim.iki yumurtaya ragmen bu deger cikmisti.internette her bir yumurta icin 200 olmasi gerekiyor yaziyor.igneyi olacagim gun bakildi.belki senin yirmi mm oldugunda artar.baska bir doktorda onemi yok dedi ondan merak ettim.

Merhabalar : Farklı ılac protollerınde e2 duzeyı farklı ( baskılı ) cıkabılır ancak 2 folıkul ıcın düşük bır deger oldugunu ifade etmek ısterım . Bu durum folıkullerın ıcınden yumurta cıkıp cıkmaması acısından deger kazanmakta. Yumurta buyutme safhası - ılac dozları ayarı hassasıyet ve deneyım gerektıren bır durumdur.Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bıze ulasmanız mumkun olucaktır. Bol şans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…