Aşılama yapan arkadaslar

NBNES

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
44
12
3
35
Selam hanımlar sebepsiz infertilite denildi klomen kullandım cevap alamadım gonal f 75 iğne kullandım ve yumurta catlatma ignesi vuruldum aşılama yaptırdım. Sizlerden aşılama yapan var mı varsa tuttu mu . Nasıl geçti günleriniz

Selam hanımlar sebepsiz infertilite denildi klomen kullandım cevap alamadım gonal f 75 iğne kullandım ve yumurta catlatma ignesi vuruldum aşılama yaptırdım. Sizlerden aşılama yapan var mı varsa tuttu mu . Nasıl geçti günleriniz
Merhaba benm menopur ignelerle yumurta takibim yapildi .. ilk asilamami 9 ocakta yapmistim malesef tutmadi ..simdi ikinciye basladik :/ ama ilkinde tutanlarda var . İgneler ya da asilamadan sonraki progestan olumsuz etkibyapmadi ben de

Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz. Aşılama yapılınca agri hissettiniz mi ? Ciddi bir maliyet inşallah tutar :( nerde yaptırdınız hangi il desiniz

Bende sizinle aynı doz kullandım. Doktor tanısı da aynı beklemedeyim 7. Günüm bugün inşallah iyi haberler alırız

Dün kasık ağrım oldu yoğun bi ağrı geldi batma şeklinde sonra hafifledi sürdü baya ama tabi heveslenmek istemiyorum psikolojikte olabilir
Bende ağrı var yok gibi ınşallah tutar ne diyeyim 🤲 siz nerde yaptırdınız özel devlet şehir neresi

Ben izmirde özel bir hastanede yaptırdım
Ağrı durumu nasıl sizde . Ya belim kopcak derecede ağrıyor

Kaçıncı gün? 9. Günde belli oluyor diyolar ama tam emin değilim benim 21 ocak aşılama günü

Kaçıncı gün? 9. Günde belli oluyor diyolar ama tam emin değilim benim 21 ocak aşılama günü
9. Günümdeyim ama doktorum 12 gündede gelebilirsin regl gecikmesinden aonrada sen bilirsin dedi eğer belirti olırsa 12. Gün gidicem qma olmazsa regl beklicem

Benim yarın 7 gün bel agrım çok fazla var pazar günü evde test yapsam mıdiyorum ama sonuç insanı uzuyor

Back
X