Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benm menopur ignelerle yumurta takibim yapildi .. ilk asilamami 9 ocakta yapmistim malesef tutmadi ..simdi ikinciye basladik :/ ama ilkinde tutanlarda var . İgneler ya da asilamadan sonraki progestan olumsuz etkibyapmadi ben deSelam hanımlar sebepsiz infertilite denildi klomen kullandım cevap alamadım gonal f 75 iğne kullandım ve yumurta catlatma ignesi vuruldum aşılama yaptırdım. Sizlerden aşılama yapan var mı varsa tuttu mu . Nasıl geçti günleriniz
Bende sizinle aynı doz kullandım. Doktor tanısı da aynı beklemedeyim 7. Günüm bugün inşallah iyi haberler alırızSelam hanımlar sebepsiz infertilite denildi klomen kullandım cevap alamadım gonal f 75 iğne kullandım ve yumurta catlatma ignesi vuruldum aşılama yaptırdım. Sizlerden aşılama yapan var mı varsa tuttu mu . Nasıl geçti günleriniz
Hayırlısı olsun inşallah iyi haber olur . Ağrı falan var mı sizdeBende sizinle aynı doz kullandım. Doktor tanısı da aynı beklemedeyim 7. Günüm bugün inşallah iyi haberler alırız
Dün kasık ağrım oldu yoğun bi ağrı geldi batma şeklinde sonra hafifledi sürdü baya ama tabi heveslenmek istemiyorum psikolojikte olabilirHayırlısı olsun inşallah iyi haber olur . Ağrı falan var mı sizde
Bende ağrı var yok gibi ınşallah tutar ne diyeyimDün kasık ağrım oldu yoğun bi ağrı geldi batma şeklinde sonra hafifledi sürdü baya ama tabi heveslenmek istemiyorum psikolojikte olabilir
Eskişehir şehir hastanesin de siz nerde yaptırdınızBende ağrı var yok gibi ınşallah tutar ne diyeyimsiz nerde yaptırdınız özel devlet şehir neresi
Bende 2 gün önce vardı bel ağrısı ben yatmaktan diye düşünüyormBen izmirde özel bir hastanede yaptırdım
Ağrı durumu nasıl sizde . Ya belim kopcak derecede ağrıyor
9. Günümdeyim ama doktorum 12 gündede gelebilirsin regl gecikmesinden aonrada sen bilirsin dedi eğer belirti olırsa 12. Gün gidicem qma olmazsa regl beklicemKaçıncı gün? 9. Günde belli oluyor diyolar ama tam emin değilim benim 21 ocak aşılama günü
12günden önce çıkmaz diyolar ama size kalmış bişiBenim yarın 7 gün bel agrım çok fazla var pazar günü evde test yapsam mıdiyorum ama sonuç insanı uzuyor
Merhaba bende İzmir can hastanesinde yaptırdım sizi merak ettim nerde yaptırdınız acabaBen izmirde özel bir hastanede yaptırdım
Ağrı durumu nasıl sizde . Ya belim kopcak derecede ağrıyor
Bana doktor 7 ile 10 gün arası test yap dedi ama ben 12. Gün yapmayı düşünüyorumKaçıncı gün? 9. Günde belli oluyor diyolar ama tam emin değilim benim 21 ocak aşılama günü
Bu arada benimde 21 ocakKaçıncı gün? 9. Günde belli oluyor diyolar ama tam emin değilim benim 21 ocak aşılama günü
Egepol hastanesi de yaptırdım hayırlısı olsun inşallahMerhaba bende İzmir can hastanesinde yaptırdım sizi merak ettim nerde yaptırdınız acaba
Benimde 21 ocak aslında bu gün 7 oluyor yaparsanız burdan yazarmisiniz sizin sorun neydiBu arada benimde 21 ocak