Iğne mi yaptınız yoksa ilaçla mi yumurtayı boyuttunuz. YYumurta kaç mm diBu arada benimde 21 ocak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iğne mi yaptınız yoksa ilaçla mi yumurtayı boyuttunuz. YYumurta kaç mm diBu arada benimde 21 ocak
Günler geçmiyor ama bu zamana kadar çok heveslendim erkenden yaptım hüsran oldu sonu açıkcası korkuyorum diyebilirimSabırsızlık var işte hep bir ümit içinde olmak
Inan öyle başka bir arkadaş ta sabırsız 12 gün aşılama olalı sancı var diyor sanki adet sancısı dedi . Ya ne diyeyim hayırlısı inşallahGünler geçmiyor ama bu zamana kadar çok heveslendim erkenden yaptım hüsran oldu sonu açıkcası korkuyorum diyebilirim
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın canım herşeyin hayırlısıInan öyle başka bir arkadaş ta sabırsız 12 gün aşılama olalı sancı var diyor sanki adet sancısı dedi . Ya ne diyeyim hayırlısı inşallah
Amin test yapınca haber etRabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın canım herşeyin hayırlısı
Sende haber et mutlakaAmin test yapınca haber et
Sorun yok aslında benim ikinci çocuğum 10 yaşında bi oğlum var 30 yaşındayım eşimin tahlilleri çok iyi benimde hiçbi sorunum yok ama 1.5 yıldır olmuyor tek sorun kafaya çok takmamBenimde 21 ocak aslında bu gün 7 oluyor yaparsanız burdan yazarmisiniz sizin sorun neydi
5 gün femara sonra ara ara kontroller çatlatma iğnesi verdiği gün yumurtanın bi tanesi 25mm bi tanesi 22 mm ydiIğne mi yaptınız yoksa ilaçla mi yumurtayı boyuttunuz. YYumurta kaç mm di
Hayırlısı olsun çok güzel haber Allah gönlüne göre versin inşallah haber edersin kan sonucunuMerhaba bende 15 Ocak’ta aşılama oldum dün 13.günümde idrar testi silik çıktı yarın hastaneye gidip kan vereceğim . Doktor bana 15. gün gel kan ver demişti .
Bende bir düşük yaptım olmuyor bizde de hiç problem yok bizdede kafaya takıyorum bendeSorun yok aslında benim ikinci çocuğum 10 yaşında bi oğlum var 30 yaşındayım eşimin tahlilleri çok iyi benimde hiçbi sorunum yok ama 1.5 yıldır olmuyor tek sorun kafaya çok takmam
Yumurta boyu gayet iyi hatta süper inşalalh herşey gönlünce olsun5 gün femara sonra ara ara kontroller çatlatma iğnesi verdiği gün yumurtanın bi tanesi 25mm bi tanesi 22 mm ydi
5 gün femara sonra ara ara kontroller çatlatma iğnesi verdiği gün yumurtanın bi tanesi 25mm bi tanesi 22 mmIğne mi yaptınız yoksa ilaçla mi yumurtayı boyuttunuz. YYumurta kaç mm di
Sizde nasıldı birde belirti varmı acaba bende sürekli gaz problemi var onun sancısı var başkada bi belirti yokYumurta boyu gayet iyi hatta süper inşalalh herşey gönlünce olsun
Düşünmek istemiyorum ama elimde deil hani bi sorun olsa derim ki evet bu var tedavisi olcak ama böyle beklemek çom zorBende bir düşük yaptım olmuyor bizde de hiç problem yok bizdede kafaya takıyorum bende
Bende de ilk günden beri gaz problemi var onun dışında göğüsler şişmiş ama iğne etkisinden oluyor başka belirti yok5 gün femara sonra ara ara kontroller çatlatma iğnesi verdiği gün yumurtanın bi tanesi 25mm bi tanesi 22 mm
Sizde nasıldı birde belirti varmı acaba bende sürekli gaz problemi var onun sancısı var başkada bi belirti yok
İnşallah hayırlı haberler alırızDüşünmek istemiyorum ama elimde deil hani bi sorun olsa derim ki evet bu var tedavisi olcak ama böyle beklemek çom zor
Amin inşallahİnşallah hayırlı haberler alırız
Canım maalesef negatifHayırlısı olsun çok güzel haber Allah gönlüne göre versin inşallah haber edersin kan sonucunu
Hayırlısı olsun üzülme mutlaka vardır bir hayır Allah gönlüne göre versin. Benimde 8. Gun ama çok umutlu değilim eğer olmazsa bizde tüp bebek merkezi ile goruscez. Nerde oturuyorsunCanım maalesef negatiftüp bebeğe yönlendirdiler
Hayırlısı olsun artık bende öyle diyorum . Umudunu kaybetme kendini iyi hisset inşallah olumludur sana özelden yazdım istanbuldayım anadolu yakasındaHayırlısı olsun üzülme mutlaka vardır bir hayır Allah gönlüne göre versin. Benimde 8. Gun ama çok umutlu değilim eğer olmazsa bizde tüp bebek merkezi ile goruscez. Nerde oturuyorsun