Aşılama yapan arkadaslar

Günler geçmiyor ama bu zamana kadar çok heveslendim erkenden yaptım hüsran oldu sonu açıkcası korkuyorum diyebilirim
Inan öyle başka bir arkadaş ta sabırsız 12 gün aşılama olalı sancı var diyor sanki adet sancısı dedi . Ya ne diyeyim hayırlısı inşallah

Merhaba bende 15 Ocak’ta aşılama oldum dün 13.günümde idrar testi silik çıktı yarın hastaneye gidip kan vereceğim . Doktor bana 15. gün gel kan ver demişti .

Benimde 21 ocak aslında bu gün 7 oluyor yaparsanız burdan yazarmisiniz sizin sorun neydi
Sorun yok aslında benim ikinci çocuğum 10 yaşında bi oğlum var 30 yaşındayım eşimin tahlilleri çok iyi benimde hiçbi sorunum yok ama 1.5 yıldır olmuyor tek sorun kafaya çok takmam

Merhaba bende 15 Ocak’ta aşılama oldum dün 13.günümde idrar testi silik çıktı yarın hastaneye gidip kan vereceğim . Doktor bana 15. gün gel kan ver demişti .
Hayırlısı olsun çok güzel haber Allah gönlüne göre versin inşallah haber edersin kan sonucunu

Sorun yok aslında benim ikinci çocuğum 10 yaşında bi oğlum var 30 yaşındayım eşimin tahlilleri çok iyi benimde hiçbi sorunum yok ama 1.5 yıldır olmuyor tek sorun kafaya çok takmam
Bende bir düşük yaptım olmuyor bizde de hiç problem yok bizdede kafaya takıyorum bende

Iğne mi yaptınız yoksa ilaçla mi yumurtayı boyuttunuz. YYumurta kaç mm di
5 gün femara sonra ara ara kontroller çatlatma iğnesi verdiği gün yumurtanın bi tanesi 25mm bi tanesi 22 mm
Yumurta boyu gayet iyi hatta süper inşalalh herşey gönlünce olsun
Sizde nasıldı birde belirti varmı acaba bende sürekli gaz problemi var onun sancısı var başkada bi belirti yok

5 gün femara sonra ara ara kontroller çatlatma iğnesi verdiği gün yumurtanın bi tanesi 25mm bi tanesi 22 mm

Sizde nasıldı birde belirti varmı acaba bende sürekli gaz problemi var onun sancısı var başkada bi belirti yok
Bende de ilk günden beri gaz problemi var onun dışında göğüsler şişmiş ama iğne etkisinden oluyor başka belirti yok

Hayırlısı olsun üzülme mutlaka vardır bir hayır Allah gönlüne göre versin. Benimde 8. Gun ama çok umutlu değilim eğer olmazsa bizde tüp bebek merkezi ile goruscez. Nerde oturuyorsun
Hayırlısı olsun artık bende öyle diyorum . Umudunu kaybetme kendini iyi hisset inşallah olumludur sana özelden yazdım istanbuldayım anadolu yakasında ♥️ Devlet hastenesinde aşılamam oldu

Back
X