- 4 Aralık 2020
- 202
- 53
- 48
- Konu Sahibi Cessika571
İnşallah tutar da tüp bebeğe gerek kalmaz,, inşallahİnsan hissediyor ama inşallah yanılırsın bir sürpriz olur kuzum valla benim bu ay da tutmazsa artık tüp bebek araştırmasına başlıycam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah tutar da tüp bebeğe gerek kalmaz,, inşallahİnsan hissediyor ama inşallah yanılırsın bir sürpriz olur kuzum valla benim bu ay da tutmazsa artık tüp bebek araştırmasına başlıycam![]()
İnşallah canım yarın sonucunu yaz bana daİnşallah tutar da tüp bebeğe gerek kalmaz,, inşallah![]()
Kan vermeye geldim sağlık ocağına çıktığı zaman mutlaka ederimİnşallah canım yarın sonucunu yaz bana da
Tamam canım inşallah inşallah pozitif olur aminnnKan vermeye geldim sağlık ocağına çıktığı zaman mutlaka ederim
Hamile değilim canım 1.20 çıktı. Foto ekleyenedim bir türlüTamam canım inşallah inşallah pozitif olur aminnn![]()
Hımm bende adet oldumHamile değilim canım 1.20 çıktı. Foto ekleyenedim bir türlü
Canım bu kadar erknden adet gelmez bence. Yerleşme kanaması olmasın sakın.Hımm bende adet oldumanlamadım 8 gün vardı daha erken oldu
Rabbim yardımcımız olsun
Yok canım değil dün lekelenme idi bende öyle umutlandım ama bugün bildiğin adet oldumCanım bu kadar erknden adet gelmez bence. Yerleşme kanaması olmasın sakın.
Bı doktora danismalisin bence. Bu kadar erken adet olunur.mu diye. Birkaç gün olsa neyse de çok erkenmis.Yok canım değil dün lekelenme idi bende öyle umutlandım ama bugün bildiğin adet oldum
Ben de ne olur ne llmaz diye maydanoz tüketmeye çalışacamn bugünlerde. Kis falan varsa diye. Korkuyorum açıkçasıCanım bu kadar erknden adet gelmez bence. Yerleşme kanaması olmasın sakın.
Aynen Bi sorayım bakalım sen gittin mi doktora yine de nolur nolmaz başlama geç döllenme felan olursaBı doktora danismalisin bence. Bu kadar erken adet olunur.mu diye. Birkaç gün olsa neyse de çok erkenmis.
Yok canım gidemedim Devlette randevu alayım dedim ama yer yok. Yarın giderim ancak özele yine. Doktor bana 3 ocakta gel demişti ama sabrım gelmiyor. Geç döllenme olacağını sanmıyorum hiç canimm. Aşılamadan 2 gün sonra ilişkimiz oldu bir daha olmadı.Aynen Bi sorayım bakalım sen gittin mi doktora yine de nolur nolmaz başlama geç döllenme felan olursa
Devlette Suriyelilerdrn sıra kalmıyor ki yani bizim burda öyle o yüzden bende özele gidiyorum doktora yazdım bakalım cumartesi de randevu almıştım zaten sabır konusunda da o kadar haklısın ki bütün ilaçlar hormonları alt üst ediyor hangi tedavi olursa olsun hep kadın çekiyor çilesiniYok canım gidemedim Devlette randevu alayım dedim ama yer yok. Yarın giderim ancak özele yine. Doktor bana 3 ocakta gel demişti ama sabrım gelmiyor. Geç döllenme olacağını sanmıyorum hiç canimm. Aşılamadan 2 gün sonra ilişkimiz oldu bir daha olmadı.
Haklısın canım.. öyle gerçektenDevlette Suriyelilerdrn sıra kalmıyor ki yani bizim burda öyle o yüzden bende özele gidiyorum doktora yazdım bakalım cumartesi de randevu almıştım zaten sabır konusunda da o kadar haklısın ki bütün ilaçlar hormonları alt üst ediyor hangi tedavi olursa olsun hep kadın çekiyor çilesini![]()
Nasıl oldun canım iyi misin.Devlette Suriyelilerdrn sıra kalmıyor ki yani bizim burda öyle o yüzden bende özele gidiyorum doktora yazdım bakalım cumartesi de randevu almıştım zaten sabır konusunda da o kadar haklısın ki bütün ilaçlar hormonları alt üst ediyor hangi tedavi olursa olsun hep kadın çekiyor çilesini![]()
İyim canım doktora yazdım oda cumartesi gelebilirsin dedi bakalım cumartesi ne çıkacak başka Bi postta birine sormuştum kimyasal nasıl oluyor diye anlattığına göre kimyasal da çıkabilir benimkiNasıl oldun canım iyi misin.
Kimyasal düşük olması için bile erken. Bence o değildir. Kist olabilir umarım değildir tabi. Hala kanaman var mı.İyim canım doktora yazdım oda cumartesi gelebilirsin dedi bakalım cumartesi ne çıkacak başka Bi postta birine sormuştum kimyasal nasıl oluyor diye anlattığına göre kimyasal da çıkabilir benimki
Bide benim açtığım posta yazmış biri onda da Bi sürü kist oluşmuş ondan erken olmuş
İki ihtimalden biri yani bakalım![]()
Hımm kimyasal erkense kisttir o zaman aynen devam ediyor kanamaKimyasal düşük olması için bile erken. Bence o değildir. Kist olabilir umarım değildir tabi. Hala kanaman var mı.