- 4 Temmuz 2021
- 59
- 25
- 8
- 26
- Konu Sahibi Berivanada
-
Merhaba bende 23 haziranda aşılama yaptım bende de bel ağrısı ve adet olacakmışım gibi kasıklarımda sancı oluyor göğüs hassasiyeti de cabasıMerhaba. 23 haziranda aşılama yaptım. 11. Günüm bu gün arada bi kasık ağrım ve bel ağrım var. Sizce gebelik varmıdır. Aşılama yapanlar bilgisi olanlar yardımcı olabilir mı bana. Teşekkür ederim
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Ben perşembe günü gidip kan vermeyi düşünüyorum. Doktor 14. Gün kan testi yap dedi ama ben 15. Gün gidip vercem.Merhaba bende 23 haziranda aşılama yaptım bende de bel ağrısı ve adet olacakmışım gibi kasıklarımda sancı oluyor göğüs hassasiyeti de cabasıpazartesi kan vereyim diyorum bende başka çare yok evdeki testte negatif çıktı çünkü
Benim yumurtlama sorunum olduğu için gonal-f iğne kullandım rapor üzerine 470 liraydı artı çatlatma iğnesi aldım. Hastaneye de aşılama için 1000 lira verdim. Muayene ücretleri felan derken 1700 1800 buldu canımBende yaptırmayı düşünüyorum, maaliyeti ne kadar oldu acaba, ne kadar zaman sürüyor aşılama
Allah şifa versin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder Allah, bende düşünüyorum bu hafta doktora gideceğim bunun içinBenim yumurtlama sorunum olduğu için gonal-f iğne kullandım rapor üzerine 470 liraydı artı çatlatma iğnesi aldım. Hastaneye de aşılama için 1000 lira verdim. Muayene ücretleri felan derken 1700 1800 buldu canım
Rabbim hakkında hayırlısını versin canımAllah şifa versin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder Allah, bende düşünüyorum bu hafta doktora gideceğim bunun için
Bende olmadı kanama falan. Olur inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınMerhaba hanımlar, bende bu ayın 28 inde yaptırdım. Bugün tam 1 hafta oldu . Sürekli birr ağrı var. İlk gün biraz kanama olsun ama doktorum normal dedi.
Ben medical park da yaptırdımBiz cok pahalıya yaptırdık ya nerdeyse muayene testler İslam falan 3300 tuttu.
Bende medicalparkta yaptırdımBen medical park da yaptırdım
Ben baya bir şeyler okudum burda bazen aşırı ağrının sebebi kötü olabiliyor Muş dış gebelik veya düşük riski yüzünden erkenden önlem amaçlı pazartesi bi kere gidicem sonra tekrar isterse çarşamba günü gideceğimHakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Ben perşembe günü gidip kan vermeyi düşünüyorum. Doktor 14. Gün kan testi yap dedi ama ben 15. Gün gidip vercem.
Amin canımBende olmadı kanama falan. Olur inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canım ilk önce regl gününün ikinci günü gidip muayene oluyorsun. Ben Ankara Gazi üniversitesinde oldum muayene ücreti 230 tlydi. Sonrasında da iğne ile yada hap ile yumurta büyütmeye başlıyorlar. Bu süreç yaklaşık 1 hafta 10 gün sürüyor. Sürekli takip edip 17 ve üstü olunca yumurta çatlama iğnesi oluyorsun. Yumurta büyütmek için verilen iğne yaklaşık 1000 TL gibi ama sgk karşılıyor. Ve 150 200 TL gibi ücret çıkıyor.. Ama bazı eczacılar kime ne kitlersek diye düşünüyor haberin olsun canım. bir gün sonra gelip aşılamyı yapıyorlar. Aşılama için de ismini unuttum bir aldırıyorlar yaklaşık 200 TL.. Folik1 alıyorsun. Progestran ilacı veriyorlar birde.. Aynı gün eşinden de sperm alıyorlar tabi.. Ve sonrası 15 gün bekliyorsun...Bende yaptırmayı düşünüyorum, maaliyeti ne kadar oldu acaba, ne kadar zaman sürüyor aşılama
Teşekkürler, bende kısmet olursa bu hafta gideceğim doktorla konuşacağım bu konu ile ilgiliCanım ilk önce regl gününün ikinci günü gidip muayene oluyorsun. Ben Ankara Gazi üniversitesinde oldum muayene ücreti 230 tlydi. Sonrasında da iğne ile yada hap ile yumurta büyütmeye başlıyorlar. Bu süreç yaklaşık 1 hafta 10 gün sürüyor. Sürekli takip edip 17 ve üstü olunca yumurta çatlama iğnesi oluyorsun. Yumurta büyütmek için verilen iğne yaklaşık 1000 TL gibi ama sgk karşılıyor. Ve 150 200 TL gibi ücret çıkıyor.. Ama bazı eczacılar kime ne kitlersek diye düşünüyor haberin olsun canım. bir gün sonra gelip aşılamyı yapıyorlar. Aşılama için de ismini unuttum bir aldırıyorlar yaklaşık 200 TL.. Folik1 alıyorsun. Progestran ilacı veriyorlar birde.. Aynı gün eşinden de sperm alıyorlar tabi.. Ve sonrası 15 gün bekliyorsun...
Erken olmaz mı pazartesi. Bence beklemeliyiz ama yaparsan tahlilini sonucunu paylaş lütfen. İnşallah hayırlı haberler alırsın.Ben baya bir şeyler okudum burda bazen aşırı ağrının sebebi kötü olabiliyor Muş dış gebelik veya düşük riski yüzünden erkenden önlem amaçlı pazartesi bi kere gidicem sonra tekrar isterse çarşamba
Bana iğneler dışında ilaç vermedi hiç. Ne aşılama öncesi ne de sonrasıCanım ilk önce regl gününün ikinci günü gidip muayene oluyorsun. Ben Ankara Gazi üniversitesinde oldum muayene ücreti 230 tlydi. Sonrasında da iğne ile yada hap ile yumurta büyütmeye başlıyorlar. Bu süreç yaklaşık 1 hafta 10 gün sürüyor. Sürekli takip edip 17 ve üstü olunca yumurta çatlama iğnesi oluyorsun. Yumurta büyütmek için verilen iğne yaklaşık 1000 TL gibi ama sgk karşılıyor. Ve 150 200 TL gibi ücret çıkıyor.. Ama bazı eczacılar kime ne kitlersek diye düşünüyor haberin olsun canım. bir gün sonra gelip aşılamyı yapıyorlar. Aşılama için de ismini unuttum bir aldırıyorlar yaklaşık 200 TL.. Folik1 alıyorsun. Progestran ilacı veriyorlar birde.. Aynı gün eşinden de sperm alıyorlar tabi.. Ve sonrası 15 gün bekliyorsun...
Ay inan ki dayanacak gücüm kalmadı habire adet olcak gibiyim koşuyorum bakıyorum yok yarın en azndan negatif te çıksa ümitlenmem strese sokmam kendimi , yarın mutlaka yazarım sonucuErken olmaz mı pazartesi. Bence beklemeliyiz ama yaparsan tahlilini sonucunu paylaş lütfen. İnşallah hayırlı haberler alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?