Aşılama Aşılama yapanlar bilgi alabilir miyim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Her an öncak da tüm umutlar gidicek gibi değil mi inşallah yarın sonuc güzel çıkarda hepimize umut olur rabbim isteyen herkese versin inşallah ya
Acile gittim o gün lekelenme olmuştu ama kahverengi veya kırmızı pembe değildi. İlk başta acaba tutunma mı ki dedim. Ama doktorlar alttan müdahale etti ve Rahim duvarı kalın olduğu için regli mi değil mi anlamadılar.. O yüzden baya Bi beklettiler beni.. Derken regli bu deyip gönderdiler ama hala ağrım geçmedi. Çok şiddetli bir şekilde devam ediyor.. Bu arada kanıma falanda baktılar ve gebe de değilim.. Kızlar hayırlısı olsun hakkımızda ya.. Bu ağrılar neden oluyor diye sordum ve reglidendir diyorlar.. Daha önce olmamıştı böyle deyincede bişey demiyorlar...

Herkese merhaba aşılamadan sonra 11. Günü kn verdim merak edip 0,113 çıktı 15 güne kadar yükselme olabilir mi acaba?

Herkese merhaba aşılamadan sonra 11. Günü kn verdim merak edip 0,113 çıktı 15 güne kadar yükselme olabilir mi acaba?
Ben 14. Gün yaptım 96.9 çıktı en doktorum 2 günde bir kan verdirdi 3. Kan verişinde 849 çıktı cumartesi keseyi görebiliriz dedi yükselir inşallah seninde. Rabbim gönlüne göre versin herkezin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…