Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Acile gittim o gün lekelenme olmuştu ama kahverengi veya kırmızı pembe değildi. İlk başta acaba tutunma mı ki dedim. Ama doktorlar alttan müdahale etti ve Rahim duvarı kalın olduğu için regli mi değil mi anlamadılar.. O yüzden baya Bi beklettiler beni.. Derken regli bu deyip gönderdiler ama hala ağrım geçmedi. Çok şiddetli bir şekilde devam ediyor.. Bu arada kanıma falanda baktılar ve gebe de değilim.. Kızlar hayırlısı olsun hakkımızda ya.. Bu ağrılar neden oluyor diye sordum ve reglidendir diyorlar.. Daha önce olmamıştı böyle deyincede bişey demiyorlar...
Ben 14. Gün yaptım 96.9 çıktı en doktorum 2 günde bir kan verdirdi 3. Kan verişinde 849 çıktı cumartesi keseyi görebiliriz dedi yükselir inşallah seninde. Rabbim gönlüne göre versin herkezin
Merhaba hanımlar, bende bu ayın 28 inde yaptırdım. Bugün tam 1 hafta oldu . Sürekli birr ağrı var. İlk gün biraz kanama olsun ama doktorum normal dedi.