- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
Ah canımmm var burdaaaBu da dün geceki. Sahurda yaptım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canımmm var burdaaaBu da dün geceki. Sahurda yaptım
İnşallah canım. Moralini bozma ben adet olucam diye çok üzüldüm. Belirtileri erken başladı ona şaşırdım. Sabah test yaptım aradan birkaç saat geçti tekrar gidip baktım o hafif görünen çizgiyi görünce çok sevindim. Moralim yerine geldi. İnşallah devamı da gelir. Eğer varsa 3 hafta 1 günlükken öğrenmiş oldumAh canımmm var burdaaahadi inşallah salı günü bize güzel haberler verr
![]()
Sizlerin testleri görünce aşırı alıp yapasım geliyor ama yok kendime ve eşime söz verdim bayadır gebelik testi yapmıyorum tek çizgiyi görünce aşırı kötü oluyorumİnşallah canım. Moralini bozma ben adet olucam diye çok üzüldüm. Belirtileri erken başladı ona şaşırdım. Sabah test yaptım aradan birkaç saat geçti tekrar gidip baktım o hafif görünen çizgiyi görünce çok sevindim. Moralim yerine geldi. İnşallah devamı da gelir. Eğer varsa 3 hafta 1 günlükken öğrenmiş oldum![]()
Ayy inşallah. Hadi bakalım bence senin de vardır.Sizlerin testleri görünce aşırı alıp yapasım geliyor ama yok kendime ve eşime söz verdim bayadır gebelik testi yapmıyorum tek çizgiyi görünce aşırı kötü oluyorumo yüzden çarşmbaya kadar adet olmazsam kan vereceğim inşallah hamileyizdirrr
Sen yarın bida yap istersen test koyulaşacaktır eminim![]()
Bugün baya regl sancısı var ama. Geldi gelcek gibiAyy inşallah. Hadi bakalım bence senin de vardır.
Evet canım benim de öyle. Halen de var. Sanki adet oldum da o ağrılar var. Yani regl öncesi için çok fazla bu ağrılar.Bugün baya regl sancısı var ama. Geldi gelcek gibibunun sonunda hamileysem cidden şaşırırım. Geçen haftaki ağrılardan eser yok şimdi baya regl sancısı hissi var
![]()
Ben de onu anlamıyorum takvime göre 6 gün var, hadi çatlatma iğnesinden sonra 15. Günde fln olunuyor ona da bir kaç gün var. Korkuyla karışık heyecanla bekliyorum ne olacak diye. Salı günü senin mutlu haberini çarşamba da benim mutlu haberimi alsak ne güzelll olurrrEvet canım benim de öyle. Halen de var. Sanki adet oldum da o ağrılar var. Yani regl öncesi için çok fazla bu ağrılar.
Ayy hadi inşallahBen de onu anlamıyorum takvime göre 6 gün var, hadi çatlatma iğnesinden sonra 15. Günde fln olunuyor ona da bir kaç gün var. Korkuyla karışık heyecanla bekliyorum ne olacak diye. Salı günü senin mutlu haberini çarşamba da benim mutlu haberimi alsak ne güzelll olurrr![]()
Sabahki ağrımdan eser yok şimdi.. Ay hadi inşallahhh hamilelikten olsun bu sancılarrAyy hadi inşallah![]()
Emin ol varSabahki ağrımdan eser yok şimdi.. Ay hadi inşallahhh hamilelikten olsun bu sancılarr![]()
İnşallahhhhh aminnn amin çokk aminnn, çokk dua ediyorummmEmin ol var![]()
Bebeğim stres yapma iyi düşün bi kan tahlili yaptır istersen belki yerleşme filandır üzülme canımın için belki. İ dahaki aya kendiliğinden olur iyi düşün iyi olsun inşBen bir iki güne adet olurumadet öncesi gelen kahverengi lekelenme gelmiş hemde bir sürü.. Yarına sökülür kesin. Sabahki sancıların nedeni belli oldu..
Aşırı üzgünüm..
Çarşamba sabaha kadar olmamış olursam kan veririm ama bu kadar lekelenmeye tutması mucize olur bence..Bebeğim stres yapma iyi düşün bi kan tahlili yaptır istersen belki yerleşme filandır üzülme canımın için belki. İ dahaki aya kendiliğinden olur iyi düşün iyi olsun inş
Aynıyız cancağızım bende 30 unda oldum aşılamaKızlar merhaba, öncelikle İnşaAllah aşılamalarınız tutar
Size sorularım olacak. Benim aşılama olduktan sonra kasık ağrılarım hiç geçmiyor. İğneleme şeklinde iki kasığımda da ağrı var. Bu gün 4. günüm sizin ağrılarınız kaç gün sürdü? Bir de göğüs ağrınız oldu mu? Aşılamanın 2. gününden beri de göğüs ağrım var benim
Sıkma canını kuzucum Rabbimin bir bildiği vardırÇarşamba sabaha kadar olmamış olursam kan veririm ama bu kadar lekelenmeye tutması mucize olur bence..
Geçmiş olsun canım İnşaAllah tutar bize de müjdeli haberi buraya yazmak nasip olurAynıyız cancağızım bende 30 unda oldum aşılamayürüyemiyorum uzun süre ayakta duramıyorum afedersin tuvalete de çıkamıyorum bugün az daha hafif ama yinede zorluyor beni
Hepimizden hayırlı haberler gelsin inşGeçmiş olsun canım İnşaAllah tutar bize de müjdeli haberi buraya yazmak nasip olur![]()