Aşılama Aşılama yapanlar-yapacaklar-tecrübeliler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben bir iki güne adet olurum 😥😥 adet öncesi gelen kahverengi lekelenme gelmiş hemde bir sürü.. Yarına sökülür kesin. Sabahki sancıların nedeni belli oldu.. 😥😥 Aşırı üzgünüm..
Yaaa üzülme canım ben de korkmaya başladım. Progesteron ilacı mı yapıyor acaba o çizgiyi

Progesteronun yapcanı sanmıyorum canım istersen yarın kan tahlili yaptır varsa çıkar zaten
Ya doktor dedi pazar ilacı bırak pazartesi ara ver salı test yap. O yüzden bekliyorum. Ama yarın akşam iftar sonrası gidip veririm

Kızlar bugün son kez idrar testini yaptım bakın:cool: Yarın akşama kan vericem. Hayırlısıyla.

Not:Bugün sol ayağım ve belim aşırı derecede ağrıdı.

Eklentiler

• 82725639-278A-441F-B9E9-D7076F1FD123.webp
    82725639-278A-441F-B9E9-D7076F1FD123.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 111
Kızlar merhaba, öncelikle İnşaAllah aşılamalarınız tutar 💕☺️
Size sorularım olacak. Benim aşılama olduktan sonra kasık ağrılarım hiç geçmiyor. İğneleme şeklinde iki kasığımda da ağrı var. Bu gün 4. günüm sizin ağrılarınız kaç gün sürdü? Bir de göğüs ağrınız oldu mu? Aşılamanın 2. gününden beri de göğüs ağrım var benim
Benimde bugün 4. Günüm hiç geçmedi kasıklarıma karnıma ara ara adet sancısı tarzı ağrılar giriyo. Göğüslerim de öyle hassas dokunamıyorum bile. İnşallah bunlar iyiye işarettir. 🙏🏼

Benimde bugün 4. Günüm hiç geçmedi kasıklarıma karnıma ara ara adet sancısı tarzı ağrılar giriyo. Göğüslerim de öyle hassas dokunamıyorum bile. İnşallah bunlar iyiye işarettir. 🙏🏼
İnşaAllah canım duphaston verdi bana doktorum göğüs ağrım ondanmış. Sen de ilaç kullanıyor musun ?

Kızlar bende bugün aşılama oldum hareketlerime dikkat ediyorum, akşamları progestan fitil verdi. İnşallah tutar hele tutanları gördükçe çok umıtlandm inşallah benimde olur 🥰

Back
X