• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama yapılacak, yardım edin lütfen :(

Bt0601

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
549
24
118
Hanımlar ben yeni üyeyim, beni de aranıza aldığınız için hepinize teşekkür ederim. Size durumumdan bahsedeyim biraz. Kızlar 15 aydır bebek istiyoruz, kendi haline bıraktık henüz olmadı :( Ankara'da bir devlet hastanesinde tedaviye başladık, tüm tetkikler yapıldı bir sorun çıkmadı. 16 Kasım'da hsg çektirdim, şimdi adetimi bekliyorum. Bugün 28. günüm henüz olmadım. Sizden aşılama süreci ile ilgili bilgi alabilir miyim? Açık olan konuların altına yazdım fakat görülmüyor galiba o nedenle yeni konu açmak zorunda kaldım. Şu anda içim içimi yiyor. Acaba hamile miyim diye? Hsg çekilen ay hamile kalma şansının arttığını okumuştum fakat çok ümitlenmek istemiyorum. Aşılama tedavisindeki tecrübelerinizi bekliyorum hanımlar. Bi yardım edin. Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Hanımlar kimse yok mu? Biri yardımcı olabilir mi? Ben çalışıyorum, bu tedavi sürecinde izin almak gerekli mi, hastaneye çok sık gidilmesi gerekiyor mu?

İnş kısa zamanda hamile kalırsın.Bende kasım ayında hsg çektirdim etlik zübeyde hanıma gidiyorum.bütün tetkiklerim yapıldı herhangi bir sorun yok.Adetimin 3. günü tekrar gelmem söylendi sanırım kendi tahminimce ya yumurtalık takibi verecek yada aşılama için takibe alacak.Sanırım çok fazla izin almanı gerektirecek bir durum yok hastanede görüştüğüm kişilerden duyduğum kadarıyla.:nazar:

Back
X