Aşılama aşılama yapıldı ev işi yapmamalımıyım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

elenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2007
389
5
96
Diğer
kızlar 2 gün önce aşılama yapıldı ve sabahları vajinaya krem enjekte ediyorum bugün evde temizlik yaptım makinaya tuttum ve yerleri sildim kasıklarım agrıyor bu normalmi yani ev işi yapmamalımıydım sizlerde ben gibi mi yaptınız yani günlük işlerinize devemmı ettiniz yoksa dikkatlimi oldunuz

ben aşılama olduğum zaman biraz temkinli davrandım,kendini yorma 1-2 gün ağır işlerden kaçınman doğru olur diye düşünüyorum...yerimseniben

sedoleman 2 olmuştu aşılama olalı ama ben dinlemedim yaptım kasıklarım agrıyor kalbimi fareh tutuyorum yinede ama sizlere sorayım dedim

ya arkadaşım bende 3 kez yaptırdım aşılama kendi yorma fazla ama kafama takılan konu şu sana vajinal krem neden kullandın bana öle bişi vermediler şimdi merak ettim bu arada inş.. tutar canım hayırlısı

kızlar 2 gün önce aşılama yapıldı ve sabahları vajinaya krem enjekte ediyorum bugün evde temizlik yaptım makinaya tuttum ve yerleri sildim kasıklarım agrıyor bu normalmi yani ev işi yapmamalımıydım sizlerde ben gibi mi yaptınız yani günlük işlerinize devemmı ettiniz yoksa dikkatlimi oldunuz

canım normal olanı ağır işlerden kaçınmak şartıyla normal hayata dönmek ama ben de hiç iş yapmadımm,o vajinal jelden bende kullandım halen daha kullanmaktayımmm..şu an 2.5 aylık ama 3 ay a tamamlayacaz sanırımm..hakkında hayırlısı olsun canımm,,hamiş olmaya az kalmıştır inşallah,, kasık ağrılarıda normal bendede oluyoduuu:1hug:

elmascım 1 cubuk gibi 1 şey var onu vajinana sokuyorsun içindeki kremi boşaltıyorsun içine ne işe yaradıgını bilmiyorum aşılamada cok canım yandıgı için soramadım istersen adını verebilirim kremin

elenya cım hayırlı olsun dileklerimi söyleyeyim önce rabbim gönlüne göre versin arkadaşım ama biraz sabırlı ol ve bekle güzelim en azından pişmanlık duymaman için gerçi aşılamadan 2-3 gün sonra normal hayatına dönebiliyorsun ama temkinli olmakta yarar var seni sarsacak hareketlerde bulunmamaya gayret et biliyorum bekleme süresi gerçekten insanı çileden çıkarıyor ben de daha önce 3 aşılama denedim maalesef sonuç negatif ilk 2 de 14 gün boyunca yattım annem baktı wc dışında kalkmadım diyebilirim ilki tutmadı ikinci tuttu düştü 3. de ise kimseyi dinlemedim işimede gittim evimin temizliğinide yaptım sonuç pozitif çıktı deliye döndük sevincimizden ama 3 gün sonra regl oldum herkes baskı yaptı yok yatmamışımda temizlik yapmışımda işe gitmişimde laflardan okadar çok bunaldım ki acıma mı yanıyım çevremdekilerin söylevlerinede

bazende pişmanlık duyuyorum acaba kendimi biraz engelleseydim de bebeğimi kaybedermiydim diye ama olan oldu artık yapacak bişi yok

sana tek diyebileceğim sabır kimse senin evine temizmiş yok çok kirliymiş demez zorunlu hareketlerden kaçın kendini başka şeylerle oyala
rabbim inşallah kucağına almayı nasip eder arkadaşım

bu arada 3 aşılamam oldu ama vajinal krem hiç kullanmadım progeston olarakmı verdi acaba dr un

deryahakan arkadaşım öncelikle yardımın ve güzel dileklerin için cok teşekkür ederim evet 1 krem gibi 1 şey bu ve vajinanın içine sıkıyorsun adını verebilirim istersen ne işe yaradıgını bende henüz bilmiyorum netten bakıp söyleyeyim istersen

arkadaşlar behsettiğiniz vaj krem ''crinone jel'' olmalı .bu krem aşılama ve tüp baby tedavilerinden sırasında yoğun ilaç yüklenmesiyle değişen hormonlarımızı tekrar eski haline getirmek ve vücuda progesteron takviyesi sağlamak .progeston ise bebeğin tutunmasına yardımcı olur.dr öyle söylemişti...

kısslar,
bir şey soracağım. aşılama işlemi ağrı veriyor mu? bana da aşılama yapılacak. rahim filmi gibi ağrılı bir işlem mi? merak ediyorum. aşılama yaptıran arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim....

allah en kısa sürede bizlere bebiş nasip etsin.

amin canım sanada nasip etsin valla dr ve hemşireler ve arkadaşlar acımıyor dedi ama dogruyu söylemek gerekirse benimki acıdı fakat başkalarının acımıyor olab
ilir sen yine korkma

evet azra haklısın bebegin tutunması ve düşük riski için o jel kullanılıyormuş

kısslar,
bir şey soracağım. aşılama işlemi ağrı veriyor mu? bana da aşılama yapılacak. rahim filmi gibi ağrılı bir işlem mi? merak ediyorum. aşılama yaptıran arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim....

Doğrusunu söylemek gerekirse ağrılı ama ağrının dozu kişiye göre değişiyor. Benim çok canım acımıştı ama bir arkadaşım fazla bir ağrı hissetmemiş.

kısslar,

canım benim. benim hiçbir ağrım olmadı. rahim filminde takılan katater mi deniyo bilmiyorum onu takıyo ama sıvı verilmediği için basınç olmuyor.korkma zaten heyecandan bişi anlamıyosun. umarım bebek sahibi oluruz da kucaklarımız dolar

acaba kataterin takılması mı acı verdi size . yoksa iğne ile enjekte edilmesi mi?
bunu da cevaplarsanız sevinirim :))))

acaba kataterin takılması mı acı verdi size . yoksa iğne ile enjekte edilmesi mi?

canım iğneyi zaten hisstemiyosun.takılırkende acımadı yani.bence korkma yaaaa. bişi olmuyor. inşallah bu çektiklerime değecek sonunda öyle düşün. ne zaman aşılaman?

evet zaten ben bol bol dua ettim sende öyle yap ve pozitif şeyler düşün arkadaşında dedigi gibi igneyi hisetmiyorsun panik yapma rahat ol zaten dr sana cok yardımcı olacaktır

sağolun kıslar cevapalrınız için. cumartesi büyük bir ihtimalle aşılamam yapılacak. allah hepimizin gönlüne göre versin....

inşalah canım aşılaman tutar ve bize buradan güzel haberler verirsin...........

aslında aşılama çok agrısız bir işlem eger hsg çektirdiysen bilirsin belki ben 2 aşılamamı oldum bekliyorum kısmet bakalım allah herkese nasip etsin

Back
X