- 6 Kasım 2019
- 72
- 33
- 8
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kişiden kisiye degisiyor bazilarinda cikiyor yinede vi deneBenim cumartesi gününe denk geliyo 15. Gün 14 gün yapsam idrar testi çıkar mı ki
Bende sizin gibi oldum ilk gun cok kasik agrisi oldu bugun 6. Gun herhangi bir belirti yok sadece goguslerim arada sızlıyor o kadar rabbim emeklerinizi bosa çıkarmaz insallah bu ay hamilelik haberi alirizMerhabalar bende dun asilama oldum.Ilk gun cok fazla kasik agrim oldu dik yuruyemedim resmen.Ama bugun cok iyiyim sanki hic bisey olmamis gibi rabbim evlat isteyen hcbir annenin kucagini bos birakmasin![]()
Benimde yok sadece arada göğüs agrisi bazen hiçbir belirti olmayan kişilerde varmis cok okudum insallah hayırlı haberler alırız insallahBenim bugün 9. Günüm ne ağrım var nede başka bir şey normal mi ki ya sizin durumunuz nedir
Aminn insallah canim dualarim hepimizleBende sizin gibi oldum ilk gun cok kasik agrisi oldu bugun 6. Gun herhangi bir belirti yok sadece goguslerim arada sızlıyor o kadar rabbim emeklerinizi bosa çıkarmaz insallah bu ay hamilelik haberi aliriz
Bende hergun kuran okuyup dua ediyorum isteyen herkese cok zor bi durum rabbim evlat hasretiyle imtihan etmesinAminn insallah canim dualarim hepimizle![]()
İnşallah canım iyi birsey mi kötü bir şey mi anlamadım valla ama o gogüslerin sızlaması kulladığımız iğnelerden dolayı oluyormuş geçen aşılamamdada oldu yine var da hayırlı haberler alırız inşallahBende sizin gibi oldum ilk gun cok kasik agrisi oldu bugun 6. Gun herhangi bir belirti yok sadece goguslerim arada sızlıyor o kadar rabbim emeklerinizi bosa çıkarmaz insallah bu ay hamilelik haberi aliriz
Yaa bende dun asilama oldum canim hatta bana dun ve bugun iliski onerdi ama dun o agri ve sancidan imkansizdi.Bugunde bende senin gibi emin degilimKızlar bende dün yaptırdım asilama.15 gün sonra test yap dedi doktorum. Aşılamanın ertesi gün ilişki önerdi diğer günlerde 1 er gün arayla dedi. Size nasıl denildi??? Arastiryrm kimisi ilişki olmaması gerektiğini söylüyor ilk iki gün kimileri de olması teşekkürlr şimdiden cvbniz icin
Dün oldum aşılama doktor bugünü degerlendir dediği için değerlendirdm wala bugunu bilmiyrm doğrumu yapiyrzYaa bende dun asilama oldum canim hatta bana dun ve bugun iliski onerdi ama dun o agri ve sancidan imkansizdi.Bugunde bende senin gibi emin degilim
Kacinci asilamaniz ve nerde oturuyosunzYaa bende dun asilama oldum canim hatta bana dun ve bugun iliski onerdi ama dun o agri ve sancidan imkansizdi.Bugunde bende senin gibi emin degilim
Aşılama sonrası iliski nasıl olmalı doktoruna size ne dedi??? Çoğu yerde arastiryrm ilk iki önerilmiyor bazıları da öneriyor. Benm doktor asilama sonrasi ertesi gün ilişki önerdi sonraki günlerde 1 er gün arayla dedi bilmiyrm doğrumu yapiyrz artikKişiden kisiye degisiyor bazilarinda cikiyor yinede vi dene
Benim ilk asilamam izmirde oturuyorumKacinci asilamaniz ve nerde oturuyosunz
Merhaba izmirde nerede yaptırdınız aşılamanızı?Benim ilk asilamam izmirde oturuyorum
Medikalde yaptirdim ben sizde mi izmirdesiniz ?Merhaba izmirde nerede yaptırdınız aşılamanızı?
Benimde ilk asilama inslahh tutar hepimiznkiBenim ilk asilamam izmirde oturuyorum
Insallah rabbim hepimizin dualarini kabul etsinBenimde ilk asilama inslahh tutar hepimiznki
Yine sen doktorunu dinle yaa bende oyle yapcam.Elbetteki vardir bi bildikleriDün oldum aşılama doktor bugünü degerlendir dediği için değerlendirdm wala bugunu bilmiyrm doğrumu yapiyrz![]()
Benim doktorumda aynisini soyledi bende doktorum gibi yaptim insallah doğrudurAşılama sonrası iliski nasıl olmalı doktoruna size ne dedi??? Çoğu yerde arastiryrm ilk iki önerilmiyor bazıları da öneriyor. Benm doktor asilama sonrasi ertesi gün ilişki önerdi sonraki günlerde 1 er gün arayla dedi bilmiyrm doğrumu yapiyrz artik![]()
Insallah tutar hepimiz hayallerimiz gerceklesirBenimde ilk asilama inslahh tutar hepimiznki