Canım ben 5 yıllık evliyim pko liyim fakat kendiliğinden yumurtam oldu çatladı ve şok bir şekilde bu ay hamile olduğumu öğrendim inan olmuyo nasılsa diye doktora bile gitmemiştim bu ay çünkü geçen ay progesteron seviyeme göre ovülasyon olmamış demişti doktorum ama ondan önceki ay tüplerime baktırmışım sanırım hemen o yüzden yumurta olmadı sonrasında olmuş çünkü..önceki 5 ayda da 1 ay olur diğer ay olmazdı İnşallah sanada Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin ben hep öyle dua ettim inşallah kucağıma almayı da nasip eder🙏🙏ama tavsiyem şu ben geçen aya kadar uyku düzenime dikkat etmezdim ilk olarak düzenli uyudum kendime birkaç farklı hobi edindim inan bebek düşünecek zaman bırakmadım kendime hala da devam ediyorum çok keyifli kendine zevkine zaman ayırmak hem..adetim bittikten sonra her duştan sonra karnıma soğuk su tuttum,kereviz ve pırasa bi de soğanlı salatalar yemiştim o ay..incir yemedim hiç pko için ii değil diye duymuştum..ve nasılsa olmuyo diye eşimi gün aşırı ilişkiye zorlamadım inan zaten o da çok stres yapıyo insanda ve hep ertesi gün duş aldım.. ben hiç beklemiyordum çünkü tahmin ettiğim tarihten tam 1 hafta önce hamile kalmışım gerçekten mucize..adetim bitti 6. Gün hamile kalmışım o tarihte yumurta olabileceği aklımın ucundan geçmezdi..tarihini çok ii biliyorum yani eminim gebelik haftama göre..sonrasında eşim uzaktaydı zaten..bence aşılamadan önce hayat tarzınızı değiştirmenizi öneririm çünkü yakınlarımdan da biliyorum çok yıpratıcı süreçler bunlar bende yaşadım birçok yönünü..bu arada hiç kür falan yapmadım..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi