Gebeliğe Hazırlık Asilama yaptım ve bugün krapmlarim var hanımlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

akkur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2023
37
6
1
29
Mrb hanımlar ben 5 yıllık evliyim ve ilk defa bugün aşılama yaptım karnimda hafif kramplar ve gaz oluyor sizce bu normal mi.? Ve daha önce aşılama yaptirip bu rahatsızlıklari olan var mı .?

Mrb hanımlar ben 5 yıllık evliyim ve ilk defa bugün aşılama yaptım karnimda hafif kramplar ve gaz oluyor sizce bu normal mi.? Ve daha önce aşılama yaptirip bu rahatsızlıklari olan var mı .?
Merhaba bende yeni yaptırdım şiddetli bir şekilde gaz sancısı ve kramplarım oldu 3. Günden sonra azaldı

Merhaba bende yeni yaptırdım şiddetli bir şekilde gaz sancısı ve kramplarım oldu 3. Günden sonra azaldı
Ben bugün 4. Günüm deyim ve o şikayetler yok artık sadece arada bı kasıklarda bı ağrı mi desem kasılma mi desem bilemedim işte öyle birşeyler oluyor 😊 siz asilamadan sonra kaçıncı gününüzdesiniz peki

Ben bugün 4. Günüm deyim ve o şikayetler yok artık sadece arada bı kasıklarda bı ağrı mi desem kasılma mi desem bilemedim işte öyle birşeyler oluyor 😊 siz asilamadan sonra kaçıncı gününüzdesiniz peki
6.günüm bugün bugün her hangi bir gaz sancısı veya başka bir ağrım açkalmamıştı. Fakat akşam batmalarım başladı kasıklarım da

6.günüm bugün bugün her hangi bir gaz sancısı veya başka bir ağrım açkalmamıştı. Fakat akşam batmalarım başladı kasıklarım da
Benimde iki gündür göğüslerim ağrıyor inşallah iyiye işarettir rabbim bu mübarek kandil gecesi hatırına isteyen herse nasip etsin hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın ( amin ) 🤲🌹

Merhaba bende bugün öğlen 12gibi aşılama oldum gaz sancım ve ağrım epey var dinleniyorum eve gelince uyumuşum kalkınca ateşim varmış gibi tüm vücudum ağrımaya başladı normal midir acaba güçsüz mü düştüm ondan mı oldu böyle belirti yaşayanlar var mı parol alsam bir problem olur mu 🙄

Merhaba bende bugün öğlen 12gibi aşılama oldum gaz sancım ve ağrım epey var dinleniyorum eve gelince uyumuşum kalkınca ateşim varmış gibi tüm vücudum ağrımaya başladı normal midir acaba güçsüz mü düştüm ondan mı oldu böyle belirti yaşayanlar var mı parol alsam bir problem olur m

Öncelikle Mrb bende de biraz kramplar ve gaz oldu bu kadar parol almayın sakın bı de anestezili mi yaptınız aşılamayı.?
Hayır anestezi almadım teşekkürler ozaman bol bol meyve yiyeceğim bu kırgınlığın geçmesi için eve geldim uyudum uyanınca kötü hissettim yasaklı yiyekler var sizede söylediler dimi greyfurt ot çöp kaynatıp kesinlikle içmek yasak maydanoz suyu da yasak kafeinden ve çikolata tarzı şeylerden uzak duracağım.

Hayır anestezi almadım teşekkürler ozaman bol bol meyve yiyeceğim bu kırgınlığın geçmesi için eve geldim uyudum uyanınca kötü hissettim yasaklı yiyekler var sizede söylediler dimi greyfurt ot çöp kaynatıp kesinlikle içmek yasak maydanoz suyu da yasak kafeinden ve çikolata tarzı şeylerden uzak duracağım.
Bana beslenme konusunda bilgi verilmedi günlük hayatınıza devam edebilirsiniz dedi ağır iş yapmayın dikkat edin kendinize test yapana kadar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bana beslenme konusunda bilgi verilmedi günlük hayatınıza devam edebilirsiniz dedi ağır iş yapmayın dikkat edin kendinize test yapana kadar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bana da greyfurt ve maydanoz yasak kahve ve çayı az tüketmemi söylediler, süpürge yasak yüksek yerlere uzanmak yasak hazır gıdalar yasak.. yasak..yasak

Aşılamanız ne durumda hamilelik belirtiniz var mı. Benim adetimden 1 hafta önce belim ve kasıklarım ağrır. Aşılamamın 10. Günü ve hafif adet sancım ve hafiften kasık ağrım var. Çok korkuyorum aşılamam tutmadı diye

Aşılamanız ne durumda hamilelik belirtiniz var mı. Benim adetimden 1 hafta önce belim ve kasıklarım ağrır. Aşılamamın 10. Günü ve hafif adet sancım ve hafiften kasık ağrım var. Çok korkuyorum aşılamam tutmadı diye
Mrblar benimde bugün aşılamanın 10. günü bende de göğüs ağrısı ve arada bir kasıklarımda batma ve yanma oluyor henüz test yapmadım bende bekliyorum bakalım ne çıkacak

Aşılamanın 5.günündeyim hafif sarı akıntım başladı kasığımda adet olacak mışım gibi ağrı başladı bu belirtileri yaşayan arkadaşlar oldu mu göğüs ağrısı var tabi uçları çok hassas o ilacın etkisi biliyorum bu 2.aşılama sanıırm buda tutmayacak 😟buna benzer belirtileri olanlar var mı?

Back
X