Aşılama Aşılama yaptıracağım ama korkuyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

zeynepSav

Dünyamsın
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
472
142
323
40
AŞILAMA yaptıracağım ama korkuyorum iki gün önce hsg çekildi çok fenalaştım acaba aşılama işlemide hsg kadar can yakıcımı çok panikteyim....

AŞILAMA yaptıracağım ama korkuyorum iki gün önce hsg çekildi çok fenalaştım acaba aşılama işlemide hsg kadar can yakıcımı çok panikteyim....

zeynep canım sakin ol biraz hiç ağrılı bi işlem değil aşılama da korkacak hiç bişey yok kendini kasma yeter iğnelerine başladın mı?hayırlısı olsun sakın panik yapma olur mu inşallah olumlu sonuçlar alırsın :Saruboceq:

Canım aşılama hiiiiiiiiç ağrısız sakın korkma bak yaptırınca görcen bumuymuş diycen ama tabi HSG acılı biraz yani baya ama inanki aşılama hiç acısız hadi şimdiden hayırlı olsun

zeynepcim gecmiş olsun bizde geçtik o yollardan ank da nerde kime gidiyosun yazabilirmisin

tşk arkadaşlar içim rahatladı. Ben ankarada fatih ünüversitesi hastanesine gidiyorum. adet günümü bekliyorum bakalım ona göre ilaca başlayacam sanırım.

Canım ben de çok korkuyordum.hsg de çektirdim.Kesinlikle korkma.Hiç birşey hissetmiyorsun.5 dklık bir olay.Umarım ilk aşılan tutar.Benimki tutmadıŞimdi 2. yi deneyeceğiz.İnşallah ALLAH gönlüne göre verir.

canım öncelikle hayırlı olur inşallah...HSG ağrılı acılı ama aşılama çok kolay hiç bişey anlamıyorsun bile bir kaç dakikalık birşey..Korkacak hiç birşey yok bende yaptırdım bi kaç kez...korkup stres yapmanı gerekirecek bir durum yok..
İnşallah ilk aşılaman hayırlısıyla tutarda çok fazla beklemezsin..
Rabbim isteyen herkese nasip eylesin

Hsg benimde felaket geçmişti.Ama aşılama ya da transfer 5 dakika bile sürmüyor, hiç anlamıyorsun bile.Korkulacak birsey yok panik yapma...

slm arkadaslar bende 5 aydir tedavi oluyorum ve yarin ilk asilamam olacak korku ve umit arasinda gidip geliyorum beklemek cok zor geliyo hayirlisi

ya canım bende dusunuyorum yaptırmayıaslında ben polikistik hastasıyım oyuzden cocuk olmuyo aşılama yontemıne karar verdık ama bunu daha doktoruma soylemedım.senın dedıgın hsg ne ben duymadım hıc asılamadan once yapılması gereken bıseymı

Arkadaşlar hepinize tşk desteğiniz için. Fakat doktorum aşılamadan vazgeçti klomene başlayacağım bu ay bakalım hayırlısı. bende senin gibi polikistik hastasıyım. Malesef aşılamadan önce hsg şart şükür ben onu atlattım. Hepinize kolay gelsin arkadaşlar heberlerinizi bekliyorum.hihoyyyt

bende izmir de ege ünv. de hsg cektirecektim ama anestezizili yapmadıkları için özel cınarlı hastanesinde anestezili cektirdim gayet iyiydi. ben de seninle aynı durumdayım,ben de biraz korkuyorum ve geriliyorum....umarım hersey yolunda gider ikimiz içinde....sevgiler....

Kızlar aşılamada korkacak hiç bişey yok. Kendinizi şartlandırmayın, 3 defa aşılama yapıldı bana, çok rahat geçti. Anestezi yaptırmak çok gereksiz, ben histereskopiyi bile anestezisiz yaptırdım feci bişeydi, ama 1 dk bişey içinde anestezi gereksizdi, dayandım bi şekilde. Aşılamada 5 dk bile sürmeyen bi işlem.

meraba,ben daha önceden hsg çektirmiştim başıma gelmeyen kalmadı onda yanlışlıkla spekulum aleti bi tarafı kesmiş dikiş falan atıldı.şimdide aşılama yaptırcam bende korkuyorum artık başıma gelenlerden sonra korkmam normal diye düşünüyorum.tekrar aynı şeyi yaşarmıyım acaba diye....

hiç korkmana gerek yok,aşılama acısız bi işlem...
tabi bu doktoruna da bağlı,işinde uzman bi hekimse acısız ve kanamasız olur....
bunu hsg ile aynı kefeye koymak yanlış olur...
hsg yi çektirdiğim gün başıma gelmeyen kalmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…