- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi NasilYarDiyeyim
-
Teşekkür ederim yorumun için. Bugün 3. Günü adetimin ilaca başlattı doktor. Adetimin az geldiğini söyledim fakat üzerinde pek durmadı önemli bişey değilmis demek kiNasilYarDiyeyim merhaba
Aşılama tedavisine reglinizin 2 veya 3.günü başlamalısınız. Bu durumu en iyi doktorunuz yorumlar. Benim bildiğim kanamanızın ne kadar olduğu değil reglinizin başlaması onemli. Doktorunuza danışın bence. Ama 2 veya 3.gününüzü geçirdiyseniz zaten sonraki aya kalacak.
Hayırlısı bakalım.. insallah pozitif sonuçlarınızı duyarızTeşekkür ederim yorumun için. Bugün 3. Günü adetimin ilaca başlattı doktor. Adetimin az geldiğini söyledim fakat üzerinde pek durmadı önemli bişey değilmis demek ki
merhaba canım. hamilesin sanırım. süreci anlatır mısın ben de bu ay aşılama olacağım. neler yaptın doktor neler dedi. sana zahmet olmazsa yazar mısın benim gibi arkadaşlara da yardımı olur hem.Teşekkür ederim yorumun için. Bugün 3. Günü adetimin ilaca başlattı doktor. Adetimin az geldiğini söyledim fakat üzerinde pek durmadı önemli bişey değilmis demek ki
Merhaba. Bizimki sebepsiz infertilite idi. Klomenle tedavi işe yaramadı. Aşılamaya geçtik. Gonal f kullandım günde 75 lik. Adetin üçüncü günü başladım 6 gün kullandım. Yumurtalarım çok hızlı büyüdüğü için 10. gün aşılama oldum. Yarım saat dinlendim asilamadan sonra. Üç gün kasık ağrısı çektim yumurtalar catladigi için sanirim. Sonra normal yaşantıma hatta ağır çalışma hayatima geri döndüm. Asilamadan sonra 10. gün mide bulantilarim nedeniyle test yaptırdım, tutmuş. 4_5 gün sonra da ultrasonda iki kese gördük. İki tane tuttuğu için çok erken başlamış bulantim. Şimdi bir tanesi gelişiyor. Henüz kalp atışını duymadimmerhaba canım. hamilesin sanırım. süreci anlatır mısın ben de bu ay aşılama olacağım. neler yaptın doktor neler dedi. sana zahmet olmazsa yazar mısın benim gibi arkadaşlara da yardımı olur hem.
Canim cok mutlu oldum bu haberi duyunca Allah bizlere de nasip etsin saglikla gelsin insallah bende ignelere basladim bu ay asilama olacagim dua et benim icin de :)Merhaba. Bizimki sebepsiz infertilite idi. Klomenle tedavi işe yaramadı. Aşılamaya geçtik. Gonal f kullandım günde 75 lik. Adetin üçüncü günü başladım 6 gün kullandım. Yumurtalarım çok hızlı büyüdüğü için 10. gün aşılama oldum. Yarım saat dinlendim asilamadan sonra. Üç gün kasık ağrısı çektim yumurtalar catladigi için sanirim. Sonra normal yaşantıma hatta ağır çalışma hayatima geri döndüm. Asilamadan sonra 10. gün mide bulantilarim nedeniyle test yaptırdım, tutmuş. 4_5 gün sonra da ultrasonda iki kese gördük. İki tane tuttuğu için çok erken başlamış bulantim. Şimdi bir tanesi gelişiyor. Henüz kalp atışını duymadim
Merhaba. Bizimki sebepsiz infertilite idi. Klomenle tedavi işe yaramadı. Aşılamaya geçtik. Gonal f kullandım günde 75 lik. Adetin üçüncü günü başladım 6 gün kullandım. Yumurtalarım çok hızlı büyüdüğü için 10. gün aşılama oldum. Yarım saat dinlendim asilamadan sonra. Üç gün kasık ağrısı çektim yumurtalar catladigi için sanirim. Sonra normal yaşantıma hatta ağır çalışma hayatima geri döndüm. Asilamadan sonra 10. gün mide bulantilarim nedeniyle test yaptırdım, tutmuş. 4_5 gün sonra da ultrasonda iki kese gördük. İki tane tuttuğu için çok erken başlamış bulantim. Şimdi bir tanesi gelişiyor. Henüz kalp atışını duymadim
Allah sana da nasip eylesin. Sanırım 3_4 yumurtam vardı catlayabilecek olanların boyunu bilmiyorum söylemedi.anladım canım allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder inşallah canım ikiz bebeğin olur. bi de kaç tane yumurtan olmuştu yaklaşık kaç ml olmuşlardı sorsam. kusura bakma çok soru sordum ama senin adına çok sevindim.
tamam canım çok teşekkür ederim aminAllah sana da nasip eylesin. Sanırım 3_4 yumurtam vardı catlayabilecek olanların boyunu bilmiyorum söylemedi.
Allah sana da nasip eylesin. Sanırım 3_4 yumurtam vardı catlayabilecek olanların boyunu bilmiyorum söylemedi.
NasilYarDiyeyim -Anastasia cunci merhaba,
Bende bugün aşılama için menogon kullanmaya başladım. İlk gündü bugün çok fazla Ağrım da yok şükür. Hoş bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilemedim?
Yaşım 25, üç yıllık evliyim.
Ben de çift rahim var. Amh değerim de 0.34 bu sebepten dolayı acil olarak Cerrahpaşa tıp fakültesi hastanesin de aşılamaya başladık. Doktorum dan çok memnunum Allah bin kere razı olsun.
Eşimin değerleri iyi çıktı. Hep ikiz bebeğim olsun İstemiştim, inşallah rabbim hayirlisini nasip eder. İnşallah hayırlisi neyse onu verir Rabbim hepimize gelişmeler den birbirimize haber versek olur mu ??
merhaba canım. ben de 29 yaşındayım 2. evliliğim 2 buçuk yıldır çocuğumuz olmuyor. ilk evliliğimden hemen hamile kaldım kızım 9 yaşında. ben de basit tedavilerden sonra aşılamaya geçtim özel bi klinilte. microçipli aşılama olacak inşallah. 40 günde bir adet gördüğüm için doktor AMH değerimin kötü çıkacağını söyledi. tahlillerimi geçen ay verdim çok iyi çıktı. AMH 5,35 çıktı. doktor değerlerimin çok iyi olduğunu bir de HSG çekelim dedi. tüplerim de açıkmış. bu ay adetimde yabi 14 kasımda gittiğimde bana iğne vermek istemediğini,diğer kadınlara göre aşırı yumurtam olup hastanelik olma ihtimalimden bahsetti. bu yüzden femara verdi. pazartesi günü yumurta kontrolüne gidicem. bu arada incir kaynatıp sabah akşam içiyorum. destekleyici olsun diye. eğer 6 yumurtadan az olursa aşılama için öbür ay yapıcaz. iğneyle büyütecek. inşallah bu ay yumurtam femara ile çok olur da aşılamayı yaparız. allah hepimizin yardımcısı olsun
iğne olmadığı için yumurta büyütücü olan hap olduğu için incir içiyorum. çünkü klomenle 1 yumurtam olduğu için bu da klomenin bir üstü olur ya iki üç tabe olmasın diye içiyorum. bakalım görcez pazartesi. haberleşelim canım bakalım yumurtalarımız nasıl olcak. peki femara kullanan ve yumurta sayısı çok olan var mı arkadaşlar. yazar mısınız. ben adetimin 2. günü akşamları yemekten 1 saat önce 2 şer tane 5 gün boyunce içicem.Günaydın;
Ben de 21 gün incir kaynatıp içtim ama çok fazla yumurta olması da kalitesiz olur diyorlar, bıraktım o sebepten dolayı . Pazartesi günü bende muayane için gidicem inaşallah iyi sonuclar alırız.
iğne olmadığı için yumurta büyütücü olan hap olduğu için incir içiyorum. çünkü klomenle 1 yumurtam olduğu için bu da klomenin bir üstü olur ya iki üç tabe olmasın diye içiyorum. bakalım görcez pazartesi. haberleşelim canım bakalım yumurtalarımız nasıl olcak. peki femara kullanan ve yumurta sayısı çok olan var mı arkadaşlar. yazar mısınız. ben adetimin 2. günü akşamları yemekten 1 saat önce 2 şer tane 5 gün boyunce içicem.
femara klomene göre çok daha kaliteli bir ilaçtır.Kontrollü yumurta büyütür .kist yapmaz.bende kullandım yumurta takibi için malesef sonuç alamadım benim 14 haftalık bir kaybım var kendiliğinden olan sonrasında 9 aydır olmadı özel bir muayenehaneye gidiyorum doktor bu ay için mikrocip aşılamadan bahsetti ama durdum sizin süreç nasıl işliyor biraz bilgi verir misiniz eşinizin değerleri nasılmerhaba canım. ben de 29 yaşındayım 2. evliliğim 2 buçuk yıldır çocuğumuz olmuyor. ilk evliliğimden hemen hamile kaldım kızım 9 yaşında. ben de basit tedavilerden sonra aşılamaya geçtim özel bi klinilte. microçipli aşılama olacak inşallah. 40 günde bir adet gördüğüm için doktor AMH değerimin kötü çıkacağını söyledi. tahlillerimi geçen ay verdim çok iyi çıktı. AMH 5,35 çıktı. doktor değerlerimin çok iyi olduğunu bir de HSG çekelim dedi. tüplerim de açıkmış. bu ay adetimde yabi 14 kasımda gittiğimde bana iğne vermek istemediğini,diğer kadınlara göre aşırı yumurtam olup hastanelik olma ihtimalimden bahsetti. bu yüzden femara verdi. pazartesi günü yumurta kontrolüne gidicem. bu arada incir kaynatıp sabah akşam içiyorum. destekleyici olsun diye. eğer 6 yumurtadan az olursa aşılama için öbür ay yapıcaz. iğneyle büyütecek. inşallah bu ay yumurtam femara ile çok olur da aşılamayı yaparız. allah hepimizin yardımcısı olsun
canım ben de özel bi kliniğe gidiyorum. daha önce basit tedavilar görmüştüm. bu ay aşılama istedim. doktor tamam dedi. eğer en az 6 yumurtan olursa aşılamayı yaparız dedi. eşimin durumu olarak da sayısı az ama %50 hareketli. doktor durumu iyi dedi. bende gerekli tüm tahlillerimi geçen ay yaptırdım. o yüzden bu ay başladık. adetlerim 40 günde bir oluyo. bakacağız artık öğleden sonra yazarım gene. senin eşinin durumu ne durumda?femara klomene göre çok daha kaliteli bir ilaçtır.Kontrollü yumurta büyütür .kist yapmaz.bende kullandım yumurta takibi için malesef sonuç alamadım benim 14 haftalık bir kaybım var kendiliğinden olan sonrasında 9 aydır olmadı özel bir muayenehaneye gidiyorum doktor bu ay için mikrocip aşılamadan bahsetti ama durdum sizin süreç nasıl işliyor biraz bilgi verir misiniz eşinizin değerleri nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?